Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (306)
Raspunsuri - Pagina 7
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mandarinutza Saptamana trecuta a murit bunicul meu si luni l-am inmormantat, era ultimul meu bunic, avea 97 ani. ![]() In rest suntem bine, vineri plecam in concediu aproape 2 saptamani in Grecia. |
Condoleante!

Distractie placuta in concediu...mai avem si noi mai putin de 3 saptamani pana la vacanta...
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
cecilia L spune:
Danielle, Valentina, mandarinuta
Lui Cristi ii este foarte bine la tara, mananca bine, doarme bine, este vesel, se pare ca nu il afecteaza lipsa lui mami si tati, dar asta nu inseamna ca nu-si aduce aminte de noi zilnic, a inceput chiar sa intrebe cand vine mami si tati.Vorbeste si mai mult,pune intrebari,de genul ''te ese acoo?(ce este acolo) sau te este asta?'', are obiceiul sa-l puna pe t in locul lui c, in 60% din cuvinyele care incep cu c sau il contin pe c, stie poezioare si cantecele(nu il laud
, desi asa pare, spune corect chiar si 2 vrsuri, iar daca gresesti te corecteaza),numara corect pana la 5(pana la 10 mai incurcam borcanele, a invatat sa numere puisorii si pietricelele), este ascultator si in continuare iubaret, se joaca singurel si isi povesteste singur ce face(asta mai pe limba lui, dar il mai auzi si spunand replici din povestioarele lui preferate), urmareste cu mare interes povestile pe DVD,chiar le cere, stie toate personajele din ''tatea judii'' (cartea junglei),haidi,''aba ca apada'',tenuseasa(cenusereasa) si spune innainte ce fac persinajele, este innebunit dupa tatoale si binneinteles il ajuta pe tataie la gradina, mai ales sa unde legumele si florile, stie perfect care sunt rosii,castraveti, ardei sau care sunt flori......sunt tare mandra de el, cat despre olita nu o agreem deloc, ziua sta in chilotei in curte, ii spune lui mamaie ca face pisu, dar nu vrea la olita, pana fuge dupa olita , da drumul si rade pisuuuu.......asta este, o sa o facem si pe asta........aaaaaa si parca a mai crescut, nu stiu cum stam cu greutatea, dar in inaltime a luat-o razna, avea peste 90cm cand l-am dus, acum ma uitam la tricouri si parca ii sunt scurte![]()
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
asa crestem
cecilia L spune:
Danielle, daca este asa, va invitam la o portie de joaca cu puisorii.
Maria

Mandarinutacondoleante
Betty, sunt sigura ca totul o sa fie bine, putin mai mult optimism nu strica, asta pentru moralul tau.
Sanatate micutilor bolnaviori.
poze nu am apucat sa vad, asa ca ramane pe mai tarziu, acum am fugit la treaba, azi este si tati acasa....a plecat la dr, nu se simtea bine, de cateva zile se trezste cu o stare de voma si ameteli dimineata, sper sa nu fie nimic grav.
va doresc o zi superba
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
asa crestem
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Gabriela77 A inceput TIFF si e chiar bun! ![]() |
Ce e TIFF?
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui valentina_22 Alexandra are probleme. |
Sanatate multa! Sper sa scapati repede de probleme...off...greu cu 2!
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui NanaMotoc Pentru restul gastii- va tare de la un capat la altul- iar ptr mamicile gravidute din nou- multa sanatate si sarcina usoara!![]() ![]() |
Te asteptam in gasca mai des! Picea intreba de voi...
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui AYUMI Am ajuns si noi acasa,in sfarsit. Naoki a a avut o raceala care i-a afectat foarte tare caile respiratorii,de-abia mai putea rezista.Se pare ca va fi bolnav de astm bronsic infetios.A avut inflamate bronhiile de la plamani,de-abia mai putea respira.Am stat in spital cu el cateva zile si am facut tratament si aerosoli.Mai tuseste foarte putin dar se simte mult mai bine. |
Ma bucur ca ati ajuns acasa! Sanatate, sper sa treaca de tot boala!
Poze
Yaia spune:
Am vazut toate pozele, am citit tot din urma, mai voiam sa mai scriu cate ceva pe ici, pe colo, dar nu mai tin minte...
Aaa, Betty, optimism, mamico, o sa fie bine! O atitudine pozitiva duce la rezolvarea problemei...daca exista una, daca nu, iti faci ganduri negre degeaba!
Picea si Erina, vorbeati o limba straina mie...cu numere si procente, parca...Oricum, nu am inteles nimic!![]()
Noi am fost ieri la mare. A fost superb! Sunt rosie ca un rac si azi am venit la birou in fusta, maieu si saboti! Aici a venit vara, au fost ieri si sunt si azi 28 de grade! Canicula pt. finlandezi!![]()
Noi ne-am prajit ca racii in timp ce ei au stat ascunsi in case, la racoare. Dar cam asta a fost vara, de sambata pana azi. De maine deja scade la 18 grade, cu nori si joi si vineri deja sunt maxim 12 grade, cu ploaie. Macar am ajuns la mare, Tudor s/a jucat in nisip, a cazut in apa rece de mare, a ridicat zmeul si a mancat inghetata, pe langa frigarui si alte cele...a, si a baut 'tzuc' (suc).
Alaturi de 'tzuc', noi achizitii: ata > rata, moto > motor, poti > poftim, meni > mersi, helo > hello, ba-bai > bye-bye, mani? > mai vrei?, si favorita mea: pocopac > tobogan!
Inapoi la lucru cu mine! Sa aveti o zi excelenta!
Poze
greyeras spune:
LA MULTI ANI!!! pt toti copiii!!!!

Noi mergem azi in parc in Tineretului cine mai vine???? Dar mai dupa 17, dupa somnul de pranz sa fim fresh.
Ceamica cred ca Bernix vroia sa zica de oraselul copiilor, cel putin acolo stiu ca merg ele. Poate veniti si voi astazi.
Cecilia ce baiat mare ai.
Ce poate fi mai bine pt el decat aer curat si libertate de miscare. Cred ca ai facut o alegere buna.
Maria gandeste-te ca e mai bine asa, o sa descoperi cu siguranta ca viata poate fi frumoasa si fara el. Eu te admir pt curaj si pt puterea de a o lua de la capat, o sa vezi ca va fi bine.
Eu astept sa se trezeasca mandra mea, de cateva zile se trezeste foarte tarziu dimineata, cand ajungem noi la locul de joaca ceilalti copii merg acasa pt somnul de pranz.
Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
Yaia spune:
Am uitat sa va spun, azi Tudor a inceput la noua gradinita, cea la care aplicasem initial si care e mai aproape de casa. Si e in grupa acum cu cei 2 prieteni romani si au ramas in aceeasi grupa si amicii lui finlandezi de la grupa veche: Miia (Milja) si Tuca (Tuukka), cu care face diferite prostioare. Singura mea grija acum e ca amicul roman, care e cu 9 luni mai mare, sa nu-l muste pe Tudor, ca am auzit ca are obiceiul...
Poze