Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (134 )
Raspunsuri - Pagina 12
gaia.nevia spune:
Miruna, merci de oferta, cum e materialul? E destul de subtire?
Si baretele sunt late?
si io ca tiganu'
Mi-ar placea sa ne intalnim in Tineretului, ai cum maine?
Noi putem veni la intrarea dinspre brancoveanu, sincai sau palatul copiilor, alta nu mai stiu...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
Nerantula spune:
Ada, nu as fi rezistat sa nu spun, desi m-au batut gandurile ... la Gruia a fost foarte greu sa nu spun primul trimestru ... sper sa fie bine, nu am nici o analiza facuta, ma apuc de saptamana asta, sa-mi tineti pumnii!
In legatura cu grija zilei de maine pentru copii, eu nu ma gandesc la traiul zilnic, ci am niste spaime oribile deseori, cum ca se intampla cine stie ce grozavii si .. 
Am si acum puternic intiparit in minte evocarea unei situatii cutremuratoare pe care am vazut-o pe Discovery intamplator, nu pot uita .. mi-e teama de moarte foarte, foarte tare
, dar mai ales de moartea in chinuri 
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
5+ 
Muuh spune:
Materialul nu este foarte subtire dar e ok. Bretelele sunt foarte late, suficient de late as spune. Iti dau PM cu numarul meu de telefon si vorbesc acum si cu Diana.
Joy21 spune:
Nerantula. ce veste frumoasa ne-ai dat! Ma bucur tare pt tine si sper din inima sa iti tii fetita in brate in feb.
Si eu vreau sa-i daruiesc un fratior Sofiei ![]()
Victoria,
binecuvantata de Anna Sofia
mA fAc MaRe 
David Lloyd George
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nerantula Mai sunt si io, dar la documentare despre tandem nursing; cica e posibil sa se modifice gustul laptelui si bebele sa-l refuze , iar prin luna a 4-a de sarcina productia scade semnificativ ... uof, sper sa rezistam!www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008 5+ ![]() |
Parerea mea

Iti faci griji prea devreme ...din ce stiu eu primele 3 luni e foarte ok sa alaptezi ..chiar daca esti
...peste 3 luni Gruia are aproape 1 an ...va avea mesele de peste zi inlocuite ...si va papa tzitzi doar dimineata si seara ...asa ca ..si in cazul in care scade productia in 12 ore se aduna suficient laptic cit sa se sature Gruia...
Eu zic sa te bucuri din plin de perioada asta minunata...si sa stii ca nimic nu e intimplator...si toate se vor rezolva ...chiar mai usor decit intrezaresti tu acum
...iar pe Gruia il vei iubi si mai mult acum gravidutza fiind ..si vei pretui si mai mult fiecare clipa cu el pina va sosi bb2...

LIDIA
de
Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
gaia.nevia spune:
brrr Nerantula, nu te mai gandi! Doamne fereste!
Be pink! Be happy! Be joyful!![]()
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
Nerantula spune:
Lidia, la rezistenta ma refeream inclusiv sa nu se intarce singur, chiar mi-ar place enorm sa alaptez in tandem! Nu mi-am pus problema ca nu se va satura, e un luptator, nu moare el de foame sigur, doar ca vreau sa ajung pana acolo ... cu 2 copii la san 
Ada, stiu, dar gandurile astea vin asa, fulgerator, nu meditez asupra vreunei situatii dinastea, pur si simplu ma 'ataca' uneori ... deseori ... I'm food for a shrink, huh? 
Ati vazut filmul 'La vita e bella' ? ...
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
5+ 
gaia.nevia spune:
| citat din mesajul lui Nerantula Ati vazut filmul 'La vita e bella' ? ... www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008 5+ ![]() |
nuuuu, am plans de la reclame, eram gravi

chiar, ca plangeam de sarea camasa de pe mine si la reclamele la pampersi... ce sa mai vorbim de filme, stiri, ooooo

ma rog, nici acum nu mi-am revenit. s-a decalit otelul, ce mai...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
nikolici spune:
nerantula cam aceleasi ganduri negre ma trec si pe mine uneori...iar ma repet...eu sunt cu drobul de sare daca cade

Dar hai sa fim optimiste...DA???
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
mamidestefan spune:
| citat din mesajul lui Nerantula Lidia, la rezistenta ma refeream inclusiv sa nu se intarce singur, chiar mi-ar place enorm sa alaptez in tandem! Nu mi-am pus problema ca nu se va satura, e un luptator, nu moare el de foame sigur, doar ca vreau sa ajung pana acolo ... cu 2 copii la san ![]() Ada, stiu, dar gandurile astea vin asa, fulgerator, nu meditez asupra vreunei situatii dinastea, pur si simplu ma 'ataca' uneori ... deseori ... I'm food for a shrink, huh? ![]() Ati vazut filmul 'La vita e bella' ? ... www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008 5+ ![]() |
Sa stii ca si eu am avut un cosmar "de tinerete"...cum ca voi muri la 33 de ani ...si anul trecut cind am avut probleme cu sarcina..am rezistat cu greu tentatiei sa nu ma gindesc ce-ar fi daca totusi exista o farima de adevar in "cosmarul" meu...
dupa ce am nascut ...si m-am trezit ca am 2 copilasi...am zis ca Dumnezeu nu ma va lua ...ca am 2 copilasi de crescut..
acum de fiecare data cind ma simt rau...da rau ..ma gindesc la fel ..trebuie sa traiesc pentru puiutzii mei..
..si alunga gindurile negre
LIDIA
de
Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si
Stefan-Eduard (21.08.2006)