Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (105)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

MSBB 2000g la 6 luni? Pai daca se nastea la termen cat avea nenica? Bon, bine ca s-a nascut. Hainute de prematuri se gasesc, dar de firma, adica magazine mai scumpe decat... tu cumpara-i sau du-i de care gasesti, sanatosi sa fie amandoi, ca se descurca si inotand in ele. Saraca de ea,fara bani in spital! Auch!

Cleo drum bun sa va intoarceti cu bine si bronzati!

Baaaaiii...cine ne mai da cafea? Eu zic sa delegam repede pe cineva ca eu maine nu vreau sa ma trezesc si sa nu fie cofi gata facut.

Episodul 2 din filmul cu Robert care n-a mai vrut azi sa doarma dupa-masa - a adormit la 5 si doarme si acum! Cred ca ziua de maine va incepe pe la 3-4. Cred ca iuo voi face cafeauaaaa

Aelita eu nu stiu ce avion, pe la noi pe la stiri, e vb de pipite, ore la coafor etc..d-ale campaniei electorale.

Va pup pe toate! Noapte buna!

A..deci Simo si Alysh absent!
Tu Inais ???Vrei si tu absenta?

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

CLEO scuza-ma,nu mi-am dat seama nu mai zicCalatorie frumoasa si sa va distrati din plin !!

MSBB aoleu,saracuta ,nascuta si fara bani si copil prematur...iti faci bine pt toate vietile viitoare daca ajuti o amarata si un copilas chinuit.
de hainute cred ca nu se pune problema,ca e la incubator cu vreo camasuta a spitalului ,cred.o sa il tina acolo si mama se va duce sa ii duca lapte,dar daca nu e din oras nu stiu cum va face,daca o sa o tina si pe ea mult timp.
in primul rand sper sa fie bine copilul,sa fie sanatos,sa treaca cu bine perioada asta critica .sa ne dai vesti !

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

msBB, am mai cetit in fuga de cunoshtinta care a nascut.
zic ca daca mai ai de la fifi ceva mic, sau daca iei 2 body /salopetele din alea intregi subtiri, eftine, spalate si calcate, si duci cadou, e un dar din suflet si un ajutor mai bine primit - chiar daca is mici. Pt ca imi dau seama ca e de la tzara si nu o duc prea bine cu una/alta.
Si sa dea Dumnezeu multa sanatate si shansa in viatza - ca uite sanatatea e cea mai importanta.

si ca sa va mai distrati, ca pe mine m-a busit rasul, am fo la socri sa luam o valiza. Socrul:
- pai am vazut ca se poarta mashti pe fatza. V-ati luat?
- (io cu Vic..)
-socrul: pai mashti din alea pt gripa
- vic: aaaaa, stai calm, ca turcii nu mananca porc.

Si numai in glume din astea statea victor :))) Mai nene, imi mau dau si io cu parerea unde nu se pricepe omul si cere ajutor, dar cand omul se desruca...nu ma bag si nici nu ma apuc sa ii tin teorie, si mai ales sa ii cer sa faca altfel. Is io defecta ca ma enerveaza faza?

voiam sa va mai zic ca azi s-a dus si tati la Fack. sa ia o diploma de master. si s-a intalnit..cu Edvin Sebastian. Care, ca un cavaler, s-a bagat in fatza. Nu, nu tati. Oricum voiam sa zic ca e lumea mare. Mare imensa rau!!

Deci ma duc mascata in pat. Noapte buna. sa va gasesc mai vesele, mai vronzolite.

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

si din partea noastra celor care au implinit 1 anisor:

Eric Sebastian si Olivia Vivian

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Sal'tare! Iaca intru si io mai tarziu, cand M&M dorm, sa va zzic ce am lucrat eu azi: azi dimi m-am trezit inaintea Victoriei cu vreo juma de ora, am iesit si eu la cafea si la tigara, apoi am intrat in casa si m-am apucat sa va citesc. La un mom. dat mi s-a parut ca o aud, da' zic "ia sa vad, totusi"! Mai, fetelor! Instictul de mama m-a facut sa deschid usa sa o spionez. Era la marginea patului, noroc (!) ca e dormitorul mic si din 2 pasi am fost langa ea, chiar la momentul in care Victoria plonja cu capu-n jos spre mocheta!!! Asa ca dupa somnicul ei de pranz pe care l-a dormit in patutul ei, ca un copil cuminte, a stat jucandu-se in patut si eu am demontat patul mare (de la ea din dormitor, in care dorm eu cu ea), am scos rama de la pat si acum am doar salteaua pe jos! Acu' pot' sa tot cada din pat, ca-s 20 cm. Cred ca se cruceste daddy cand vine acasa... sau poate nu, ca el e obisnuit cu mutari si schimbari drastice in casa, desi au fost mai putine in ultimul an.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

