Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (306)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Rodica, am vazut puiul de morosan preferat si o mamica tare frumoasa, sa fie sanatos bb din burtic si sa ai in continuare o sarcina usoara.
Lasa ca o sa vorbeasca si Darius, el face la olita de atata timp si noi nici macar nu o vrem in preajma, asa ca se compenseaza, abia astept sa ne intalnim in vara, poate avem mai mult noroc decat anul trecut.

Papanash, felicitari pentru prima zi de gradinita a lui Adi,cred ca suntem noi prea protectoare si nu le acordam sansa sa ne arate tot ce pot si ce stiu.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Mandarinutza, condoleante pentru bunic. Antoniei pentru progresele cu olita si concediu placut. 2 saptamani...ce bine o fi!

Sabina, eu sunt in siguranta acasa cu mancarea. La birou ma omoara biscuitii si ciocolata. Succes cu mutarea, o sa fie ceva munca.

Mariana, cand am citit 36+ la semnatura m-au apucat emotiile. Ce putin mai este!

Ceamica, oricat de bine intentionata ai fi, cel mai sanatos pentru toata lumea este sa nu te amesteci intr-un cuplu care se cearta. Daca e de bine e meritul lor, daca e de rau e responsabilitatea lor.

Valentina, important este ca Andrei e bine acum, nu ma indoiam ca personalul medical de la noi nu este ceea ce ar trebui.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Valentina, uite reteta de TIRAMISU de care ziceam:
Ingrediente:
• 6 lingurite cu varf de cafea
• 1 fiola de esenta de rom+ 2 linguri coniac
• 400 g piscoturi (SAVOYARDI)
• 4 oua
• 7 linguri cu varf de zahar
• 500 g (2 cutii) mascarpone
• 250 ml frisca vegetala Hulala
• Cacao pt. Ornat

Mod de preparare:

Se face o cafea din 4 cani de apa si 8 lingurite de cafea, care se lasa sa se raceasca.

Se freaca galbenusurile cu zaharul pana aproape ca se topeste. Se adauga crema mascarpone si se amesteca cu mixerul pana devine consistenta ca frisca, dupa care se introduce la frigider.

Se bat albusurile spuma, se adauga frisca batuta si se amesteca cele doua compozitii.

Se adauga esenta de rom si coniacul in cafeaua racita, se inmoaie repede piscoturile in cafea unul cate unul. Se foloseste o tava de 4-5 cm inaltime. Se aseaza un strat de piscoturi in tava, se intinde jumatate din crema, dupa care se aseaza un strat de pisoturi si deasupra se intinde restul de crema. Se presara cacao deasupra.

Pofta buna!

Rox , mamica

Mergi la inceput

Valentina, ce rau imi pare ca are Alexandra acum probleme. Multa sanatate!

Cecilia, Cristi arata fericit si sanatos!

Ayumi, multa sanatate lui Naoki!

Yaia, succes lui Tudor la noua gradinita, si nu in ultimul rand la datul pe pocopac!

Papanash, deci Ghighi a fost super la gradi. Bravooooo!

Erina, am aruncat un ochi la Gap dar nu pot sa zic ca am fost foarte incantata. Maine mai dau o raita sa imi iau blugi, nu ma mai incap niciunii de la atata biscuiti.

Rodica, degeaba ii dati calciu daca nu il asimileaza, poate mai mult vigantol ar ajuta. Nu te ingrijora cu laptele, au si ei toane. Nici Andrei nu mai ajunge la 400 ml pe zi, putin oricum in comparatie cu alti copii. Dar mie mi se pare suficient, nu mai sunt la varsta la care depinde de lapte. burtica!

Rox , mamica

Mergi la inceput

Rodica, dar ce burtica frumoasa am vazut! Ce sa mai zic de Darius cel scump si pupacios!

Ali, imi pare rau ca nu sunt imbunatatiri simtitoare la Sonia, multa sanatate. Si rabdare, daca e viroza isi face acusica damblaua si se potoleste febra.

Papanash, m-a dat gata gradinarul tau independent. Sa te prind ca mai plangi si maine!

Rox , mamica

Mergi la inceput

Mi-am facut datoria de o pagina pe zi? Atunci ma retrag la nani. Noapte buna si linistita!

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Eu...intr-o stare de nedescris!!! Stiti ca va ziceam de planurile mele de bebe 2 peste 2-3 ani?

Ei am privit azi cu ochi mari-mari 2 linii clare rosii! Nici acum nu-mi vine sa cred, mai ales ca nu a fost ceva planificat, o joaca in zilele nefertile(se pare ca n-au fost asa nefertile...).

Am simtit ca se intampla ceva cu corpul meu, imi crescusera sanii si erau tensionati, intarziere abia 2 zile azi, dar am zis hai sa fac un test...

Chiar daca nu asa ne gandiseram, ma apuca deja emotiile si ne bucuram ca asa a fost sa fie. Poate ne-am fi mobilizat prea greu si prea tarziu!

Marturisesc ca sentimentele sunt mai contradictorii de data asta, poate si pentru ca nu m-am pregatit pentru asta, simt o usoara teama, dar sunt increzatoare ca totul va fi bine!

TRebuie sa imi fac o programare la dr, trebuie sa ma gandesc la toate, sa reconsider multe lucruri si planuri...dar pana atunci...uite ce cadou am primit de ziua copilului!

Va pup si va imbratisez cu drag!

Roxana, am notat si eu reteta, multumim!

Papansh, felicitari lui Adi, chiar merita! Auzi tu ce barbatel adevarat!

Ali, imi pare rau de bolile astea! Sanatate multa!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

P.S. Picia, ce zici ca te insotesc la odisee, after all???Sincer, nu banuiam nimic cand insinuam

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Moooooooooooooooooor de somn, dar...
Felicitari Gabi! Ce veste minunata! Si da, f tare odiseea cu Picea:)
Sa stii ca niciodata nu e momentul potrivit, si la mine la Gh tot in zilele nefertile s-a produs copilu

Si felicitari lui Ghighi pt prima zi de gradi! Excelent!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Gabriela ce cadou frumooos!!!Sa fie intr-un ceas bun..felicitari!!

Roxana am salvat si eu reteta..multam!

Papanash ce baietel cuminte ai,bravo pentru prima zi..s-o tina Adi tot asa!

Mergi la inceput