Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (134 )

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Irina saru' mana de tratatie! DE la mine poftim niste si si numai bine pentru mami frumoasa de Luca.

Cris nu i-am dat inca avocado.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Irina ce de bunataturi ne oferi tu acolo Yami yami...

Si va multumesc mult pentru aprecieri la adresa soricelului

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui khristin
Babymom, eu una ma fac mereu ca gresesc intentionat chiar cu chestii marunte, si-i spun ei....vezi, si mami greseste, in urma careia fiimea a concluzionat si declara acum plina de intelepciune : "Yes, mommy I know, adults make mistakes, too" . Cred ca e greu pana ce faci primul pas, apoi vine totul de la sine.

Khris, exact la fel fac si eu, dar ma intrebam daca e bine. Mesajul pe care vroiam sa-l transmit copilului este ca e normal sa gresesti - nimeni nu e perfect, si e normal sa-ti ceri iertare daca ai gresit. Dar oare pe langa acest mesaj, copilul nu receptioneaza si ca parintii sunt slabi ( fiinte supuse greselii ) si in timp, invata sa nu mai aiba incredere in sfaturile tale, sa nu te mai asculte? De genul: oare pot sa am incredere in ce-mi spune o persoana care face si ea atatea greseli?
Are sens ce spun?

Yasmine e adorabila! micuta-geniu! Ea e de-odata cu Victor al meu si citeste atat de bine?!

Cat despre 'harnasamentul' de carat copii, o fi mai usor de pus, dar e mult mai greu de carat, pt. ca e voluminos si pe langa greutatea copilului mai ai greutatea lui. Mai potrivit pt, tatici - apropo, eu pe tati ala l-as vrea; il livreaza impreuna la pretul ala ?
Eu il port cel mai mult pe Dragos in casa, in timp ce-mi fac treaba si nu m-as vedea cu ditamai rucsacul in spate. In plus, chestiile astea mai 'primitive' de carat bebe sunt potrivite si chiar recomandate, inca de la nastere.

Mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Muuh
babymom vin eu la cursuri de pus mei tai ca si asa sotul vrea sa facem o vacanta prin zona voastra anul asta.

Miruna, vorbesti serios? Mie mi-ar placea pe bune sa te cunosc 'in real life'. Nu ezita sa ma suni daca ajungeti pe-aici. Te-nvat si cu mei-tai-ul daca vrei ( cursuri in privat adica ).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia
Babymom, de ce nu se recomanda ambroxol dupa ora 18?

Ada, ambroxolul fluidifica secretiile si, in prima faza accentueaza tusea, ca doar trebuie eliminate secretiile alea curgatoare, asa ca nu se dau seara pt. ca sa nu deranjeze somnul - cand copilul sta la orizontala, secretiile fluide curg pe peretele posterior al faringelui si pe trahee si declanseaza reflexul de tuse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata...va multumesc inca o data tuturor ptr aprecieri la adresa puiului meu...citind ce ati scris,m-am linistit,traiam pana acum cu ideea ca doar eu am fost cea defecta..cand am ramas insarcinata m-am simtit ff vinovata,toata sarcina am trait cu acest sentiment de vinovatie,il priveam pe Andy si plangeam ,ma gandeam ca va fi privat de dragostea mea si in acelasi timp ma gandeam ca nu-l voi putea iubi pe al doilea copil la fel ca pe el..in maternitate m-am gandit tot timpul la Andy si cum sufera el ca mami nu e langa el,dupa ce am ajuns acasa cu gaza a trecut o perioada pana sa simt ca o iubesc cu adevarat...acum sunt moarta dupa amandoi,ii iubesc in mod diferit da ii iubesc cu toata fiinta mea.

Musette,sa=ti dea DD sanatate si multa fericire alaturi de puiul tau si de cei dragi!

Babytza,Ramo,babyboy

Andy_g bafta la examene

Khristin ti-am mai spus ca ai o fetitza extrordinara

Miruna deci veniti inspre noi??Super

Bitza votat bighidel

Babymom ce faceti pe vremea asta de KK????

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

musette, laura multumesc....mai am un examen maine si gata...apoi licentaalt stres

de Andrei Petru(18.08.2008)

Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Laura, stam in casa. Sunt doar eu cu bebe, ca baietii mari au plecat la pescuit pe undeva pe langa Paleu. Cand punem de-o intalneala? V-as invita la mine, dar mi-e rusine asa cu casa in semi-santier. Cu siguranta baietii nostri mai mari s-ar juca frumos impreuna. Aici au la dispozitie un camp intreg.

L-am vazut pe Andy al tau. E un frumusel! Unde-l duci la dansuri? Ma gandesc cu groaza ca vine vacanta si nu stiu cu ce activitati constructive o sa-i umplu timpul lui Victor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Babymom si eu ma tot gandesc sa ne intalnim,da ma dispera vremea asta...si eu cred ca s-ar juca super impreuna....dans fac la gradi,pe perioada de vacanta la clubul Exclusive,noi facem si tenis.El ar vrea si inot ca si vara trecuta am facut toata vara,acuma sa vedem cum stam cu finantele
si astept sa ne vedem.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Bafta Andy g !!!!

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput