Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (306)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

LA MULTI ANI!!! Rodicamaries sa fii fericita si iubita.

felicitari Gabriela ptr bebe2! sa fie sanatos si la termen

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ceamica, si eu m-am emotionat ca Alexandrei i-a cazut primul dintisor. Ce fetita mare am! Cat despre experienta cu olita, mi se pare absolut normala reactia puiului. Pai daca el a vazut ursul pe olita care canta, de unde sa isi dea seama care e legatura cu pipi? Rad eu rad, dar imi vine si mie randul cu Andrei.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

va poftesc Aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

Babylina, ai scris ca ai fost ieri sa-i faci pasaport lui Bogdan. Te rog spune-mi si mie la ce sediu ai fost, la cel de pe N.Iorga ? Era coada ? Pe la ce ora ai fost si cat ai stat acolo ? Si unde ai platit taxele acelea pt pasaport ?
Vreau sa rezolv si eu saptamana aceasta cu pasaportul Mariei, poate sa mergem chiar maine.

Multumesc mult !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Luy , am fost la Nicolae Iorga. Programul lor este luni- vineri 8-16.30 marti este de la 8.18.30
Am fost pe la ora 12 , erau 4 familii inaintea noastra. Pasapoartele pentru copii se fac in corpul B la parter. Am stat aproape o ora cu tot cu opzat si predat doacumente asta pentru ca am depus si eu actele si am facut poza tot acolo. Taxele pentru pasaport se platesc la CEC
32 taxa consulara si inca 64.20 cost pasaport.
Noi am depus actele luni si pe 9 merg sa ridic pasapoartele.

Mergi la inceput