Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (306)
Raspunsuri - Pagina 11
rodicamaries spune:
tot imi propun demulta vreme sa intru pe la voi, si de fiecare data intervine cate ceva, si n-am reusit.
eu una bucata burtoasa in luna 6, dar ma simt foarte bine, nici nu stiu ca-s gravida, la Darius pana pe la 5 luni mi-a fost rau, la sarcina asta doar 2 saptamani mi-a fost rau. pana acuma sarcina e inexplicabil de usoara.
din pacate n-o sa am parte de rochite si codite pentru ca tot baietel o sa avem, insa ne bucuram pentru el, sanatos sa fie.
Darius ne uimeste in fiecare zi cu cate ceva, ba cu inaltimea locului unde se catara, ba cu cate o traznaie, insa ne intelegem foarte bine, ma asculta,insa avem probleme la vorbit, vorbeste tare putin, nu vrea sa repete dupa noi, daca-i zicem noi sa zica ceva, rade, si pleaca, Daria e cu doua luni mai mica ca el si vorbeste mult mai multe, el e lenes la capitolul asta.
De o luna de zile nu mai vrea sa bea laptele, dintr-o data nu si nu. inainte bea si cate 4 bibe(a 210ml) pe zi. Sunt cam suparata dar asta e, incerc sa-i dau mai multe brazeturi si alte lactate, mai ales ca doctorita zice ca are lipsa de calciu, pentru ca are o adancitura in piept, ii dau si supliment de calciu, speram sa se rezolve.
in rest totul bine pe la noi.
Va pupam.
.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)
de bebe mic DPN 01.09.2009
Erina spune:
Maria, va fi totul bine!!!
Te imbratisez cu drag! Nu uita ca esti binecuvintata si bogata. Ai zimbetele copiilor tai!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
cecilia L spune:
Cristi nu a venit acasa, o sa mai stea ceva timp pe acolo, ii merge foarte bine, iar eu nu as puea sa-i acord toata atentia si sunt convinsa ca nu ar fi nici el si nici eu bine, eu oricum nu sunt bine(mor de dorul lui),dar macar imi rezolv usor usor treburile si sunt mai linistita si odihnita, aveam nevoie de asta.
Erina, da, s-a bronzat si ii sta tare bine....legat de mancare noi inca refuzam felul 2, asa ca in ciorbita primeste legumele, iar la felul 2 carnita,la cuptor sau pe gratar, pui sau vitel, pestele si ficatul il ascundem in piureul de cartofi, a ramas fidel pastelor de orice fel si usturoiului...eu sper sa manance intr-o zi si felul 2, el primeste garnitura langa carnita dar ramane in farfurie.
Am vazut cateva pove cu printese frumoase.
Rodica, Nana ma bucur ca ati mai trecut pe la noi.

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
asa crestem
rodicamaries spune:
Maria
mult curaj, o sa fie bine. Te pup.
rodicamaries spune:
avem si noi pozici mai noi
Erina spune:
Rodica ce frumos e Darius!!! Zici ca nu mai vrea lapte dar vad ca papa bine. Pare asa maricel....Mi-a placut mult la vestuta si cum vorbea el cu pisicul!!! Vad ca are inca pasiunea pentru masini si tractoare adevarate iar tu esti o burtica tare frumoasa si supla.
Cecilia credc ca ai luat o decizie buna desi e impotriva a ce iti spune inima. Daca trebuie sa te concentrezi la lucrare nu ai cum sa te ocupi 100% de Cristi. Spor maxim!!!
Erina spune:
Ca se vorbea despre companii si drepturile angajatilor. Tocmai am vorbit la ambasada Japoniei. Un prieten primeste din Elvetia returnarea taxelor pentru timpul muncit acolo si deja ma gindeam si eu cu speranta ca o sa primesc niste banuti. Am aflat din pacate ca nu sunt acorduri intre statele nostre pentru asa ceva...Oh well, eu sa fiu santoasa...deja m-am consolat!!!
Emma, mergi diseara la aerobic? As ruga si eu pe bichi sa stea cu Daria...
papanash spune:
fetelor.....e casa goala......io-s vraiste, am transpirat la greu robotind pe-aici, din pacate astazi nu merge sistemul de supraveghere pe net al gradinitei si mi-e un dor de el....
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
Erina spune:
Da-i tare Papanash! Eu zic ca prima saptamina e grea, apoi te obisnuiesti!
Mamici a lucrat cineva cu www.taxback.com?
Roxali spune:
Noi de ziua copilasilor am "sarbatorito"la spital...daca tot avea de marti febra si chiar daca incepuse antibiticul de 2 zile febra tot facea, atunci n-am mai rezistat sai fac un alt control...au consultato, dupa, raze si sange, toate negative, dar nu grav in sensul ca e ceva viral, deci mi-au micsorat doza de antibiotic si daca mai se repeda episoadele de febra miercuri la un alt control
Maria cand vrei mai descarcate si aici...multa putere iti doresc 
Papanash lasa ca ai timp sa vezi ce boroboate face![]()
Rodica esti o graviduta supla si papanasul e un scump
Erina cate probleme iti faci...arata bine si e super la kg...nu te uita la alti copilasi , fiecare seamana cu parinti lor corporatura etc
Juniorul a fost slab pana la 5 ani, dupa o cura la terme si 3 ani de innot e aproape cat mine...cu mancarea s-a reglat ff bine ca mai bine pun lacat pe frigider
Ali , Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze