Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (306)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Multumesc din suflet pentru urari, sunteti tare dragute. Eh, am mai imbatranit cu un an

Gabriela, felicitari, Ce ma bucur cand aud vesti din astea, nu stiu ce bucurie poate fi mai mare ca asta. Te pup, sarcina usoara in continuare.

Recunosc ca am mai uitat cateodata de vigantol la Darius, dar acuma o sa-mi fac o regula cumva sa nu uit.

.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)
Dpn 01.09.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodicamaries
Recunosc ca am mai uitat cateodata de vigantol la Darius, dar acuma o sa-mi fac o regula cumva sa nu uit.

Eu am ales una dintre mese si pun picaturile in a doua lingurita cu mancare pe care i-o dau. Asa nu uit de ele.

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

Ce frumos!
felicitari Gabriela ,sarcina usoara si bebeu sanatos si mancacios!
scuze ca n-am raspuns mai devreme cu laptele : nestle junior cu miere ii dau

Bravo Adi -Ghighi ! felicitari Papanash , ai mai scapat de-o grija !

Am mai vazut un baiat frumos ,Darius ! La multi ani Rodica , multa sanatate si numai bucurii alaturi de toti ai tai!
Al meu fuge si se ascunde daca ii spun vreun cuvant sa repete , crede ca iar ne jucam . Nici el nu vorbeste !

Roxana am salivat la tiramisu , musai sa incerc sa fac !
ai dreptate, de fiecare data imi zic ca nu ma mai bag!de afara se spune ca vezi mai bine , dar nici nu ai toate datele problemei. Nu i-am spus niciodata ce sa faca , i-am reamintit ceea ce mi-a spus ea ca ar vrea si mi-am spus parerea doar cand m-a intrebat ,,ce crezi despre asta''. Mi-a fost tare greu sa nu scot paloshul da' am rezistat eroic
ma doare inima cand o vad insa cat de mult a slabit !

Prisi , sanatate multa Mirunicai . pacatoasa tuse lasa fata in pace !!!

apropos de tuse , mi-am mai amintit una alta
infuzie din frunze de patlagina , sirop de patlagina, stodal , sinecod, inhalatii cu musetel, levantica, cimbru, cimbrisor, izma, rozmarin, frunze si ramuri tinere de pin, mierea cu lapte fiert ,infuzie din flori de tei cu miere,
prospan, capsule eucalypt , zeama de lamaie, glicerina( de la farmacie) si miere ...da' sigur am uitat ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

buna ziua dragelor !
cu ce veste frumoasa mi-am inceput ziua....
Felicitari Gabriela !!!!!!

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Andrei a adormit tare greu, era ff obosit si abia pe la 10.30 l-am dovedit.
azi-noapte s-a trezit plangand de 2 ori "bitutu-bitutu"-in traducere biberon. Prin urmare i-am dat de 2 ori sa pape, la 2 si la 5 azi-noapte. Cred ca-i e dor de bibe, la gradi i-a dat numai o data inainte de somn ....
dimineata a tasnit din masina, nici nu l-a pupat pe tati, asa nerabdator era sa intre la gradi. Miss il astepta la intrare ( asa-i asteapta pe toti) si ii inveta salutul si in engleza , el nu stie nici romaneste dar sa vedem...
ma enerveaza conexiunea asta, astazi m-am putut loga pe site dar apare numai o imagine statica ( din sala si din curte ), nu stiu daca-i de la mine sau inca nu s-a rezolvat problema tehnica....

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

La multi ani Rodica, sa fiti sanatosi si voiosi cu totii !
L-am admirat pe frumosul morosan, e asa mare...iar daca nu-i faci acum o surioara mai incerci o data, nu ?

Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

Buna ziua de la mare!
Scriu rar dar zilnic va citesc. Noi suntem bine , usor muciosi dar atat. Vorbim de toate si legam acum si cate 2-3 cuvinte. Dar lauda de sine nu miroase a bine... asa ca trec la subiect.
Am nevoie de parerea voastra. Vrem sa alegem o saptamana de vacanta la inceput de septembrie si cu cel mic. Eu oscilez intre Barcelona si Bodrum. In fine acum e alta problema: gripa porcina. Nu radeti :))
Sunt binevoitori in familie care-mi zic ca unde plec eu cu copilul prin avion cand e epidemie??? Voi ce parere aveti? Stiu ca multe dintre voi mergeti in vacante cu copii si cu avionul? Nu va e teama? Mie sincer nu-mi este dar sotul a inceput sa-si faca griji. Iar cu masina varianta cea mai apropiata ar fi Bulgaria. E buna dar le-as prefera pe primele.
Voi ce ziceti?
Astept cu nerabdare parerile voastre.
Va pup
O zi cat mai buna
Mada si Luca

Mergi la inceput

Sabina, va mutati de tot la Busteni ?

Roxana, cine ti-a zis ca norma e de o pagina/zi ? azi n-am mai bocit, gata !

Yaia, delfinasul care a schimbat gradi . Acum are ocazia sa se inteleaga si in romana cu colegii aia 2, nu ?

Ghighi- filme

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mada28

Buna ziua de la mare!
Scriu rar dar zilnic va citesc. Noi suntem bine , usor muciosi dar atat. Vorbim de toate si legam acum si cate 2-3 cuvinte. Dar lauda de sine nu miroase a bine... asa ca trec la subiect.
Am nevoie de parerea voastra. Vrem sa alegem o saptamana de vacanta la inceput de septembrie si cu cel mic. Eu oscilez intre Barcelona si Bodrum. In fine acum e alta problema: gripa porcina. Nu radeti :))
Sunt binevoitori in familie care-mi zic ca unde plec eu cu copilul prin avion cand e epidemie??? Voi ce parere aveti? Stiu ca multe dintre voi mergeti in vacante cu copii si cu avionul? Nu va e teama? Mie sincer nu-mi este dar sotul a inceput sa-si faca griji. Iar cu masina varianta cea mai apropiata ar fi Bulgaria. E buna dar le-as prefera pe primele.
Voi ce ziceti?
Astept cu nerabdare parerile voastre.
Va pup
O zi cat mai buna
Mada si Luca

Mada, eu in Bodrum n-am fost, dar in Barcelona stiu ca-i super sa mergi cu copilul. Planificasem si noi luna asta o vacanta in 3, dar a picat dupa 2 zile , are tati o conferinta importanta si nu putem merge. Septembrie e o luna destul de misto, fiindca nu-i foarte cald. Sunt multe obiective turistice unde cel mic va fi captivat, dar nu numai el. O sa faceti plaja la ocean, aeroportul e aproape de oras, sunt parcuri multe si curate, transportul in comun e bun, e zic ca merita. Zborul dureaza cam 3 ore, din cate mi-aduc aminte.

Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
Mariana, cand am citit 36+ la semnatura m-au apucat emotiile. Ce putin mai este!

asa e, mai e nitel. Cred ca nu mai are loc, ca imi baga niste picioare prin burta - cu toate ca ii zic ca nu pe acolo e iesirea.

Gabriela - felicitari pt sarcina. Sa fie intr-un ceas bun .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
36+

Mergi la inceput