Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (134 )
Raspunsuri - Pagina 13
sabinel spune:
si eu la ceas de seara...
La multi ani, Mussete, sanatosi si fericiti!
Nerantula
, Amalia abia asteapta sa-si cunoasca cumnatica/cumnatelul
fetili 
Sabina, mamica de strumfa Amalia
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sabinel si eu la ceas de seara... La multi ani, Mussete, sanatosi si fericiti! Nerantula , Amalia abia asteapta sa-si cunoasca cumnatica/cumnatelulAda, Lidia ![]() Sabina, mamica de strumfa Amalia |

Ce face dintzocul
?????????LIDIA
de
Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
sabinel spune:
| citat din mesajul lui mamidestefan Ce face dintzocul ?????????LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006) |
e pe vine.
anamona spune:
mai fetelor mai calmati-va ......
ce v-au nap[adit pe toate gandurile negre....putin respect pt graviduta noastra draga!
anamona spune:
nerantula ce vis frumos ar fi sa alaptezi in tandem :)
cel mai bine e sa lasi lucrurile sa decurga de la sine, o sa vezi cum se arnajeaza ele toate si se indeplinesc cele mai ascunse dorinte 
mamidestefan spune:
| citat din mesajul lui anamona mai fetelor mai calmati-va ...... ce v-au nap[adit pe toate gandurile negre....putin respect pt graviduta noastra draga! |
intentia a fost sa o incurajez...dar "unde dai si unde crapa"..
sorry
...fug la
...ca limba asta romaneasca e cu 2 taisuriLIDIA
de
Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
sabinel spune:
mare dreptate ai, anamona... zen, fetili, asta-i spiritul.
Nerantula, mi-ai facut pofta de bebedoi. la noi insa nu-i timpul, n-avem casa, n-avem nici macar masa![]()
blog de cupil
anamona spune:
300 sa stii ca si Tzuki la fel procedeaza cu mancarea: la vreo combinatie noua pare extrem de pofticioasa...pentru 3-4 lingurite...
apoi se plictiseste, eventual mai accepta cateva inghitituri direct din pahar si cateva de pe deget...
Nu mi-as fi facut atatea griji daca nu as fi plecata in cursul saptamanii la servici....asa T. nici nu papa nici nu prea bea laptic in cursul zilei...
Nerantula nici noi nu suntem mai departe de baby einstein. Nu am incercat propriu zis cu desenele, dar ii dam mancare cu o zdranganica agatata de mana cu paharul (ea se jpaca cu zdranganica si deschide gurita) sau cu catelusul vorbitor in actiune (ne-a scos din multe necazuri jucaria asta). Dar cand e sa nu mai vrea, nu mai deschide gura neam....
anamona spune:
Intrebare?
daca pe gingie vad niste umflaturi micute in forma de dintoci, inseamna ca ne transformam si noi in iepurasi?
daca da, in cat timp ies? o sa fim maraiti tot timpul asta?