Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (306)
Raspunsuri - Pagina 15
Erina spune:
Cafea pentru toata lumea!!!
Roxana, o saptamina usoara. Sper sa rezolvi cumva cu gradinita Alexandrei.
Ma asteptam ca Gap Romania sa nu fie la fel la in alte tari...spre exemlu una e marfa de la Humanic pe Mariahilferstrasse si alta cea din Bucuresti.
Prisi, pupam fetele matinale. O zi buna sa ai si tu!!!
Iti las o melodie care mie imi place mult: www.youtube.com/watch?v=8ukvtLztfxk&feature=related" target="_blank">Alexandra Ungureanu& Crash-Cu tine in Rai
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
Melodia e pentru toata lumea mai ales pentru diaspora. V-as lasa si Puya-Undeva in Balcani...![]()
Prisi am uitat sa scriu: poate ii este sete Mirunei. Ai incercat sa ii dai doar apa? Se poate sa fie si un puseu de crestere si chiar ii este foame...
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rodicamaries Yaia, numa sambata fac tortu ![]() Cecilico , ma omori fata, auzi la ea, ca stie Cristi numara, versuri, si io ce sa fac cu al meu ca nu vrea sa zica mai nimic??? |
LA MULTI ANI fericiti si sanatosi, Rodica!
Oi astepta pana sambata, ca stiu ca o sa fie bun si merita asteptarea.
Auzi, vezi ca al tau o sa-ti raspunda ca in bancul ala: 'Si stiu, si pot, da' nu vad care-i graba!'
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui andrruzza la multi ani copilashi copilarie frumoasa |
Pai stirile despre voi unde sunt? Urmeaza? Astept!
Poze
Roxana_G spune:
Neata.
Gabriela, ce veste frumoasa! Pup tare, sa fie intr-un ceas bun si sa ai o sarcina usoara. Iti inteleg ingrijorarea si surpriza, sunt sigura insa ca o sa fie bine. Si eu am fost putin bulversata cand am ramas insarcinata cu Andrei, dar totul a fost bine pana la urma. Ai grija la Tiramisu acela, sa lasi coniacul acum daca au aparut cele 2 liniute.
Danuta, sper sa iti placa tortul.
si eu
Prisi, sanatate multa Mirunei, sper sa scape usor. Cat despre tort, ti-am zis eu ca e simplut, eu nu ma bag la chestii complicate. Reteta o am si eu de la o prietena, am dat copy paste din mail, dar sa stii ca eu pun 6 linguri de cafea, e suficient. Si in plus mai pun si cate un plic de zahar vanilat pe langa zaharul respectiv.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Yaia, succes lui Tudor la noua gradinita, si nu in ultimul rand la datul pe pocopac! |
Multumim!

Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Gabriela77 Eu...intr-o stare de nedescris!!! Stiti ca va ziceam de planurile mele de bebe 2 peste 2-3 ani? Ei am privit azi cu ochi mari-mari 2 linii clare rosii! Nici acum nu-mi vine sa cred, mai ales ca nu a fost ceva planificat, o joaca in zilele nefertile(se pare ca n-au fost asa nefertile...) Am simtit ca se intampla ceva cu corpul meu, imi crescusera sanii si erau tensionati, intarziere abia 2 zile azi, dar am zis hai sa fac un test... Chiar daca nu asa ne gandiseram, ma apuca deja emotiile si ne bucuram ca asa a fost sa fie. Poate ne-am fi mobilizat prea greu si prea tarziu! Marturisesc ca sentimentele sunt mai contradictorii de data asta, poate si pentru ca nu m-am pregatit pentru asta, simt o usoara teama, dar sunt increzatoare ca totul va fi bine! TRebuie sa imi fac o programare la dr, trebuie sa ma gandesc la toate, sa reconsider multe lucruri si planuri...dar pana atunci...uite ce cadou am primit de ziua copilului! ![]() |
Uau...asta da cadou! FELICITARI! Sarcina usoara si bebe sanatos...asa, fugi repede dupa Picea!
Poze
carpatina spune:
La multi ani Rodica! 
Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de baietii tai! 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Yaia spune:
Cum merge treaba, Carpatino? Cum e Ioana?
Poze
carpatina spune:
Felicitari Gabicoooooooooo! Sa fie intr-un ceas bun! 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)