Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (134 )

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Daca o sa cititi la ziar despre o domnisoara care inainte sa mearga la altar a luat o gura de tzitzi, sa stiti ca e vorba de Anda Teodora de 300 de la boboceii de sept-oct 2008 .

Cred ca 300 e o mama denaturata care a vrut sa-i dea micutei un borcan de papaya si banana, ulterior amestectat cu iaurt cu banana de la humana... cand micuta voia doar eterna tztzi si somn. Cu asta si-a taiat craca de sub picioare... bebelina mea n-o sa manance niciodataaaa [:((]

Ah incep sa-mi pierd rabdarea, oare copilul asta nu va vrea nciodata sa exploreze un gust nou? Cred ca undeva gresesc dar nu stiu inca unde. S-ar putea sa dau o fuga pana la mama, poate acolo mananca mai bine cu matusa-sa.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Ramo, astia ai nostrii s-au inteles, ca nici Dragos nu papa de doua zile nimic altceva decat tzitzi, desi pana acum parea incantat de alimentele noi. Io-l las sa-si mai faca de cap daca asa vrea el. Candva, candva tot s-or da ei pe brazda, nu?

Mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Miruna, ce ai reusit cu mei-tai-ul?

Ma duc sa-i incropesc ceva de mancare lu' asta micu' poate am mai mult succes de data asta.

Mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

In sfarsit prind si eu un subiect "hot" la timp.
Eu am foarte foarte mare grija la modul in care relationez si interactionez cu Deea. As vrea sa o cresc total diferit de modul in care am crescut eu, vreau sa stie ca eu nu sunt perfecta si ca nici ea nu e perfecta, ca e ok sa gresesti, de intampla oricui, dar nu e ok sa iti ascunzi greseala, sa o repeti, sa nu inveti nimic din greseli...

Ramo, Babymom bucurati-va ca inca mai e tzitzi si ca mai vor macar tzitzi.
Eu nu mai zic nimic, pana acum a mancat 100ml de lapte si 100 de fructe. Si daca apropii biberonul sau tzitzi urla de parca vreau sa o omor.

de Andreea-Maria

"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Ramo, stiu exact, dar exact ce simti, si eu am tras asa cu gruia 2 luni, pana la primele lingurite la care deschidea singur guritza. Si eu aveam senzatia ca undeva am gresit, ca tot gresesc, ca este prea departe de a parea ca va manca si altceva decat tzitzi vreodata, dar s-a mai schimbat acum. Tot ce pot sa-ti spun e sa ai rabdare si sa incerci sa te relaxezi, cand ii va trebui ei, va manca. La noi acum, in cele mai multe cazuri, nu mananca daca nu e in fata TV-lui, la baby einstein, stiu ca e un mare compromis, insa dupa cate am indurat, este un compromis mic. In timp sper sa-l dezvat, mai ales cand va putea participa mai mult la servirea mesei si cand voi fi eu mai putin stresata incat sa pot manca o data cu el. Acum inca am mari emotii la fiecare masa daca o sa ma refuze sau nu. Azi a fost o zi buna, cu doua mese de 150ml :)

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

5+

Mergi la inceput

Nerantula, chiar la tine ma gandeam. Eu nu ma stresez atat de tare in realitate dar am inceput sa am ceva emotii legat de imi accepta/ nu-mi accepta azi mancarea la randul meu. Are zile cand deschide gura singura la alimente - asa se intampla in majoritatea... dar numai la cateva guri. Pe urma parca e amara. Mai insist sa vad daca nu cumva se razgandeste, ii mai dau o gura de apa desi stiu ca nu e indicat... si uneori mai priemste alteori nu.

Ma gandesc sa revin la feluri de mancare mai de inceput. Imi aduc aminte si acum ce bine a mancat ea supa de morcov cu pastarnac... O sa-i fac azi.

Joi a mancat f. bine piersica nu maracuja si iaurt dintr-un borcan humana, vineri la fel. O sa mai incerc inca o data cu fructele alea, poate poate acum dupa somn ar vrea. Numai ca imi miroase mana a clor ca am frecat aragazul cu cif

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Irina si eu as vrea sa o invat la fel pe Anda. In cazul propriu nu-mi amintesc daca ai mei recunosteau sau nu ca au gresit fata de noi, imi amintesc in schimb de marea rabdare pe care au avut-o cu 6 personalitati total diferite. Noi am crescut fara bataie (exceptie facand cateva palme la cur bineinteles).

Babymom, ati mancat?

Revenind la subiectul mancare, am inceput sa cred ca ea de fapt nu percepe hrana solida ca hrana si nu intelege ce caut eu mereu cu o lingurita la botul ei. Adora rutina si eu i-o stric.

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Aaaa, deci la noi a fost mai rau ... nu manca mai nimic, adica 3-4 lingurite i le zburam in guritza cand il prindeam gura casca dupa ceva Am observat ca acum mananca mult mai bine piureuri decat zemuri, la zemuri curge mult din guritza, piureurile le inghite mai usor.

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

5+

maaama ce-mi place semnatura ta!

Eu am ratat ambele "odisei" deci nu stiu cum e sa fii gravida si sa ai grup de suport de 100 de persoane

Sa fii sanatoasa si sa ai sarcina usoara, si sa nu te miri ca te mai felicitam asa, de vreo cinci ori pe zi

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

nerantula apropo...te bagi la odisee???Si cand e DPN???

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput