Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (134 )
Raspunsuri - Pagina 7
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babymom75 Khris, exact la fel fac si eu, dar ma intrebam daca e bine. Mesajul pe care vroiam sa-l transmit copilului este ca e normal sa gresesti - nimeni nu e perfect, si e normal sa-ti ceri iertare daca ai gresit. Dar oare pe langa acest mesaj, copilul nu receptioneaza si ca parintii sunt slabi ( fiinte supuse greselii ) si in timp, invata sa nu mai aiba incredere in sfaturile tale, sa nu te mai asculte? De genul: oare pot sa am incredere in ce-mi spune o persoana care face si ea atatea greseli? Are sens ce spun? |
Eu personal nu cred ca vor ajunge sa creada ca suntem slabi. Sa iti spun ce cred eu. Ei au tendinta sa ne copieze , suntem idolul lor in copilarie. Daca noi am fi perfecti , lor poate le-ar fi mai greu sa isi recunoasca la randul lor greseala, daca noi ca parinti suntem perfecti. S-ar simtii oarecum inferiori si ar fi tentati sa ne ascunda din greseli. Prin asta , eu cred ca ii ajutam sa devina mai deschisi fata de noi si inteleg ca nu este o nenorocire daca au gresit. Iar recunoasterea greselii in fata lor poate fi benefica pentru dezvoltarea lor. Desigur, nu este suficient sa isi recunoasca greseala si apoi sa o repete la nesfarsit. Discutile purtate cu ei trebuie sa ii ajute sa nu se mai intample, atat cat este posibil la varsta lor.
Valentinei ii explicam de multe ori si cum era bine sa faca, nu doar o mustruluiam pentru ce a gresit. Si repetam de cate ori era nevoie , pana intelegea. Chiar daca uneori era nevoie sa fac lucrul asta saptamani intregi, important era sa priceapa intr-un final cum e bine sa faca.
Babytza si puii
Valentina
DavidPoze
Vot pt Maya
andy_galro spune:
babytza![]()

de
Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
Paula-Laura spune:
Musette
si tot ce iti doresti tu!!
300 eu i-am dat azi avocado cu mar si para (1/2+1/2+1) si afost yammi
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
babymom75 spune:
Babytza, ai dreptate.
E tare greu sa fii parinte! dar e si tare frumos!
Uite azi dimineata, deci inainte sa avem noi discutia asta pe forum, ma intrebam in timp ce-l priveam pe Dragos cum doarme ghemuit langa mine cum se poate ca din idolii lor cat sunt mici sa ajungem, in unele cazuri desigur, "dusmanii" lor la varsta adolescentei? Unde, cand si de ce se produce schimbarea?
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
monica_dicut spune:
Nu pot sa ratez o astfel de ocazie ![]()

FELICITARI NERANTULA 

Sa fie intr-un ceas bun, sa ai o sarcina usoara si o bebelina
sanatoasa si frumoasa ca mami si ca fratiorul ei 
Ma bucur din suflet si chiar iti doresc sa fie o fetitza cu codite.
Si eu la fel mi-as dori
dar sincer ma vad numai mama de baieti...![]()
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
24+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
gaia.nevia spune:
Irina, LA MULTI ANI!!!

sa ai o viata minunata, sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de puiutul tau!

si 

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
_irina_ spune:
Buna dimineata,
dau si eu o
aburinda, sunt chiauna rau.
Nu stiu in ce faza a intrat Deea de adoarme abia pe la 11-12 noaptea, pana acum cel tarziu la 9 era adormita. Sper sa fie numai o faza scurta si sa treaca repede mai ales ca pe langa asta a aparut si o halta lungaaaaa...
Nerantula felicitari!!! Cred ca hormoneii incep sa isi faca un pic de cap, nu ai de ce sa fii suparata, cred ca o sa fie foarte bine pentru haiducel sa aiba un fratior sau o surioara si sa creasca impreuna.
de
Andreea-Maria
"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez
AlexaM spune:
Bitza, gelul pt dintzishori este Gencigel.
Cica nu are alcool...nu anesteziaza ci reface mucoasa...la noi e ok, nu stiu daca din cauza lui sau pur si simplu e mai calm Matei.
Sper sa ajute.
Nerantula, inca nu mi-am revenit...muuulta sanatate, sarcina usoara si o nastere f usoara ca dragoste sigur vei avea suficienta pt amandoi...deja ai. Ma bucur enorm pentru tine.
Ai un suflet atat de mare incat copiii tai vor simti mereu bunatatea si dragostea ta...nu-ti mai face griji...doar enjoy...
Musette...La multi ani!
Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
babytza spune:
Babymom este trist cand se ajunge la astfel de situatii ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Vot pt Maya 
laureta spune:
Buna si de la noi. Tati cu printesa mare sunt la biserica , asta mica a binevoit sa faca un nani mic
si la bucatareala cica![]()
Mussete La multi aaaaani!
Nerantula, eu si acum simt de multe ori ca o tradez pe Inisa cand ma ocup mai mult cu Bianca. Dar dragostea este imensa pt amandoua. Si ma bucur ca ea are o surioara. Asa a vrut Doamne Doamne, daca era dupa noi cred ca o lalaiam mult si bine pt bb2
. Acum imi creste inima cand le vad cum se joaca amandoua, cum o urmareste Bianca pe Inisa in toata casa, cum se lumineaza la fatza cand o vede dimineata
. Este sublim.
Andy_ g bafta
khristin pupam printesa
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole