Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (105)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

LA MULTI ANI YLARI!

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

merci si tie si iuliei
Iuby n-a venit inca de la servici dar sta fata suspect de cuminte.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Ylari,
LA MULTI MULTI ANI!
[/black]Sa fi fericita si sa ai parte numai de bucurii toata viata!

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008

31sapt+ [/black]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

MSBB si eu sunt in plop mi se pare ca nu am pus poze,sau nu mai tin minte

ieri ma uitam la pozele puse de tine,si nu mai stiu am mai apucat apoi sa scriu sau au ramas asa paginile deschise ca de multe ori si laptopul parasit pe la bucatarie,si apoi cand il inchide tati,se pierde tot...nu mai stiu ce fac dupa o zi pe alta,dar imi amintesc ca am vazut frumoasa cu rochia ei infoiata!!!!!! asta nu uit !!!

ANDRADA aoleeeeeu cum pierdusera motul copilului ????????? Bine ca l-ati gasit,noroc !!!
pus in servetel si lasat pe masa,e clar ca se pierde..

DOLORESS-a functionat cu matura si farasul de jucarie?? ca ai mei amandoi cu boala grea,mai ales la mop,Andres o secunda daca il scapi din ochi e cu mainile in galeata si scoate mopul cu apa sir...si tipa cand il iau...il schimb ca de obicei s-a udat,il spal bine ca apa are si solutii de spalat..
asa ca nu las niciodata mopul si galeata cu apa,dar cum spal pe jos in fiecare zi si cum nu pot sa stau cu galeata de gat...eu spal intr-o parte si el e deja la galeata..
asa ca vreau sa ii cumpar un mop de jucarie,dar sigur va vrea si apa !!!!!!!!!!

ati scapat de dermatita??? bravo ! si noi cu stelatropia si altele ,si parca de cand am fost la mare mai e foarte putin,speram sa treaca.
Sofiei i-a vrecut dupa mare,la 8 luni,apoi au mai aparut putin de cateva ori si a scapat.

mor dupa poze facute din avion !!! ador avioanele .
superba poza in care doarme Patrick in avion.auzi????????????sau suge?????????
super si pomii inloriti
hahahaa si berileee !!!!

MICAELA asa sunt si eu,abia astept sa ma intorc la casa mea dupa o vacanta !si mereu spunem la intoarcere:nicaieri nu e ca acasa!!! mai ales somnul in patul tau ! si in general,comoditatea de acasa.

GABItA ,bona aia nu e femeie serioasa.nu va fi nici punctuala,nici responsabila,nu te vei baza pe ea.nu zic ca va face neaparat ceva grav,dar eu sunt ca tine,imi plac oamenii SERIOSI.si seriozitatea mie mi-o demonstreaza(sau neseriozitatea mai bine zis) din lucrurile mici,din detalii .
uite,eu apreciez foarte mult fata care vine la mine (nu e bona,doar 2 ore sa ma ajute la curatenie) ca vine la ora fix fix fix,desi i-am spus ca poate sa intarzie,poate sa lipseasca,adica la mine nu arde pt ca nu plec eu de acasa si pt ca e doar de curatenie,daca ar fi de copii ar fi altceva.ei,si ea nu si nu vine la fix.normal ca de aici deduc ca e o fata super punctuala !!!
ieri m-a sunat prietenul ei sa imi spuna ca nu va veni azi,ca a plecat de urgenta in Romania ca i-a murit bunica.
ei,daca fata mea m-a anuntat desi a trebuit sa ia avionul de urgenta ,de ce nu putea sa faca si bona ta??? desi ,repet,fata mea stie ca la mine poate sa lipseasca,i-am spus ca nu e nici o problema,si o singura zi si-a cerut voie ca avea sa isi probeze si ea rochia de mireasa,si a zis sa nu o platesc.bineinteles ca i-am dat banii intregi,pt ca imi e ea draga si pt ca este serioasa.
alta data mi-a cerut voie daca poate sa lipseasca o zi ,ca pleaca la mare in weekend,si ea zice sa ii scad la plata(clar ca nu ii scad pt ca cere si ea o zi).si dimineata ma suna ca ea vine la munca,pt ca nu au mai plecat la mare.acum,alta sigur nu ar mai fi venit daca tot ii dadusem liber ! de unde stiam eu ca nu au mai plecat?
ideea e ca e super fata,ca mi-a demonstrat prin lucruri marunte,si imi e drag de ea,saraca i-a murit bunica si peste 2 saptamani se ducea in Romania ca peste o luna are nunta !.iar bona ta ,nu e serioasa deloc.putea sa puna pe cineva sa te sune.esi,vorba aia,nu a plecat in alta tara,ca in cazul meu !

ALEX SARA ai muncit prea mult,trebuia sa faci mai putine,ca nu mai poti nici tu si cu copiii si cu burtica.si mai ales sa nu te ajute nimeni ..si nici sa nu vina.cel mai rau e ca nu aveti poze..

