Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (306)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Celia

LA MULTI ANI copilasilor mici si mari! Parintii bunicii si cei dragi sa se bucure de ei.

Pe unde umblii, mamico?

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rodicamaries

Salutare la toata lumea!!!
La Multi Ani tuturor copilasilor!

Te asteptam maine pe la noi cu un tort de-ala bun! si cu stiri proaspete despre cel mai chipes morosan si despre bebe din burtica!

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Erina
Yaia, noi vorbeam despre percentilele graficelor de crestere. Daria are acum 92-93cm si pe cintarul mecanic 13kg. Sa nu ma intelegeti gresit, eu nu o vreau grasa. Vreau sa manince mai bine legumele, fructele, carnea-cantitati mai consistente, sa accepte si supa pentru a fi sigura ca nu ii lipseste nici un nutrient. Tonusul ei la muschi nu e grozav. Am vazut fetita mai mica cu 3 luni care chiar daca e miniona e tare indesata ca o "chiscutza", vivace si papa foarte bine de toate.

Edit: sa va fie de bine plaja! Si Tdor spune o gramada de lucruri!!! si sa se acomodeze rapid la noua locatie.

Despre alea spuneam eu ca sunt limbi straine!

Multumim! Deja s-a acomodat bine: tocmai m-a sunat tati lui ca l-a luat de la gradi, a avut o zi faina, a papat, a dormit, s-a jucat mult cu ceilali 2 pitici romani si tati l-a gasit jucandu-se la nisip cu o lopata mare si un camion imens! Si nu a plans decat cateva secunde de dimineata, cand l-am lasat in nebunia aia!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Adimercedes, imi pare rau ca scriu asa de rar, desi reusesc sa citesc. Am citit despre faptul ca Lisa a avut mici probleme de sanatate si am aflat cu bucurie de Samburel.
Asa cum am mai spus in repetate randul daca nu as citi pe aici si nu as avea exemplu altor nazdravani , plus sfaturile tale, as fi ingrijorata de explozia lui de energie. Nu sta locului nici cand suge
. Trebuie sa dea din maini din picioare sa frece ceargeaful cuunghiile. Azi am fost sa ii facem pasaport si a fost in super forma. A deschis de nu stiu cate ori usa la birou, si-a citit cu voce tare cartea, s-a urcat si a coborat de pe scaunul unde trebuia sa stea pentru poza, dar a stat cuminte cand i- a facut poza si cand a vazut ca am terminat a spus "la revedere= aadee" si a facut cu mana pa pa.
Am reusit sa il tunder s are o figura de smecheras. CAnd reusesc sa imi aduc aminte cum se pune poza pun niste poze. daca nu, pun pe mail. Sa il vedeti ca l-am trimis la munca......

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rodicamaries

avem si noi pozici mai noi

In poza aia cu verisorii la tara, e bestial!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Yaia, numa sambata fac tortu pana atunci pofta-n cui.

Cecilico , ma omori fata, auzi la ea, ca stie Cristi numara, versuri, si io ce sa fac cu al meu ca nu vrea sa zica mai nimic???

Sunt foarte marcata de ce i se intampla Mariei, nu stiu detalii, pentru ca nu am prea citit in urma, dar cred ca ii e foarte greu sa treaca prin asa ceva. Cum e cu copiii? sunt la ea nu?

.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)
de bebe mic DPN 01.09.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

la multi ani copilashi copilarie frumoasa

mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)

http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

intru rapid sa va zic de Adi ( asa-i ramane numele, ca ii corecteaza pe toti ce-l striga altfel ), am ajuns la gradi si juma de ora am stat dupa el ca nu voia sa plecam. era la joaca in curte, era fericit, cand m-a vazut a strigat tare "mama" si n-a venit la mine, s-a suit pe topogan. mi-a zis miss ca a adormit mai greu dar l-a leganat in brate si pana la urma a cedat. N-a plans absolut feloc, si cica nu-mi zice asa de complezenta, ci ca asta-i adevarul, ca s-a jucat toata ziua, a mancat aproape singur, a baut apa singur, si ia dat doar un singur bibe inainte de somn.
acasa a mancat papa singurel, o tocanita de legume cu pui, si a baut apa singurel din pahar, asta ca sa probez ce-a zis miss, ca eu nu-l lasam inainte, ziceam ca nu se descurca.
sunt extrem de multumita, v-am pupat, merg la joaca

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

www.flickr.com/photos/23756759@N04/3585602375/in/photostream/" target="_blank"> primele poze de la gradi

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna seara. Azi nu am avut timp nici sa intru pe forum, nici sa rasuflu de altfel. Si nu ca as fi ajuns la zi cu lucrarile. Dar am sanse sa imi iau liberi vineri. Din pacate tocmai am aflat ca joi e sedinta cu parintii la gradi, insa eu nu am cum sa merg daca nu sunt vineri. O sa sun educatoarea, insa ma simt cumva vinovata ca nu m-am mai ocupat deloc de problema gradinitei pentru Alex.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput