Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (134 )
Raspunsuri - Pagina 14
sabinel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamona Intrebare? daca pe gingie vad niste umflaturi micute in forma de dintoci, inseamna ca ne transformam si noi in iepurasi? daca da, in cat timp ies? o sa fim maraiti tot timpul asta? |
da, o sa fiti iepurasi!
pot sa iasa oricand, primii de obicei sunt cei mai ”tacuti” ca sa zic asa... la amalia nici n-am stiut ca ies. in schimb pe astia de sus ii simt din plin cum ies. depinde de copil...
Sabina, mamica de strumfa Amalia
blog de cupil
anamona spune:
atumci sper in curand sa intram in clubul iepurasilor:)
mai incerc o intrebare: dupa ce ii dau dintisorii va manca mai bine? sau nu are nicio legatura?
anamona spune:
Inainte de a merge la culcare as vrea sa urez:
La multi ani tuturor copiilor :) si mamicilor :) ....ei fie si taticilor lor :)
danadumitru spune:
Buna, fetelor!
Noi intram mai rar asa ..... dar acum am vrea sa o felicitam pe Nerantula pt vestea cea buna. FELICITARI!!!! si sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos asa cum iti oresti. 
si acum sa va mai spunem si despre noi cate ceva... ca de vreo 4 zile suntem cu temperatura pt ca astazi ne-a erupt ceva pe corp, cred ca avem varicela,si suntem tare agitate, da rau de tot ....ca plangem de numa numa...... dar ne va confirma doctorita maine , si speram sa trecem cu bine peste asta.
Fetele ale caror copilasi au avut varicela tot asa au refuzat sa pape??? pt ca Riana astazi mi-a papat putin, nu vrea decat san, si nu prea mai este...
tuturor fetelor
si ..... FELICITARI!!! Nerantula
danadumitru spune:
dupa ce ca, intru rar, mai intru si la ore din astea.... si normal ca sunt singura pe aici ![]()
pupam dulce fetele si va uram noapte buna
ratonelu spune:
neataaaaaaa
primaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
la multi ani tuturor cochiiilooorrr....din lumea larga si intreaga...

poa sa primeasca niste cadouri....si mamicile?![]()
ratonelu spune:
Nerantula.....
pupam o gravidutaaaa....

felicitari si sa fie intr-un ceas bun!!!
la multi ani, LUCAS!!!!

cum mai sunt puiutii bolnavi?...de Nikolici, Rox, Crisina, Klemi...cine mai era bolnavior...
si noi inca mai suntem desi avem deja 8 zile....
sabinel....noi masa avem...chiar doua...in rest...nici noi!
deci..am putea sa va "rezolvam " noi cu o masa.![]()
ratonelu spune:
meeeyyyyyy......ce vad eu... si nu pot sa cred????
maine va intalniti in IOR?...
si....eu maine vreau sa-mi iau co? ca sa stau cu Sasha si tati sa se duca sa rezolve cu asigurarea pt EL LIMO?....(socrii se duc la spital ca e socrelu cu inima...in pioneze? sper ca n-are vreun gand
)
se poate potriveala mai bunaaa?? adik sa fiu si eu libera...cand va intalniti voi?????

anca81 spune:
Buna dimineata 
Am citit din spate si...si...
Nerantula
, felicitari
. Ma bucur mult pentru tine si iti doresc o sarcina cat mai usoara 
Eu sunt cam bolnavioara, nu reusesc sa scap de tuse, deja disper. Ce sa mai iau? Am o tuse uscata, inecacioasa, ufffffffffff
. Paxeladine iau de vreo 3 zile si nimic.
Ada, multa sanatate puiului mic 
Mamica fericita de
Carla Alexandra(13.08.2008) 
Piti mic se face mare