YLARI

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Copii mari sau mici, eu la toti va zic aici : LA MULTI ANI cu sanatate, fericire si de toate

La multi ani Ylari - multi , multi ani fericiti alaturi de familia ta, de scumpa ta si Iuby, sa fiti sanatosi, sa va bucurati de Eva si viata sa va aduca numai realizari!

Bai sa ziceti mersi ca MsBB nu a bantuit pe aici azi, ca nu de alta umplea forumul de spume , mi-a intrat calciu efervescent in gura si m-am umplut de spume . Ei, a trecut, ne-am calmat, am rezolvat ...mai fac o cruce si zic "Doamne, fereste-ne de prosti" si ...gata, sunt ZEN

Mandra doarme si io bucataresc ceva de papa, trebuie sa se trezeasca de acum asa ca doar va si sper sa intru mai incolo

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!
Cum a intrat Andra in viata mea...
Doneaza si TU 2 Euro prin SMS la 858 pentru www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank"> INIMA COPIILOR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

ati auzit ca e un avion disparut ???????????????

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Intru special sa-i urez LA multi ani si multa sanatate, numai impliniri pe toate planurile - mai ales cu casa, sper sa se rezolve ceva!! pentru YLAri te-am sunat si aveai mobilul inchis.
IN rest, am vazut poze superbe cu Andra si mamica ei, elegante si zambacioase amandoua, cu Andrei de Gabitzu la gradi , mama si ce torturi!! Apropos de torturi frumoase, am vazut si pozicile Andradei, f misto a iesit petrecerea dupa cum se pare!!
Doloress m-am desfatat cu cu pozicile tale din Germania, l-am vazut pe PAtrickut cum dadea cu berea la metru....hmmm
Cleo foarte tare Maruca, s-a luat de fumat???
Gabitzule naspa faza cu bona!!!
Fug acu, am treaba, abia ne-am adunat de pe drumuri, va pup

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aelita

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Unde??????????? OOof, si asa nu suport avioanele! Asta imi trebuie inainte de concediu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Citat:

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Unde??????????? OOof, si asa nu suport avioanele! Asta imi trebuie inainte de concediu!

ia mai tineti-va gura ca noi peste 12 ore zburatacim.
fug la bagaje.

La multi ani Ylari, ti-am dat un sms, la multi ani la cupii, pupaturi la toata lumea, s-o gasi cine sa faca cafele. Rahatul virtual vi-l aduc dupa aia

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

Citat:

Citat:

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

fug la bagaje.

La multi ani Ylari, ti-am dat un sms, la multi ani la cupii, pupaturi la toata lumea, s-o gasi cine sa faca cafele. Rahatul virtual vi-l aduc dupa aia

M-am gandit si la spaima ta cand m-am gandit la spaima mea
Zbor linistita rapid si usor!!! Sa va distrati si sa veniti bronzati si relaxati cu poze multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

Citat:

Citat:

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

fug la bagaje.

Ei ash! avion cu motor du-o pe Cleo, Vic si Mara-n zbor, ca-s gata si la bagaje ei strang cu spor, du-i la soare , la mare ca au nevoie de nitzica relaxare
Drum bun, distractie placuta si ne vedem cu bine peste cateva zile

Mai vroiam sa mai zic una alta dar is cam rupta... n-am avut parte de liniste nici pe seara ...Auzi telenovela...niste rude mai indepartate cu care n-am mai tinut legatura de ani de zile s-au gasit sa ma sune acum pe seara cum ca a nascut o tipa ( nici macar nu o cunosc , sa vezi dixtractie maine cand tre sa o caut ) la 6 luni, e adusa dintr-un orash mai mic aici la maternitate si e singura, n-are cine sa o viziteze, a nascut cu o asistenta si nici de copil nu stie prea multe.
Maine o sa ma duc la ea sa vad care e treaba. Am inteles ca nici bani la ea n-avea cand au adus-o incoa => deci imi imaginez ce viata usoara trebuie sa aiba .
Oare sunt hainutze pt prematuri? Acu' am si eu o problema Ma gandesc ca hainutzele pe care le-=am cumparat mandrei de nou nascut ii erau mari , inota in ele si totusi a avut 3700. Apai asta mica de 2000 gr . Gasesc oare ceva special pt puiul asta mic de om?

Raman in urma cu (,) comentariile, sunt la zi cu cititul dar ... Va multumesc insa pt aprecierile la adresa mandrei mele si cred ca in cazul meu va cam pacaleste aparatul , dar va multumesc pt cuvintele frumoase

Fug la ca presimt o zi tumultoasa si maine...

noapte buna!

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!
Cum a intrat Andra in viata mea...
Doneaza si TU 2 Euro prin SMS la 858 pentru www.inimacopiilor.ro/campanie/campanie.php" target="_blank"> INIMA COPIILOR!

Mergi la inceput