Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (306)
Raspunsuri - Pagina 6
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui prisi Betty capul sus, sigur va fi bine ![]() Piciulika tare dulce mai e piticul, iar descrierile tare sunt super ![]() Rox da se distreaza de minune Miru la curte, dar cred ca ieri a batut vantul cam tare si azi stranuta de mama focului si ii curge nasul intr-o veselie, i-am dat niste Panadol, oare ca sa ii mai dau preventiv, ca alte simptome nu are deocamdata poze Marta si Miruna (06.09.2007) |
Prisi, mie doctorita mi-a zis sa ii dau Panadol doar daca face febra si nu mi-a recomandat sa ii dau nimic preventiv, desi am intrebat specific, ca saracuta tusea cumplit, avea nasul infundat si era cam varza. A zis ca organisuml lupta si trece de la sine, ca nu e grav. Sa ii curat nasul cu apa de mare, ca sa spele bine zona sa nu se dezvolte bacterii ce ar fi putut ulterior sa migreze spre alte zone si sa ii creeze complicatii ce sa necesite antibiotic.
A zis sa o tin la temperatura constanta, adica sa nu aiba alternante mari de temp., sa nu o las sa se oboseasca (pt ca sa nu transpire si apoi sa faca alte-cele, se referea aici la activitatile din parc), sa am grija sa se hidrateze si sa manance cat de cat normal.
Incet-incet Lisa si-a revenit. Inca mai tuseste si ii curge putin nasul, dar nu a mai facut febra deloc, totul e ok, sper sa isi revina complet pana la sf saptamanii. Am iesit si in parc cu ea, dar nu a alergat, s-a jucat in ritm propriu, am fost si la cumparaturi (unde era aer conditionat) etc.
Va doresc sanatate si sa va refaceti repede
."Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
mandarinutza spune:
Buna dimineata!Ce matinala sunt!
Multumim mult pentru mesajele de condoleante!
Cecilia, am admirat un harnicut in gradina de zarzavat, cred ca ii prieste acolo.
Valentina, multa sanatate Alexandrei!
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
AYUMI spune:
Am ajuns si noi acasa,in sfarsit.![]()
Naoki a a avut o raceala care i-a afectat foarte tare caile respiratorii,de-abia mai putea rezista.Se pare ca va fi bolnav de astm bronsic infetios.A avut inflamate bronhiile de la plamani,de-abia mai putea respira.Am stat in spital cu el cateva zile si am facut tratament si aerosoli.Mai tuseste foarte putin dar se simte mult mai bine.
Va multumesc pentru cuvintele frumoase scrise.
valentina_22 spune:
'neata, va rog poftiti la
-lute astazi este randul meu!
LA MULTI ANI pentru toate dulceturile si pentru toti papanashi, mari si mici! Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari si frumosi!
Cecilia, am vazut pozicile cu micul Cristian. Este adorabil, in chilotei!!!
. Am observat ca are un program incarcat toata ziulica si ca are grija si ca bunicii sa se mentina in forma!
. Luna asta veniti acasa? Andrei abia asteapta o evadare in oaza verde!
Noi ne pregatim sa plecam la logoped. Alex a facut febra toata noaptea,acum de dimineata i-am mai dat o doza de Nurofen si astept sa-si faca efectul. Astazi se intalneste toata grupa de la gradinita in parc la un concurs de biciclete, role si trotinete. Inca stau in dubii daca sa mai mergem si noi sau nu. Alex saracuta,abia asteapta.
Sa aveti o zi minunata, spor la treburi!
Ne revedem mai tarziu!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Roxali Eu sant suparici ca pitica a capatat o tuse...de marti mi-a facut febra zilnic, asta seara vad ca nu mai are(probabil efectul antib), siropul de tuse nu prea e eficace...inca nu vreau sa folosesc cortizon(aici il dau prea repede la copii, chiar si la febra mare) Nu i-am dat pana vineri antib , deoarece doctorita banuia ca poate avea "a sasea boala"(febra mare 3 zile si bubite dupa)...am ramas traznita ca mi-a zis ca nu are rosu in gat si ia tusea de toata frumusetea ...baiatul mi-a mai facut crize de tuse... |
Sanatate multa! Sper sa scapati repede!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui bernix Yaia, e foarte simplu sa gandesti si mai ales sa te exprimi ca tine cand traiesti intr-o tara civilizata. Din pacate, in Ro drepturile angajatului sunt mai mult pe hartie, iar dead-line-urile ar fi usor de respectat daca volumul de munca ar fi cam cat sa-ti permita sa nu le depasesti fara sa stai ore suplimentare. Din pacate insa nu prea cred ca intereseaza pe nimeni daca dupa 2 ani de CIC ai copilul bolnav. Cel putin la asta ma astept io de la seful meu, care probabil imi va zice ca el nu semneaza nici o cerere de concediu de odihna pt perioada ce va fi lucrata in 2009, ca am stat destul acasa. Ce daca e dreptul meu si e perfect legal?! Si sefii mei sunt totusi cebibatari intelegatori... Si daca iei atitudine, te lupti cu morile de vant, ca poate ai dreptate si ti se dau drepturile pe care le pretinzi, dar sicanele ce vor urma te determina de multe ori sa taci si sa inghiti, ca nu esti singurul in situatia asta, iar romanii nu sunt un popor solidar. Aici lucrurile se schimba incet si din pacate pentru noi, multi din cei care ar fi luat atitudine, cum faci tu, au plecat sa traiasca pe meleaguri mai linistite. ![]() |
Tocmai aici e problema, ca prea multi inghit. Si ce daca urmeaza sicane? Important e ca ti-ai aparat dreptul si ai obtinut ceea ce era al tau. Si noi aici am avut oarece probleme cu vecinii care ne incalcau un drept si am ales ca cheltuim bani ca sa ne aparam dreptul nostru. Si am castigat procesul, aici, in Finlanda, noi, 2 familii de romani, impotriva a 14 familii de finlandezi. Le-am dat o lectie de democratie, noi, niste fosti comunisti! Dar asta doar pentru ca am ales sa nu inghitim. Asta e si ideea mea, ca nu mai trebuie sa inghitim si trebuie sa invatam sa ne aparam dreptul. Mentalitatea nu se schimba decat daca incepeti sa luati atitudine, unul cate unul. Toata lumea a crezut ca acea mamica de tripleti e nebuna sa umble prin tribunale pentru dreptul ei (in paranteza, nu cred ca avea dreptate, dar e alta discutie), dar eu am admirat-o pentru curajul de a schimba mentalitatile si de a crea precedentul!
For the record, eu am plecat din Romania doar sa-mi urmez jumatatea. Inainte sa-l cunosc, chiar ii blamam pe 'lasii' care fug si nu pun umarul la treaba si eram ferm convinsa ca voi pleca din Romania doar in calatorii. Dar uite cum dragostea iti ia mintile!
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui bikmaria buna dimineata, va multumesc mult ca va ganditi la mine ![]() Am vorbit cu Roxana si am promis ca intru vineri sa va spun doua vorbe ,dar dupa ce am terminat de vorbit cu ea tocmai am primit citatia pt divort,joi 11 iunie va fi prima infatisare ,imi este tare ,tare greu dar nu am ce face voi merge inainte . |
Maria,
, putere multa! Trebuie sa fie tare greu, dar dupa greu vine soarele si pe strada ta! Capul sus!Singurul sfat pe care pot sa ti-l dau e sa ramaneti in relatii bune de dragul copiilor. E totusi tatal copiilor tai frumosi si ei nu trebuie sa simta neintelegerile dintre voi, ca voi doi veti continua sa fiti parintii lor si dupa ce voi doi nu veti mai fi sot si sotie. E usor de spus, stiu...putere multa iti doresc!

