Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (134 )

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Am venit si noi din plimbari si Lucas doarme!Am mancat si eu dovlecei pane cu mujdei
Alexa am luat deja un gel gingival Frantuzesc Delabarre. Asta aveau in afara de Calgel si Dentinox...sunt sigura ca va avea efect ca Lucas suporta durerea cu stoicism.
Ada pai eu cum intru pe net hranesc bighidelul si fiind weekend-voturi putine se duuuc imediat.
Babytza
Andy.g bafta maine la examen!
Andy.p sa castigati concursul de dans!

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Multumim de aprecieri fetelor.

Miruna, adevarul e ca eu una nu m-as baga sa car rucsacul ala in spate. De fapt, culmea e ca aici pe strada am vazut numai tatici carand copilasi in harnasamentul ala, nicidecum mamici , si ma gandeam ca e o metoda foarte buna de a-i implica si pe tati in a petrece mai mult timp cu vlastarele .

Babymom, a propos de a arata copilului ca gresesti...cred ca vremurile s-au schimbat si dupa atatia zeci de ani, ca sa nu zic sute, cand parintii au jucat rolul personajului perfect, impecabil fara pata sau urma de greseala, acum a venit timpul de a le arata ca sintem si noi umani, supusi greselii, si ca invatam de pe urma lor. Eu am vazut ca si la scoala chiar se aplica aceeasi politica si se face mare caz de asta, cu adevarate reflectii si invataminte trase de pe urma anumitor situatii si intamplari. Cat despre adolescenta, e o intreaga istorie, eu am observat ca unii din elevii mei cei mai angelici la inceputul anului se tranformau in mici in functie de anturaj . Cred ca e unul din marile challengeuri ale vremii sa supraveghezi anturajul din vreme. Asa numita peer-pressure isi spune cuvantul si ruptura de parinti nu e decat la un mic pas de a se intampla.

Am vazut ca Victor al tau e cu un an mai micut decat fiimea, deci mai aveti un an sa va relaxati. Am inregistrat-o pe Yasmine ca ea la scoala a facut doar franceza, sa citeasca in engleza am invatat-o eu, caci s-a aratat interesata.

Musette, La Multi Ani, sa fii fericita si iubita o mie de ani . Vrem niste poze cu tine si frumosul tau ca nu v-am mai vazut de secole.

Cristina

Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Hello fetele

Noi suntem muciosi rau si maraiti nevoie mare Uooooof. Acum doua zile in parc a venit la noi la carucior un bebe cu mucii pana la brau Nu am apucat nici sa il vad ca a venti mami lui repde sa il ia, dar el deja luase contac cu piciul si ii luase si o jucarie, ca de fapt la aia venise .....Am spalat acasa jucaria inainte sa i-o dau , dar cred ca a fost prea aproape de soricel .
Io nu inteleg de ce il lasi liber cu mucii pana la brau...tine-l nene in carucior sau stai cu el intr-o zona in care nu sunt multi copii. Il iei in parc si il lasi pe jos ?????? Sau macar ai grija sa nu se apropie prea tare de alti copii.....As cauta-o pe mama aia maine sa ii dau una in cap. Mai si radea ca proasta la mine, cica sa nu ii mai dau jucaria aia puiului ca al iei e racit cobza He he he , sa mor de ras si nu alta.... Normal ca el e copil , se apropie de toti din jurul lui...
Cu chiu cu vai am reusit sa ii dau o lingurita cu 2,5 ml de nurofen, la noi cu siringa nu merge neam. Si Oscillococcinum bagat in iaurtel. Sper sa nu faca febra la noapte, parca a si tusit de cateva ori, saracutzul

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Nerantula, mi-ai inseninat ziua cu asa veste Felicitari, sa-ti dea DD o sarcina usoara si multa sanatate!

