Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (306)
Raspunsuri - Pagina 10
papanash spune:
Cecilia, acum am vazut pozele cu Cristi, ce baiat mare s-a facut,si ce bine-i prieste la mamaie.... Acum l-ai adus acasa sau e tot acolo ? Tu ce tunsoare ti-ai tras, n-am vazut in poze decat un profil de-al tau .
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
papanash spune:
Maria, te pup tare de tot, daca ai timp intra pe-aici mai des, te mai descarci,mai povesteste-ne despre pitici.
Betty, nu te speria, important e moralul ridicat, eu n-am avut astfel de probleme dar sunt satula de cate verdicte gresite au fost date de medici. Sper sa fie bine, multa sanatate !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
Celia spune:
LA MULTI ANI copilasilor mici si mari! Parintii bunicii si cei dragi sa se bucure de ei.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
rodicamaries spune:
Salutare la toata lumea!!!
La Multi Ani tuturor copilasilor!
.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)
de bebe mic DPN 01.09.2009
myral spune:
ADIMERCEDES
Elisa se mentine pe curba ei de crestere, dar care nu coincide cu a pediatrei
Si Isabela a fost mai micuta iar acum e aproape cat mine asa ca nu (mai) imi fac griji.Si sa stii ca Elisa bea multa apa (mai ales de cand i-am luat cana cu pai) daaaaar intotdeauna mai e loc de putina tzatza
Mi-e ciuda ca reusisem sa o adorm fara supt (cu poezia somnoroase pasarele
) dar acum nu mai vrea. Mai incerc ca as vrea sa imi reuseasca intarcatul fara plansete, sa renunte singura pur si simplu.Gabriela sa stii ca Elisa nu pune gura pe nici un fel de lapte asa ca sunt aproape sigura ca nu va bea mult timp dupa intarcare. Poate ca la voi va merge cu nanjunior2,
pt Sara, e foarte vesela si jucausa.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
myral spune:
LA MULTI ANI TUTUROR COPILASILOR!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
Erina spune:
Buna!!!
la multi ani tuturor piticilor, fratiorilor si surioarelor mai mari!!!
Mandarinuta, Dumnezeu sa il odihneasca in pace pe bunicul tau!!!
Cecilia, Cristi arata tare bine!!! A prins un pic de bronz iar activitatile variate vad ca nu ii lipsesc.
Spune si o gramada de lucruri, e foarte istet!!!
Gabriela am admirat-o din nou pe Sara. E o frumoasa cocheta!!! Imi place cum o imbraci, cred ca margelele si le asorteaza singura si vad ca ii reuseste foarte bine. Baietelul e verisorul ei.
Valentina, te cred ca esti sfirsita
bine ca a trecut cu Andrei
. Sper sa isi revina si Alexandra rapid sa nu piarda din activitatile de astazi.
Ayumi, sanatate multa baiatului. Sper sa fie doar un pronostic eronat si sa nu aiba deloc probleme mai tirziu.
Melania
incearca sa vezi partea buna a lucrurilor, sa fii fericita pentru ceea ce ai.
sa se indrepte toate si sa ai inima usoara! Si eu cad uneori in butoi dar cred ca la mine e problema de ceva astenie si dozari hormaonale...
Nana, ce bine ca ai mai scris. Eu trec pe la subiectul vostru dar pentru ca scriu asa rara aproape imi e rusine sa mai spun ceva...
Rodica ce face Darius? Dar buritica???
Yaia, noi vorbeam despre percentilele graficelor de crestere. Daria are acum 92-93cm si pe cintarul mecanic 13kg. Sa nu ma intelegeti gresit, eu nu o vreau grasa. Vreau sa manince mai bine legumele, fructele, carnea-cantitati mai consistente, sa accepte si supa pentru a fi sigura ca nu ii lipseste nici un nutrient. Tonusul ei la muschi nu e grozav
. Am vazut fetita mai mica cu 3 luni care chiar daca e miniona e tare indesata ca o "chiscutza", vivace si papa foarte bine de toate.
Edit: sa va fie de bine plaja! Si Tdor spune o gramada de lucruri!!!
si sa se acomodeze rapid la noua locatie.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
Gabriela Nestle junior 1+ are si lapte cu miere.
Roxana, sa iti fie de bine cumparaturile. Si eu am in plan shopping saptamina viitoare. Am vazut ca Marinopulos a deschis GAP in Baneasa.
Imi imaginez ca e mai usor numai cu unul dintre copii. Eu am avut o veriosar de a Dariei pentru jumatate de ora si deja mi se parea altceva...
Erina spune:
Noi am fost in week-end la tara. A fost destul de frig si ma bucur ca nu s-a resimtit Daria.
Ieri am reusit sa o tundem un pic in timp ce era adormita in brate la tati. A zis si coafeza ca e prima data cind tunde asa.
Dupa-amiaza am fost in strand pentru ca aparuse city managerul pe posturile locare si anunta mari activitati pentru copii. Inafara de plimbare gratis cu trenuletul si poneii nu am vazut mare lucru.
Am inteles ca au fost apectacole in alte locatii. Dupa strand cum aveam pofta de inghetata am zis sa ducem copii la Mc'D deschis luna trecuta la Piatra Neamt. Nu va spun ce infuleca Daria cartofii prajiti!!!
Am incercat sa nu ma gindesc cite prostii aveau pe ei, nici la marile corporatii si globalizare si m-am bucurat de atmosfera super hip a localului. E decorat in ultimele tendinte si deja se aude ca e cel mai frumos din tara.
Dupa-amiaza a fost pina de miorlaeli si incapatinare de a nu dormi a Dariei. Deja e foarte alintata si incearca sa preia mereu controlul-ii si reuseste foarte des
.
Va pup si va doresc o zi frumoasa. Am fugit la treburi!
Erina spune:
Bravo Ghighi pentru prima zi de gradinita!!!