DESIREE si noi cu salteaua mai jos,dar nu am demontat inca ,doar patutul l-am demontat si scos,ca acum e baiat mare si doarme in pat de cavaler,in camera cu Sofia(tot in camera cu Sofia dormea,dar el in patut,ea in pat de domnisoara).Patul ei mai are un pat dedesupt,care se scoate si i se ridica picioarele.si noi nu mai ridicam picioarele,patul lui e mai jos acum si il las lipit de al ei.asa nu cade de sus.deocamdata nu a cazut deloc din el.cand se va invata,il ridicam si o sa ii punem oricum jos plapuma si pernele o perioada ,cum am facut si la Sofia.

YLARI e ziua ta?La multi ani !!!

CLEO plecati cu masti,ca se poarta

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

DESIREE si noi cu salteaua mai jos,dar nu am demontat inca ,doar patutul l-am demontat si scos,ca acum e baiat mare si doarme in pat de cavaler,in camera cu Sofia(tot in camera cu Sofia dormea,dar el in patut,ea in pat de domnisoara).Patul ei mai are un pat dedesupt,care se scoate si i se ridica picioarele.si noi nu mai ridicam picioarele,patul lui e mai jos acum si il las lipit de al ei.asa nu cade de sus.deocamdata nu a cazut deloc din el.cand se va invata,il ridicam si o sa ii punem oricum jos plapuma si pernele o perioada ,cum am facut si la Sofia.

YLARI e ziua ta?La multi ani !!!

CLEO plecati cu masti,ca se poarta

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

mashti de carnaval, dada.

o turceasca, ca sa fiu in tema
si - Hai ca am gasit pe google traslate: güle güle

vic. face mishto de mine ca e in concediu si nu isi ia aparatul de ras [:-(((]

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Multumesc de cafea...
Msbb daaa, daca iesi niste bodyuri cu maneca scurta, unul cu maneca lunga si pantalonasi cu piciorus o ajuti f mult pe mamica. Daca ai avea si o paturica de la Andra, ar fi super...aproape 2 kg a avut PAtrickutul nostru de la odisee, 1900..si uite ce baiat mare si strengar s-a facut!!! SAnatate noii mamici si fetitzei!
Cleo mai, n-ai plecat??
Lorich iubita mea, Alyshuca e la BArcelona, ar trebui sa se intoarca zic eu peste 2 zile... IAr Sisn-are nici o scuza!!!
Desiree buna idee mi-ai dat, asa ar trebui sa fac si eu, dar nu e barbata-miu de acord neam. hm. eu am un pat jos dar de jur imprejur o margine de lemn destul de grosuta, cred ca 10 cm in exterior... Am avut noroc pana acum nu mi-a plonjat din pat, dar stau si numai cu okii pe el...
Ma duc sa ma joc cu Mirciu. K de iesit afara azi, ma indoiesc. A doar la Mall, il conving pe B, ieri am vazut cu Sis niste sandale suuuuper la Nine West si nu a mers cardul De fapt nici unul dintre cele doua carduri si nici sa scot de la bancomatul de jos. Imi venea sa-i bat. azi trebuie sa fac alt drum.
Eric Sebastian si Olivia Vivian sa fiti fericiti!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

vic. face mishto de mine ca e in concediu si nu isi ia aparatul de ras [:-(((]

sa ne aduci poze!!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata si de la noi.
Lorich, nu am mai apucat sa intru, sa fac nimic...V-am citit asa fugutza, nu reusesc sa mai fac conspecte. de mine era vorba la prezenta??
Noi am fost la orttoped la Jianu, mi-a spus ca n-are nimic copilul, sa stau linistita. La fel mi-a spus fara talonete, ghete care sa-i tina glezna, nimic de genul asta..
Ylari, LMA scumpa!!!
Cleo, drum bun sa veniti sanatosi!
N-am prea vazut poze decit pe ale Gabitzei....superbe!! Vreau la munte, ce casoi de camera ati avut
Tre sa fug ca e obo rau.
Va pup pe toatili...ce vreme azi..

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput