Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (306)
Raspunsuri - Pagina 16
carpatina spune:
melaniatud, de la ce ti se trage starea de care pomeneai? Toate bune pe strada ta? 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
aeperju spune:
Erina n-am putut ajunge ieri. Sigur merg miercuri.
---------------
Emma si Andrei (21.09.2007)
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gabriela77 Eu...intr-o stare de nedescris!!! Stiti ca va ziceam de planurile mele de bebe 2 peste 2-3 ani? Ei am privit azi cu ochi mari-mari 2 linii clare rosii! Nici acum nu-mi vine sa cred, mai ales ca nu a fost ceva planificat, o joaca in zilele nefertile(se pare ca n-au fost asa nefertile...) Am simtit ca se intampla ceva cu corpul meu, imi crescusera sanii si erau tensionati, intarziere abia 2 zile azi, dar am zis hai sa fac un test... Chiar daca nu asa ne gandiseram, ma apuca deja emotiile si ne bucuram ca asa a fost sa fie. Poate ne-am fi mobilizat prea greu si prea tarziu! Marturisesc ca sentimentele sunt mai contradictorii de data asta, poate si pentru ca nu m-am pregatit pentru asta, simt o usoara teama, dar sunt increzatoare ca totul va fi bine! TRebuie sa imi fac o programare la dr, trebuie sa ma gandesc la toate, sa reconsider multe lucruri si planuri...dar pana atunci...uite ce cadou am primit de ziua copilului! ![]() Va pup si va imbratisez cu drag! Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) |
felicitari, sarcina usoara si un bb sanatos

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)asa crestem
carpatina spune:
Yaia, suntem bine, de azi din nou la cresa. 
Voi n-ati avut liberi ieri?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
aeperju spune:
Felicitari Gabi! Sarcina usoara si sa ai grija de tine!
---------------
Emma si Andrei (21.09.2007)
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina Yaia, suntem bine, de azi din nou la cresa. ![]() Voi n-ati avut liberi ieri? |
Nu. Voi ati avut? Cu ce ocazie? Noi am avut pe 21 mai, de Inaltare.
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
myral spune:
RODICA, LA MULTI ANI FERICITI!
GABRIELA, CE SURPRIZA FRUMOASA! FELICITARI, SARCINA USOARA SI BEBE SANATOS!
Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)