Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (306)
Raspunsuri - Pagina 14
prisi spune:
buna seara si de la mine, cam tarziu cei drept dar decat deloc...
La multi ani tuturor copiilor din lume sa fie sanator si fericiti si sa ne bucuram alatur de ei
Gabriella
felicitari, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos
multa sanatate piticilor bolnaviori si insanatosire grabnica
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
prisi spune:
eu azi am avut zi infernala, abia la ora 8 seara am reusit sa plec de la serviciu (din cauza ca nu si-au facut altii treaba la timp) asa ca mi-am dat toate planurile peste cap, vroiam sa ma duc azi cu Miru in parc, cred ca a fost ceva spectacol , dar cum de dimineata a inceput sa tuseasca urat, a ajuns cu tati la dr., nu are nimik grav doar o raceala usoara , asa ca ne-am ales cu Prospan si colargol cadou de 1 iunie
poze
prisi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Valentina, uite reteta de TIRAMISU de care ziceam: Ingrediente: • 6 lingurite cu varf de cafea • 1 fiola de esenta de rom+ 2 linguri coniac • 400 g piscoturi (SAVOYARDI) • 4 oua • 7 linguri cu varf de zahar • 500 g (2 cutii) mascarpone • 250 ml frisca vegetala Hulala • Cacao pt. Ornat Mod de preparare: Se face o cafea din 4 cani de apa si 8 lingurite de cafea, care se lasa sa se raceasca. Se freaca galbenusurile cu zaharul pana aproape ca se topeste. Se adauga crema mascarpone si se amesteca cu mixerul pana devine consistenta ca frisca, dupa care se introduce la frigider. Se bat albusurile spuma, se adauga frisca batuta si se amesteca cele doua compozitii. Se adauga esenta de rom si coniacul in cafeaua racita, se inmoaie repede piscoturile in cafea unul cate unul. Se foloseste o tava de 4-5 cm inaltime. Se aseaza un strat de piscoturi in tava, se intinde jumatate din crema, dupa care se aseaza un strat de pisoturi si deasupra se intinde restul de crema. Se presara cacao deasupra. Pofta buna! Rox , mamica Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi |
suna tare bine, cred ca la prajitura asta ma incumet si eu sa ma bag
poze
prisi spune:
Rodica ce dulce e puiul de morosan si ce gravi frumoasa si supla esti, ma bucur ca ai o sarcina usoara , pupici si un bebe sanatos
Cecilia tare dulce Cristi
si cred ca se simte tare bine acolo la buni
Papanash felicitari pt prima zi de gradi, ce bine ca s-a acomodat rapid Andrei
Mandarinuta condoleante, va doresc un concediu placut si asteptam pozici noi cu Antonia
Andruzza bine ai trecut pe la noi, ceva noutati despre voi nu ne spui 
poze
prisi spune:
gata , ma duc la nani, ca maine am iar o zi lunga ,sa aveti o noapte linistita
pupicei
poze
prisi spune:
'neata sa aveti o zi buna
eu sunt singura deja, tati a plecat in delegaie , iar Miru s-a trezit pe la 6 asa ca pe la 7 deja au plecat impreuna spre mamaie![]()
noi am avut o noapte bunicica, Miru parca nu a mai tusit asa rau, dar tot se trezeste peste noapte pentru bibe, desi seara mananca foarte bine, nu cred ca se trezeste de foame
poze
prisi spune:
Rodica
sa fii sanatoasa, fericita si implinita alaturi de baietii tai 

poze
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gabriela77 Eu...intr-o stare de nedescris!!! Stiti ca va ziceam de planurile mele de bebe 2 peste 2-3 ani? Ei am privit azi cu ochi mari-mari 2 linii clare rosii! Nici acum nu-mi vine sa cred, mai ales ca nu a fost ceva planificat, o joaca in zilele nefertile(se pare ca n-au fost asa nefertile...) Am simtit ca se intampla ceva cu corpul meu, imi crescusera sanii si erau tensionati, intarziere abia 2 zile azi, dar am zis hai sa fac un test... Chiar daca nu asa ne gandiseram, ma apuca deja emotiile si ne bucuram ca asa a fost sa fie. Poate ne-am fi mobilizat prea greu si prea tarziu! Marturisesc ca sentimentele sunt mai contradictorii de data asta, poate si pentru ca nu m-am pregatit pentru asta, simt o usoara teama, dar sunt increzatoare ca totul va fi bine! TRebuie sa imi fac o programare la dr, trebuie sa ma gandesc la toate, sa reconsider multe lucruri si planuri...dar pana atunci...uite ce cadou am primit de ziua copilului! ![]() Va pup si va imbratisez cu drag! Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) |
Buna dimineata!
Gabriela ce veste minunata pentru voi trei!!! Foarte emotionant postul tau! Sa fie intr-un ceas bun si peste 9 luni sa aveti un bebelus sanatos!!!

-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)