Poze
cecilia L spune:
La multi ani,pentru toti papanashii si dulcetele, dar si pentru fratii si surorile lor, sa cresteti mari, sanatosi, iubiti si sa va bucurati din plin de viata pe care o aveti innainte.
Felicitari mamici,sa fiti sanatoase si puternice pentru copilasii frumosi pe care ii aveti alaturi.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
asa crestem
danielle02 spune:
| citat din mesajul lui AYUMI Am ajuns si noi acasa,in sfarsit. Naoki a a avut o raceala care i-a afectat foarte tare caile respiratorii,de-abia mai putea rezista.Se pare ca va fi bolnav de astm bronsic infetios.A avut inflamate bronhiile de la plamani,de-abia mai putea respira.Am stat in spital cu el cateva zile si am facut tratament si aerosoli.Mai tuseste foarte putin dar se simte mult mai bine. Va multumesc pentru cuvintele frumoase scrise. http://naokisiryuji.blogspot.com |
multa sanatate puiutului.
sa se faca bine repede.pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

Melissa (09.08.2009 DPN)

danielle02 spune:
LA MULTI ANISORI!!! tuturor dulceturilor si papanashilor,dar si ptr cei din burtici!! 

cecilia,azi dimineata am visat puishoiiii![]()
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
Melissa (09.08.2009 DPN) 

...baiatul mi-a mai facut crize de tuse...