Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (306)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

La Multi Ani, Rodica!!! Sanatate, fericire si numai impliniri!

Multumesc din suflet, fete dragi! Trebuie sa fie bine, ca doar un sufletel nu poate aduce decat bucurie!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Azi mi-a plecat sotul la munca asa ca sunt intr-o stare cam acum ca Elisa doarme.Ma gandeam si eu la un bb3 pana acum sotul trebuia convins,acum trebuie sa ma conving pe mine nu stiu daca as face fatza. Elisa si acum vrea fff mult in brate si in casa si afara (mai sunt si altii la varsta asta care sa stea asa mult in brate?) si in plus tot se trezeste noaptea (destul de des) Uneori ma gandesc ca poate intarcatul i-ar face bine, desi nu mai suge noaptea de cateva luni, nu stiu cum sa ma exprim poate ca intarcatul ar ajuta-o sa treaca la un stadiu superior sa nu mai fie asa smiorcaita ca un bebe mic. Deci nu stiu cum m-as descurca insarcinata si cu Elisa, oooffff mai ales ca sarcina cu Elisa a fost cu probleme. A si sotul plecat cate 2 sapt, Isabela cu problemele ei de la pubertate, dintr-o data mi se pare totul ffff complicat Parca nici nu as renunta la idee ca asa as mai vreau unul si sa fie si de varste apropiate, offff.Hai ca am reusit sa-mi spun oful, nu am pe altcineva ca stiu sigur ce ar zice ...al treilea iti mai trebuie, nu iti ajung doua????Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Gabriela, mai bine ca s-a intamplat asa pe nepregatite, uite la mine cate ganduri imi fac. Al meu sot nu accepta jocuri de astea in zilele sigure asa ca nu am sanse sa se intample pur si simplu.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Rodica sa fii sanatoasa, fericita si implinita!

Carpatina, ai avut un al6lea simt ca nu ma vad de treaba de nu mi-ai dat nici un mail?

Ceamica, sa stii ca eu ti-am scris din ambele posturi, si de persoana care s-a bagat si s-a tepuit si de persoana care si-a stricat relatia cu prietenii care s-au bagat cand au crezut ca e cazul. Sigur ca tu stii cel mai bine cum e!

Papanash, ce usurare pe tine pe ca Andrei e incantat de gradi. Si cat ziceai ca e norma de scris?

Mada28, eu intre Barcelona si Bodrum as alege Bodrum pentru vacanta cu copilul. Ma rog, depinde ce aveati in plan pentru Barcelona, dar banuiesc ca vizitari intense si asta e cam greu cu un pui mic. La Bodrum sunt cluburile all inclusive perfecte pentru vacanta cu copiii. Cat despre mers cu avionul, si riscul aferent calatoriilor, sigur ca imi fac griji, insa nu intr-atat incat sa renunt la ele. Sigur ca ma tem de gripa porcina, insa cred ca riscul este peste tot, nu doar in avion. La fel si la supermarket sau in magazine, la locurile de joaca, la policlinici. Pana la urma cum ne o fi norocul.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Mariana, stii ca eu am nascut ambii copii la 40 de saptamani. Si ma indoiesc ca Andrei mai avea loc la cele 5 kg ale lui. Asa ca e posibil sa stea BB si la tine pana la final, insa mult a fost putin a ramas. tare. Sa ne tii la curent, da?

Rox , mamica

Mergi la inceput

Gata, ma reintorc la munca, e destula. Azi cred ca voi sta cam mult. Insa am fost la masaj, merg si la dentist, inclusiv cu Alex careia ii cade primul dinte. Doamne ce fata mare am!

Aaa, si am primit concediu vineri, deci voi avea 4 zile de relaxare.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

LA MULTI ANI cu intarziere...

Gabriela 77 felicitari pentru 2 linii. Sa fie intr-un ceas bun.

Cecilia m-ai dat pe spate cu Cristi al tau. Auzi, tu sa stie sa numere pana la 5...FELICITARI!!!

Valentinapentru ce te duci la logoped???

MandarinutzaCondoleante!!!

Rodica bine ca ai mai trecut pe aici. Pupici lui Darius, si linisteste-te cu vorbitul. Nici Cris nu foloseste limbajul verbal

Papansh Felicitari pentru prima zi de gradi. baiatul mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Salutare fete dragi!

Gabriela felicitari pt sarcina!!!!

Rodica La multi ani!!!!!!

Papanash se pare ca ti trecut cu bine de prima zi de gradi, ai baiat mare daca si papa singurel.

Si noi avem de la un timp probleme cu mancatul, in sensul ca de multe ori refuza mancarea si cere lapte si a inceput si ea sa se trezeasca noaptea si sa ceara "apte". Azi noapte s-a trezit plangand ca o doare "buta" si sa "pupu" mami ca sa treaca. de azi dimineata e si ea mucioasa, eu inca sunt capsata, din cauza asta ieri nu am mai ajuns in parc m-am simtit groaznic abia mai puteam vorbi de ragusita.

Ceamica poate veniti intr-o zi in spate la Ethos la parculet sa ne vedem, e la jumatatea drumului intre noi, si nu facem decat 5 minute pana acolo. Cand vii sa ma anunti ca mai stam si pe la bloc cateodata. In orasel de obicei ne intalnim cu fetele la locul de joaca de langa terasele cu mici.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

hello
am fost la coafor, tuns, vopsit, aranjat, ehei, alta viata.....in drum spre casa m-a prins o repriza de ploaie, scurta dar tare (ploaia), bineinteles n-aveam umbrela .
vad camera de somn a piticilor, din pacate tot imagine statica, 2 copii dorm, unul cu capul intro parte, altul in cealalta, un al 3-lea copil ( e mai mare) se uita la ei pe geam, de dupa usa. Imi vine sa-i mananc, asa-s de scumpi piticii. Am sunat acum si Andreiul meu (pe care nu-l vedeam la somn) se uita pe niste carti si-l auzeam "cauuu-cauuuu" care in traducere inseamna calul. Cica-i bine, n-a plans deloc. A si dormit.
Mey, si Andrei numara pana la 5, cu mare intonatie, numara si singur nu numai intrebat ( pana la 5 fiindca am invatat pe degete). El zice asa: unu, duoi, tei, patu, tintzi.Dupa aia isi zice singur 'bavo' (bravo) Degetul mare e maeee, degetul mic e mi-mic.
Yaia, cand merg la wc sunt fericita !!!!! nu-ti zic cum ma simt acum epilata, vopsita, etc....

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Atunci sa-ti priiasca concediul, Roxana!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput