Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (306)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

La multi ani, Rodica! Sa fii sanatosa si fericita alaturi de cei 3 baieti ai tai!
Mandarinutza, Gabriela, Mariana , Ceamica ,Erina , Roxana,
Ayumi, bine ai revenit acasa si sanatate multa celui mic !
Yaia, acomodare usoara lui Tudor la noua gradinita!
Gabriela,micutei domnisoare cochete Sara!!! Felicitari,pentru cel mai frumos cadou primit de ziua copilului. Sa ai o sarcina usoara si un bebelus sanataos si frumos!
Papanash, bravo lui Ghighi cel descurcaret si succes la curatenie!
Roxali, sanatate Soniei, sper ca acum sunteti mai bine si nu mai este necesar un alt control.
Roxana,multumesc pentru reteta,in week-end ne rasfatam si noi papilele gustative!
Felicitari Alexandrei!!! Sa ai grija ca Zana Maseluta sa o viziteze,da? Concediu placut!
Prisi,insanatosire grabnica Mirunei!
Andreea, merg cu Alex la logoped pentru ca nu reusea sa spuna literele “f”, “v” si “r”. Acum dupa un an si multa munca acasa , mai avem de furca cu pronuntarea “r”-ului la inceputul cuvantului. Insa cel mai tare ma supara faptul ca atunci cand vrea,vorbeste foarte bine,de cele mai multe ori insa se prosteste si stalceste cuvintele!
Acum a luat vacanta, insa voi merge cu ea la un cabinet particular ca sa nu piarda ce a invatat in timpul anului scolar.
Luy,multa sanatate, ai grija de tine!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Atunci sa-ti priiasca concediul, Roxana!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Multumesc!

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Gata, am scos dintele cu mare scandal desi mai era putin si cadea el. Acum sasaie usor printre dinti, e haioasa. Ce sa ii aduca Zana? De unde iau banuti?

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Luyma bucur ca ai rezolvat cu gradinita, mai ales ca o sa mearga acolo unde iti placea si mai ales ii placea si Mariei....daca tu ai asteptat si ai gasit ce dorei, sper sa gasesc si eu luna viitoare cand am program special pt gradinita....mai ales ca se pleaca in vacante si nu se stie cati copilasi se mai intorc la aceeasi gradi din septembrie

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Gata, am scos dintele cu mare scandal desi mai era putin si cadea el. Acum sasaie usor printre dinti, e haioasa. Ce sa ii aduca Zana? De unde iau banuti?

Din perete

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Hai mah...

Deci e musai si cadou? Si bani? Sau doar una din 2?

Rox , mamica

Mergi la inceput

Papanash, ce ma bucur ca totul e super cu gradi. Sa iti fie de bine infrumusetarile, uite ca incet incet te ocupi si de tine mai mult. Profita acum pana incepi munca. Pana la urma Andrei a dormit la pranz sau nu?

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Luy, am uitat sa-ti multumesc inca odata pentru jucarioare, cu ale mele si cu cateva jucarii de la alte prietene am facut o sacosa mare,copii au fost incantati si fericiti.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa crestem

Mergi la inceput

Luy, ma bucur ca ati rezolvat la gradi la care va doreati, va tinem strans pumnii. Nici eu nu as merge pe o gradi cu pretentii, desi sa fiu sincera nu am verificat la gradi la care l-am inscris ce pretentii au. Pe vremea Alexandrei nu aveau pretentii, acum nu am mai verificat. Insa am de gand sa le impun eu conditiile mele si nu au decat sa il invete ei cum vor.

Cecilia, si eu aveam o multime de jucarii, dar zau nu am avut timp sa le sortez si sa ti le trimit cumva. Banuiesc ca se mai poate si saptamana viitoare.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

Cecilia ce mai faci? doua zile din saptamana asta s-au dus . mai ai putin

Luy pupam frumosul model care se gradinareste ! Sa ai grija si de mamica ei , te rog!

Roxana , pupam fericita sasaila vizitata de zana maselutza ! ce emotionant , primul dintisor!!!
subscriu la multe tzepe luate si multe capete retezate! da' tot zic ca nu m-as supara sa iau teapa da' sa n-am dreptate

Yaia stau cuminte si astept sa bifeze toate fazele ! o deranjeaza si daca-i spui ca ai slabit ! da' nu i-am zis eu !!!

greyeras , viu viu da' program n-am stabil : undeva 12-13 si seara nu mai stiu - spre ex acu' doarme !mai bine dau de stire ..Sanatate Adelinei !

va zic si din ograda mea:
minunatul si-a descoperit ciucurasul si acum alerg prin casa dupa el sa-i pun pampersul . mai nou se pune din mers cu urlete ! operatiunea olitza la noi este in urmatoarea faza:
pus ursuletul winnie pe olitza (muzicala )poate poate tentez una bucata baietel !
prima zi : dat urs la o parte si fugit cu oala.
a doua zi: dat urs la o parte si dat drumul la muzica
a treia zi : dat urs la o parte si apoi pus urs la loc
a patra zi : verificat daca ursul e pe olitza si dat drumul la muzica
a 5-a zi : pus ursul pe olitza si dat drumul la muzica
atat

Mergi la inceput