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

babytza suntem in aceeasi situatieca Davidutzu!!!
La noi a inceput cu raguseala si am eu o presupunere de unde a luat si anume din Carrefour..unde am cam stat ceva in zona frigiderelor ...iar acum dupa 2 zile mucii direct in gura.
Eu i-am dat dupa capul meu Panadol baby de 3 ori pe zi a cate 5ml, dr pediatra are telefonul inchis asa ca ma dau singura cu presupusul...rau nu are ce sa-i faca avand in vedere ca a iesit si cel de-al 3 lea dintoc si al 4 lea da sa sparga.\e tare maraici, nimic nu-i convine si cu mucii aia atarnand pe fatza arata ca un copil al strazii.

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

salutare!
ne-am intors si noi acasa. n-am apucat sa citesc nimic, adica decat pagina asta si WOW!!! Gruia va avea un fratior sau o surioara???? Felicitari Nerantula!!!

si sa va spun ca la Carrefour sunt reduceri la textile si incaltaminte de copii, inclusiv maine!! asta cu ocazia zilei de 1 Iunie

}{

blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

babymom cu mei tai-ul am reusit sa renunt la el. Raman la wrap pentru pus in spate si imi voi lua un ring sling pentu carat pe sold, sling-ul simplu nu mai imi este prea ok. Vorbesc serios ca vrem sa venim in partea voastra in vacanta. Nu stim inca exact unde si cum dar stim ca nu vrem sa mergem pe Valea Prahovei la munte vrem altundeva si am zis sa venim in zona aia. Stim ca prima zi va fi pana la Sibiu, stam doua trei zile apoi mai departe sa vedem unde si cum. Cat despre greseli, eu recunosc cand le fac si ii si spun lui Alexei unde si cum am gresit. Cred ca asta ne face umani, ne face reali, apropiati de ei. Ca se transforma in "dusmanii" nostri la adolescenta mi se pare ca depinde numai si numai de noi si de cum ne purtam noi cu ei. Citeam mai demult dar nu stiu unde ca de fapt la varsta asta, la fel ca in adolescenta ei nu vor decat sa fie iubiti si acceptati asa cum sunt si ca tot ce fac este sa te testeze pe tine ca parinte daca ii iubesti si razvratiti fiind. Eu una ii spun foarte des lui Alexei ca il iubesc si adaug intotdeauna, indiferent de cum te porti sau ce faci/spui eu te iubesc neconditionat.

babytza Oscillococcinum se inactiveaza bagat in mancare. Eu il da lui Dimitri direct in gura. Nu prea apuca sa scuipe mare lucru si nici nu se ineaca pentru ca bobitele se topesc rapid in gura.

ada de la diana mei tai-ul. Maine il trimit inapoi si imi iau un ring sling. E comod, e tot ce vrei dar se pune la fel de greu ca wrap-ul la pozitia in spate ( pentru care il vroiam eu) asa ca renunt la el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Ada, si mie-mi place semnatura si ma simt foarte bine in acest grup de suport , sper sa nu ma rasfat prea tare
Nikolici, m-am inscris la odisee, ca asa am simtit, sa fie si surioara pe o listuta dedicata, dpn-ul e 9 februarie; insa deocamdata la odiseea de pufuleti sunt multe fete tristute , nu e inca acel spirit in care sareau pe fiecare pagina ... Si, oricum, eu tot aici ma simt acasa, desi voi fi de multe ori off-topic sau voi scrie mai rar, sper sa nu va suparati pe mine .. de cele mai multe ori citesc, insa nu mai apuc sa scriu si cred ca timpul va fi si mai scurt curand ..

Inca nu au aparut simptomele adevarate, doar pofta de mancare si pipi des noaptea, azi si o usoara durere de cap. Mi-e teama tare de durerea de sani din primul trimestru, daca mai vin si dintii lui Gruia, nu stiu cum imi va fi ... am inteles ca stimularea sfarcurilor poate provoca contractii, eu sper sa scap, la Gruia nu am avut, colul a fost lung si inchis toata sarcina. Moaaaama, cat mai e pana in februarie!

Multumesc inca o data tuturor pentru ganduri si urari!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Fetelor, multumim frumos de aprecieri!

Am citit din urma, evident ca nu tot ca n-am nici o sansa sa tin pasul cu voi.

