Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (306)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Yaia, suntem bine, de azi din nou la cresa.

Voi n-ati avut liberi ieri?

Nu. Voi ati avut? Cu ce ocazie? Noi am avut pe 21 mai, de Inaltare.

Pfingstmontag - a doua zi de Rusalii, la 50 de zile dupa Paste.

Carpatina - . Copilul meu m-a tinut treaza azi de la 2 la 4, timp in care a baut 2 biberoane cu lapte, a ascultat muzica, i-am schimbat de 2 ori pampersul, ne-am uitat pe balcon la stele si alte chestii de-astea . Asa ca am o mare, mare rugaminte la tine: imi trimiti si mie un PM scurt cu explicatii cum ai dezobisnuit-o tu pe Ioana de biberonul de noapte? (Importante sunt mai ales explicatiile cum ai reusit tu sa rezisti la urletele ei, cum nu ti-ai pierdut rabdarea sa o scuturi nitel etc). Mii de multumiri .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

La multi ani fericiti Rodica!

Miru a mea si-a decalat azi somnul,a adormit pe la 12..de obicei se culca pe la 13,30- 14,dupa ce papa..cred ca de la vremea asta mohorata..

Mari poate Eliza doarme prea mult ziua,de se trezeste si nu mai doarme noaptea...te cred ca iti pierzi rabdarea..

Myral pupam mignona frumusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:

Citat:

Nu prea citesti ce se scrie p'aici.. huh? Ca s-a tot pomenit de Rusalii

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceamica
ma doare inima cand o vad insa cat de mult a slabit !

Mai, daca vine de la tine comentariul asta (ca si tu esti mica si slaba), inseamna ca prietena ta e piele si os. Ma doare sufletul pentru ea, probabil sufera mult. Dar ca sa facem haz de necaz, nu vrea ceva kg de la mine...ca am...Deci asta e reteta pentru slabit!
Lanas gluma la o parte, poate ar trebui sa-i pese mai putin de el...

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mada28
Am nevoie de parerea voastra. Vrem sa alegem o saptamana de vacanta la inceput de septembrie si cu cel mic. Eu oscilez intre Barcelona si Bodrum. In fine acum e alta problema: gripa porcina. Nu radeti :))
Sunt binevoitori in familie care-mi zic ca unde plec eu cu copilul prin avion cand e epidemie??? Voi ce parere aveti? Stiu ca multe dintre voi mergeti in vacante cu copii si cu avionul? Nu va e teama? Mie sincer nu-mi este dar sotul a inceput sa-si faca griji. Iar cu masina varianta cea mai apropiata ar fi Bulgaria. E buna dar le-as prefera pe primele.
Voi ce ziceti?
Astept cu nerabdare parerile voastre.

Parerea mea: in SUA anual sunt cazuri de gripa porcina si chiar decese, cand nu e tratata la timp si corect. Anul acesta s-a facut atata tam-tam pe seama ei pentru ca ziaristii nu au avut un subiect mai bun, de vreme ce nu e niciun razboi si criza nu e atat de interesanta, ca economie nu pricepe tot omu'. Si cand de gandesti ca de gripa 'umana' mor anual mult mai multi oameni decat de gripa porcina, atunci ce facem? Nu mai calatorim?
Din ce-mi spunea pediatrul lui Tudor (si am gasit asta si pe internet), decesele se produc din cauza faptului ca oamenii nu merg al medic la timp si de fapt sunt cauzate de complicatii, netratarea gripei ducand la penumonie. Oficial, ei mor de pneumonie, abia la expertiza medico-legala se gaseste radacina virusului gripei porcine in corp, de aici isi dau seama ca initial decedatul a avut gripa porcina si nu umana. Asa ca daca mergi la medic cand sunt simptome de gripa, nu ai de ce sa-ti faci griji. Parerea mea!

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui papanash
Yaia, delfinasul care a schimbat gradi . Acum are ocazia sa se inteleaga si in romana cu colegii aia 2, nu ?

Da, ieri s-au jucat tare mult impreuna, zicea educatoarea.
Eu nu ti-am zis nimic de Adi si gradinita ca boceai, dar recunoaste drept, nu e bine sa poti merge la toaleta atunci cand te taie?

Poze

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

S-a pomenit...dar s-a gresit ceva si m-au indus in eroare. Oricum, astia cred ca nu au Rusalii de-astea ca nu ne-au dat liber...

Poze

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

S-a pomenit...dar s-a gresit ceva si m-au indus in eroare. Oricum, astia cred ca nu au Rusalii de-astea ca nu ne-au dat liber...

Mah, daca au Paste, au si Inaltare si Rusalii..

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

La multi ani tuturor copilasilor!

Sanatate multa copiilor bonlaviori.

Am vazut multe poze cu copii frumosi,copii in chilotei,copii distrandu-se,baieti mari si eite chochete!

Papanash felicitari pentru baiat mare "gradinist"!Sa decurga toate asa cum va doriti!

erina multumesc pentru toate dedictil muzicale de pana acum.
si ca tot iti place tie hirai ken,uite piesaa preferata a Erikai,o cantam zilnic cu suflet si mima
www.imeem.com/people/yNNyWG/music/U3BowtZr/ken-ojisan-no-tokei/" target="_blank">ookina tokei

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui devylla
uite piesaa preferata a Erikai,o cantam zilnic cu suflet si mima
www.imeem.com/people/yNNyWG/music/U3BowtZr/ken-ojisan-no-tokei/" target="_blank">ookina tokei

Suna foarte frumos.. despre ce e vorba?

=====================

Mergi la inceput