Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (134 )
Raspunsuri - Pagina 10
nikolici spune:
nerantula as vrea sa dau cu pronosticul, insa parca imi e greu daca nu te cunosc personal.Poate intr-o marti am sa reusesc sa ajung in IOR, iar atunci am sa-mi dau cu presupusul despre puisorul tau mic mic.
Acum, de cand am aflat ca esti gravi, ma gandesc mereu la tine si tu stii ca si eu vroiam sa fac imediat pe al doilea, insa ma sperie criza asta rau...poate cand va face Karina 3 ani, dar daca se va intampla voi fi la fel de fericita.
Si sa stii ca orice ai scrie despre samburelul din burtica pentru mine si fac pariu ca pentru multe fete nu va fi OFF TOPIC!!!
Si cred ca o a doua odisee nu va fi atat de frumoasa ca prima pt niciuna dintre noi!!!
De ce sunt fetele suparate la odisee?
Felicitari inca o data!
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
kllemi spune:
buna seara, fetele mai fetlor voi cand mai iesiti afara daca stati toata ziua pe forum..
eu pe cuvant daca mai am timp si de net, nu siu cum le impacati voi pe toate...
Noi in continuare, facem apa de maione o bag pe biotics, ca vad ca nu mai tine cu ceai, aseara am avut o prima experienta, am fost plecati la o nunta si a trebuit sa o las pe garga la socrii,
am plecat cu inima indoita, dar spre surprinderea mea dupa o groaza de telefoane date, miam dat seama ca sunt cam paranoica
si am incetat, ca mam gandit ca o sa trezesc copilul ca ea bineinteles ca si-a facut programul ei obisnuit, nu a tinut cont ca a schimbat locul, avident ca la ora 2.30 eram acasa
ca stiam ca se trezeste 
NERANTULA felicitari, sa fie bebitza sanatos, tu sa ai o sarcina usoara, ca restu' le aranjeaza dd dupa bunul lui plac 

(ce frumos
si eu ma gandesc deja la al doi-lea)
LALA si eu am zis la fel, ca ne vor da dintii, dar nimic, dupa care am pus pe seama la puseu, dar deja am renuntat si la asta ca vad ca aceasta problema cu trezitul de "100 de ori" pe noapte si cateodata si urlete ne cam tine de o luna....asa ca nu mai stiu pe seama cui s-o pun
....multa bafta
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
Nerantula spune:
Nikolici, cred ca intr-o zi putem ajunge si noi in Tineretului, daca mai puneti de o intalneala pe acolo. Mi-ar place sa te cunosc si pe tine, si pe Ramo, si pe Ada, ca doar ne-am vazut putin data trecuta, eu eram cu o prietena din afara gastii DC si nu prea am savurat intalneala, data viitoare o sa aranjez sa nu se mai suprapuna.
Fetele de la odisee sunt suparate ca au pierdut din samburei
, parca mai multe decat au fost la noi ..
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
5+ 
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici nerantula as vrea sa dau cu pronosticul, insa parca imi e greu daca nu te cunosc personal.Poate intr-o marti am sa reusesc sa ajung in IOR, iar atunci am sa-mi dau cu presupusul despre puisorul tau mic mic. Acum, de cand am aflat ca esti gravi, ma gandesc mereu la tine si tu stii ca si eu vroiam sa fac imediat pe al doilea, insa ma sperie criza asta rau...poate cand va face Karina 3 ani, dar daca se va intampla voi fi la fel de fericita. Si sa stii ca orice ai scrie despre samburelul din burtica pentru mine si fac pariu ca pentru multe fete nu va fi OFF TOPIC!!! Si cred ca o a doua odisee nu va fi atat de frumoasa ca prima pt niciuna dintre noi!!! De ce sunt fetele suparate la odisee? Felicitari inca o data! ![]() Nikole mami de Karinutza(14.10.2008) |
Poate cu ocazia asta prinde si MONICA mai mult curaj sa scrie mai des pe aici...acum ca sunt doua burtici
si poate vine si ea la INTILNEALA DE MARTI din IOR ..
Haideti fetelor acum ...ca acusi ..acusi ..fugiti in vacantze...
si va fi din ce in ce mai greu sa ne adunam..
Apropo ramine pentru ora 10 ...sau o mutam la ora 11
mie ..care stau destul de aproape ..mi-a venit cam greu sa ma mobilizez atit de dimineata...desi ..daca ar fi dupa mironosita mea ...ar trebui sa ies si la 9 din casa ..ca ei ii place sa pape fructele in parc..nu in casa
LIDIA
de
Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
mamidestefan spune:
Ada ...cum se mai simte Radu ???
Daca te incumeti ..Teo e OK ...si vreti la circ..marti dimineata eu trimit baietii la circul din parcul TITAN (spectacolul incepe la ora 10 si tine 2 ore)...
miine merg dupa bilete..daca esti interesata..da-mi un semn..
fetele sorry pentru off topic
LIDIA
de
mamidestefan spune:
Ramo Te astept cu drag la intilneala sa iti dau banutzii 
LIDIA
de
mamidestefan spune:
sunt singura kuk..pe aici ????????????
LIDIA
de
gaia.nevia spune:
ooof, babytza, imi pare rau ca e david racit.
si noi tot asa am capatat mucisorii, Teo s-a jucat un pic in parc cu niste copii, si pac, da-mi si mie, ce, numai tu?
Cu Radu m-am speriat rau, din cauza laringitei, in rest muci am mai vazut... n-au avut febra, deci ce sa zic, sa scapam de muci si gata suntem... Oricum, 3(trei)dinti intr-o saptamana mi se pare horror destul! Azi ca sa nu mai trec prin cosmarul de aseara/azi noapte, l-am lasat pe pitic la TV cu frati-su, si abia la 10 l-am schimbat, spalat si bagat in pat, a miorlait un minut si lat a fost
Am observat o chestie super enervanta. Amandoi copiii astia ai mei fac de o vreme kk intre 9 si 10 seara. Pai treaba-i asta?! Nici sa vreau sa-i culc mai devreme nu se poate. Ca pana nu-si fac treaba si ii spal/schimb, nu se linistesc... 
Azi am iesit putin si la un moment dat l-am pus pe Radu in sling, caci Teo obosise, tati obosise sa-l duca in carca si l-am pus in carucior. Am constatat ca tot neindemanatica sunt cu obiectul, nu reusesc sa tin copilul calumea pe langa mine nicicum...
Chiar imi pare rau, pentru ca era asa de usor de pus!
Cum fac cum dreg, Radu sta inclinat in afara, cu botul in marginea slingului (il roade) si intr-o pozitie de parca ar vrea sa sara jos acum - acum...
azi cat am stat in casa cu el (am iesit de trei ori pe afara ca nu mai rezistam) nu am putut sa-l las jos un minut. N-a dormit deloc (doar afara, 1,5h adunate in doua din iesiri), plangea (de fapt racnea) intr-una.
Am pus repede hamul (eu nu stiu sa-mi pun wrap-ul singura in carca, si slingul era in masina...) si l-am tinut asa cat sa-i fac lapte, sau sa spal vase, etc. M-a rupt chestia asta!!! In plus a transpirat in hamul moale si captusit... ![]()
Sper sa ma descurc cu mei-taiul (si sa ajung sa ma vad cu Diana odata!) altfel sunt in pom!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri

Irina