Intreba cineva de Anna si aratatul animalelor. Stiu ca e ceva cam dev reme, insa cand era Alice mica bam dus-o la un control la o dr in Bucuresti pt un hemangiom. Si era in cabinet un ceas de perete f asemanator cu ceasul din bucataria noastra. Si Alice plangea (ea asa a plans in locuri straine pana la 18 luni) si ca s-o fac sa taca ii tot spuneam fel de fel; printre altele, i-am spus ceva de genul " mai stam 2 minute si plecam; ia sa vedem, cat e ceasul, unde gasim un ceas!?" ;spre surprindera mea, mi-a aratat cu degetul acel ceas de perete. Apoi am intrebat-o iar peste un minut "unde-i ceasul" si mi l-a aratat din nou.Ajusa acasa cu ea, i puneam tot felul de intrebari si imi arata obiectele respective. Nici azi nu stiu cum le-a invatat. Mereu am trait cu impresia ca era mai mare insa m-am uitat azi pe raportul medical si era 08.10, deci avea 8 luni si jumatate.
La Anna macar am stat cu ea seara si cu carticelele acelea si iik tot aratam din ele si faceam ca rata, etc.

Irina, la multi ani !

Nerantula, sa nu-ti faci griji ca nu-l tradezi pe Gruia! Dragostea se inmulteste! Eu aveam impresia ca n-o sa mai am timp pt Alice si n-a fost deloc asa. Dimpotriva, parca am mai mult timp acum; imi pare mai usor cu doi copii decat imi era cand o aveam doar pe Alice.Dumnezeu are grija de toate!

300 imi pare rau ca nu vrea sa pape. Si noi am patit asa la inceput; a fost groaznic. Cu f mare greutatea acceptat pana la urma u n borcanel de la Hipp, pe care il tit amestecam cu mancare facuta de mine ; si cand am ajuns la proportie 1:1, n-am mai gasit meniul in magazine. Si 2 sapt n-a mancat decat san ca n-a vrut deloc altceva. In final mi-a trimis socrela niste retete cu care se face la ei diversificare si erau niste mancaruri mai dulci si le-a acceptat incet. Acum mananca binisor daca e mancarea mai dulceaga (pun praz, cartof dulce, morcovi noi). Poate si ea are o preferinta pt ceva anume (mancaruri mai dulci, mai acre, mai zemoase/groase, etc). Zic si eu, nu da cu rosii!Ah, si la noi daca e papa naspa (adica nu e dulce), ii dau un castron gol sa se joace cu el si cat e ea ocupata, eu ii bag mancare si nu se prinde.

Cred ca ne ies niste dinti, desi nu bag mana in foc. Am o prietena cu un baietel de 1 an si 3 luni care nu are dinti deloc; asa cred ca o sa fim noi. Totusi, de vreo saptamana doarme f agitat si noaptea si ziua. rima data am crezut ca e puseu de crestere ca se trezea de 2-3 ori/ noapte, desi nu stiu sa fie asa ceva la 8 luni. Insa inclin spre dintisori pt ca aseara s-a trezit la 3 si s-a miorlait o ora , ceea ce ea nu face(si nici tzitzi n-a vrut deloc); iar cand prinde sanul , roade aproape .Pe gingie nu se vede nimic, insa mai stii? Om vedea.

Babytza, imi pare rau de bobocelul tau! Sper sa treaca repede. Daca nu vrea Nurofen pe gura de ce nu incerci supozitor cu Paracetamol? Pe ala macar nu-l simte, nu-l vomita, etc, iar efectul e tot antitermic si antiinflamator.

Fug la nani ca maine mergem iar la gradinita!Somn usor si sanatate la bebei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Fete nu stiu daca am mai scris despre asta...doctora mi-a recomandat sa ii pun glucoza pulbere in legumele Karinei, in felul acesta se indulcesc si asa le accepta si fetitza mea usor usor.
Am cumparat de la farmacie si scrie si pe cutie ca se recomanda bebicilor, poate va ajuta in pb bebei mofturosi.
Oricum noi legumele le mancam in paralel cu iaurt Humana altfel nu vrea deloc.

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput