Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (306)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Cafea pentru toata lumea!!!

Roxana, o saptamina usoara. Sper sa rezolvi cumva cu gradinita Alexandrei.

Ma asteptam ca Gap Romania sa nu fie la fel la in alte tari...spre exemlu una e marfa de la Humanic pe Mariahilferstrasse si alta cea din Bucuresti.

Prisi, pupam fetele matinale. O zi buna sa ai si tu!!!

Iti las o melodie care mie imi place mult: www.youtube.com/watch?v=8ukvtLztfxk&feature=related" target="_blank">Alexandra Ungureanu& Crash-Cu tine in Rai

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Melodia e pentru toata lumea mai ales pentru diaspora. V-as lasa si Puya-Undeva in Balcani...

Prisi am uitat sa scriu: poate ii este sete Mirunei. Ai incercat sa ii dai doar apa? Se poate sa fie si un puseu de crestere si chiar ii este foame...

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodicamaries

Yaia, numa sambata fac tortu pana atunci pofta-n cui.

Cecilico , ma omori fata, auzi la ea, ca stie Cristi numara, versuri, si io ce sa fac cu al meu ca nu vrea sa zica mai nimic???

LA MULTI ANI fericiti si sanatosi, Rodica!
Oi astepta pana sambata, ca stiu ca o sa fie bun si merita asteptarea.

Auzi, vezi ca al tau o sa-ti raspunda ca in bancul ala: 'Si stiu, si pot, da' nu vad care-i graba!'

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andrruzza

la multi ani copilashi copilarie frumoasa

Pai stirile despre voi unde sunt? Urmeaza? Astept!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata.

Gabriela, ce veste frumoasa! Pup tare, sa fie intr-un ceas bun si sa ai o sarcina usoara. Iti inteleg ingrijorarea si surpriza, sunt sigura insa ca o sa fie bine. Si eu am fost putin bulversata cand am ramas insarcinata cu Andrei, dar totul a fost bine pana la urma. Ai grija la Tiramisu acela, sa lasi coniacul acum daca au aparut cele 2 liniute.

Danuta, sper sa iti placa tortul. si eu

Prisi, sanatate multa Mirunei, sper sa scape usor. Cat despre tort, ti-am zis eu ca e simplut, eu nu ma bag la chestii complicate. Reteta o am si eu de la o prietena, am dat copy paste din mail, dar sa stii ca eu pun 6 linguri de cafea, e suficient. Si in plus mai pun si cate un plic de zahar vanilat pe langa zaharul respectiv.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
Yaia, succes lui Tudor la noua gradinita, si nu in ultimul rand la datul pe pocopac!

Multumim!

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

Eu...intr-o stare de nedescris!!! Stiti ca va ziceam de planurile mele de bebe 2 peste 2-3 ani?

Ei am privit azi cu ochi mari-mari 2 linii clare rosii! Nici acum nu-mi vine sa cred, mai ales ca nu a fost ceva planificat, o joaca in zilele nefertile(se pare ca n-au fost asa nefertile...).

Am simtit ca se intampla ceva cu corpul meu, imi crescusera sanii si erau tensionati, intarziere abia 2 zile azi, dar am zis hai sa fac un test...

Chiar daca nu asa ne gandiseram, ma apuca deja emotiile si ne bucuram ca asa a fost sa fie. Poate ne-am fi mobilizat prea greu si prea tarziu!

Marturisesc ca sentimentele sunt mai contradictorii de data asta, poate si pentru ca nu m-am pregatit pentru asta, simt o usoara teama, dar sunt increzatoare ca totul va fi bine!

TRebuie sa imi fac o programare la dr, trebuie sa ma gandesc la toate, sa reconsider multe lucruri si planuri...dar pana atunci...uite ce cadou am primit de ziua copilului!

Uau...asta da cadou! FELICITARI! Sarcina usoara si bebe sanatos...asa, fugi repede dupa Picea!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

La multi ani Rodica!

Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de baietii tai!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Cum merge treaba, Carpatino? Cum e Ioana?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Felicitari Gabicoooooooooo! Sa fie intr-un ceas bun!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput