Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (134 )

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidestefan

sunt singura kuk..pe aici ????????????

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mai sunt si io, dar la documentare despre tandem nursing; cica e posibil sa se modifice gustul laptelui si bebele sa-l refuze , iar prin luna a 4-a de sarcina productia scade semnificativ ... uof, sper sa rezistam!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

lidia din pacate sapt asta sigur nu vom veni, pana nu se imbunatatzesc lucrurile cu Karinutza...vrei sa fiu ca mamica a carei bebel i-a dat raceala lu Davidutza de Babytza???
Noi trebuia sa plecam la mare azi la Denisa si ginerica Edwin...dar s-au cam suprapus toate, mucii + vreme urata.Poate ne facem bine si plecam in timpul saptamanii.

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Lidia, multumesc frumos!

Nu mergem, vreau eu sa fac chestii din astea (sa-l duc la circ, teatru de papusi etc) si marti nu am cu cine lasa pe Radu. Cu Teo sta bunicul, dar la Radu nu se incumeta (inca, sper). Bineinteles, si cu tati daca se poate...

oricum abia suntem dupa raceala si nu l-as baga inca in colectivitate, parca e parabolica de virusi, m-as feri cat pot sa nu mai prindem ceva pana plecam la mare

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Nerantula, Felicitari!

E o veste nemaipomenita care mi-a luminat ziua.

Esti o mamica innascuta, o sa vezi ce mamica extraordinara o sa fii pentru ambii puiuti.

Sa ai o sarcina cat mai usoara si un bebedoi sanatos!

PS. o perioada ti-as recomanda sa eviti grupul de suport de pufuleti, lasa intai lucrurile sa se linisteasca ....apoi suntem noi aici sa iti oferim tot suportul de care ai nevoie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Doamne Nerantula, cata bucurie!!! Te felicit din suflet pentru samburelul din burtica, sa dea DD sa ai o sarcina usoara si o nastere si mai usoara!
Stii ca-ti spuneam ca daca ramai gravi si daca faci o fetita ne incuscrim, ne-am gandit (eu si sotul) foarte mult zilele astea la bb2 (si nu citisem despre tine, culmea!) si am ajuns la concluzia ca ne oprim aici. Poate doar daca s-o intampla accidental, altfel nu. E foarte greu, ma gandesc la viitorul lor (al copiilor din ziua de azi), nu cred ca vor mai veni vremuri bune si nu vreau sa-i vad suferind, in niciun fel. A, sau mai e varianta sa plecam in alta tara, atunci da, as mai face inca vreo 3. Dar cum planurile de emigrare sunt aproape nule, ramanem la un singur copil.
Inca o data felicitari pentru visul indeplinit, acela de a avea copii de varste apropiate.

Irina la multi ani! Sa fii sanatoasa, fericita si implinita! Te pup!

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Lidia, multumesc frumos!

Nu mergem, vreau eu sa fac chestii din astea (sa-l duc la circ, teatru de papusi etc) si marti nu am cu cine lasa pe Radu. Cu Teo sta bunicul, dar la Radu nu se incumeta (inca, sper). Bineinteles, si cu tati daca se poate...

oricum abia suntem dupa raceala si nu l-as baga inca in colectivitate, parca e parabolica de virusi, m-as feri cat pot sa nu mai prindem ceva pana plecam la mare

Gaia, mumã pentru voi:

pai nu ..ca ideea mea era ca veneati cu totii (tu baietii si bunicul)..bunicul cu Teo mergeau la circ...tu cu Radu ..la intilneala ..si cind se termina circul ..toti acasa..
eu asa m-am gindit..
dar daca inca nu s-a inzdravenit..nu mai zic nimic

Sincera sa fiu si eu as vrea la circ...dar nu am cui sa o las pe Izabella...si sa o tin acolo 2 ore...nu ma risc dimineata ..ca avem program de somn pe la orele alea...iar seara ..se termina prea tirziu..asa ca merg doar baietii..

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Irina La Multi Ani!!!

Ada daca iti este mai usor pastrez eu mei tai-ul si facem cumva sa ti-l dau eu. Trebuie doar sa imi spui pana maine dimineata ca sa stiu daca il dau sotului meu sa il lase Dianei. Eu zic ca as putea veni pana in Tineretului intr-o dupa amiaza si daca stai prin apropiere as trece sa ti-l las. Tineretului ce parte mai exact?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

eu n-am spus nimanui de sarcina cu Radu pana n-am trecut de morfologie, triplu test si inca o morfologie...
noroc ca eram "grasana" si nu s-a intrebat nimeni unde-i talia mea, ca le-am spus cand aveam vreo 20 de saptamani

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Giulianna, si eu care voiam sa te apelez sa te grabesti, ca-mi creste fata Voi stiti mai bine cum stau lucrurile, insa eu, singura fiind la parinti, am zis ca o sa am cel putin 2 copii, no matter what! Bine, partea cu 'cel putin' era in adolescenta, acum ma opresc, ca nu vreau sa le fiu bunica copiilor mei.
Anamona

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

LA MULTI ANI IRINA!!!!
Tot ce-ti doresti sa ti se indeplineasca!!!

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput