Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (306)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
Carpatina, ai avut un al6lea simt ca nu ma vad de treaba de nu mi-ai dat nici un mail?

mda.. plus ca n-am prididit inca sa citesc mesajele tale

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

am inteles ca de anul asta ziua de Rusalii e zi nationala, asa ca nu se lucreaza,nu ?

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui papanash

am inteles ca de anul asta ziua de Rusalii e zi nationala, asa ca nu se lucreaza,nu ?

Mah, zi nationala nu-i (aia-i pe 1 decembrie).. dar sarbatoare e.. si e drept, nu se lucreaza ..

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

La multi ani fericiti, Rodica !

Sa-ti fie viata plina de fericire, sa fii sanatoasa si rasfatata de cei 3 baieti ai tai !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Felicitari, Gabriela !

O veste minunata ! Sa-ti fie inima plina de fericire, sa ai o sarcina usoara si peste 9 luni un bebe sanatos si frumos ca Sara !
Te imbratisez tare-tare si ma bucur mult pentru tine !

Mergi la inceput

Bravo, Ghighi !

Tine-o tot asa, gradinar curajos ! Eeee, nu-i asa mama ta te credea mic ? Na, ca acum i-ai aratat tu cine-i Praslea cel Voinic !

Mergi la inceput

Am disparut din peisaj cateva zile, fiind "ocupati" de bunicii Mariei. Au venit joi si au plecat sambata dimineata in excursie la Viena, iar noi am profitat de lipsa lor si ne-am "retras" la Ploiesti pana luni, la cealalata pereche de bunici.
Aseara nu am reusit sa mai postez pt ca mi-a fost rau, abia am gasit resursele necesare sa-mi fac un dus si m-am tarat in pat langa Maria.

Mergi la inceput

Despre gradi: joia trecuta am fost la Eurokid si am stat de vorba cu directoarea. Din pacate am mers exact cand erau copiii la somn ( asa ma chemase ea ), prin urmare nu am putut vizita nimic din gradinita ( decat biroul ei ).
Gradinita respectiva primeste copii de la 2 ani, pana la urma directoarea s-a declarat dispusa sa o aduc pe Maria de la 15 iulie ( ea face 2 ani pe 25 august ).
Partea buna la gradinita asta este ca in luna august este deschisa, nu ca prima gradinita la care am fost, care este inchisa.
Partea proasta ( partile proaste ) : este mai departe de casa decat prima gradinita : 1.3 km , copiii fiind mai mari, si pretentiile de la ei sunt crescute - m-a intrebat daca bea singura apa cu cana normala , daca mananca singura, daca mai poarta pampers...
Asa ca am plecat de acolo cu inima stransa ...
Azi am fost din nou la prima gradinita, "Casa fericirii", acolo unde mi se spusese ca nu mai au locuri momentan. Era a treia oara cand mergeam. Speram sa mai fi plecat din copii in vacanta ( sau sa anunte ca vor pleca in perioada urmatoare ).
Si... am avut succes ! Mi s-a spus ca a plecat in vacanta o fetita de la grupa Baby 2, adica de la cei cu varste intre 2.2 si 3 ani. Directoarea mi-a propus sa o inscriu acolo pentru o luna si jumatate, urmand ca de la toamna sa se schimbe copiii din grupa ( va ramane numai cu unul dintre ei ), insa va ramane cu aceeasi educatoare. M-am gandit ca la varsta asta oricum conteaza mai mult educatoarea decat tovarasii din grupa, ca nu se joaca ea acum cu ceilalti copii prea mult.
Aici nu au fost pretentii legate de mancatul singura, de pampers, de facutul la olita, etc.
Ma gandesc ca daca ceilalti copii sunt deja obisnuiti sa faca toate astea, o sa aiba mai mult timp educatoarea pt Maria la inceput, pana se obisnuieste si ea...
In concluzie, de la 15 iunie se gradinareste si Maria !!!!

Am niste emotiiiiii....

Mergi la inceput

Babylina, ai scris ca ai fost ieri sa-i faci pasaport lui Bogdan. Te rog spune-mi si mie la ce sediu ai fost, la cel de pe N.Iorga ? Era coada ? Pe la ce ora ai fost si cat ai stat acolo ? Si unde ai platit taxele acelea pt pasaport ?
Vreau sa rezolv si eu saptamana aceasta cu pasaportul Mariei, poate sa mergem chiar maine.

Multumesc mult !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luy
In concluzie, de la 15 iunie se gradinareste si Maria !!!!

Am niste emotiiiiii....

Curaj gaina!

p.s. Poate asa o sa ai timp si pentru tine.. iar ti-e rau? De la ce?

=====================

Mergi la inceput