Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (306)
Raspunsuri - Pagina 9
melaniatud spune:
Ma voi intoarce pe la voi cand voi depasi faza asta de ...nici nu stiu cum s-o numesc...oboseala cu deznadejde si plictis
Bine ca Tudor este super ok...in afara de ceva mucisori aparuti duminica!
Va pup...sa petreceti frumos ziua copiilor vostri si sa-i bucurati cu cadouri multe!
papanash spune:
hello
baiatul meu e bine merci la gradi. Nu numai ca nu a plans deloc pana la ora asta, dar nici nu a intrebat de mine
.
in schimb am bocit eu, dar asta sa fie problema ....
n-am citit din urma, abia am sosit acasa de la shooping, m-am aprovizionat cu de toate pt smotru in casa.
mai am un hop cu baiatul, sa vedem cum si daca doarme .
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
danuta36 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia Eu am cautat sa vad ce mai face aidaciolac, mamica ingerasei Emma. Nu am gasit nimic...ma gandesc la ea din cand in cand, cum ii mai e, ce mai face, cum se mai simte... ================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze am vazut ca posteaza la 'Timisoara impreuna' si ca asteapta un baietel (la subiectul 'prieteni dintotdeauna' mai intru si eu,la zodia mea |
ceamica spune:
Sa ne traiasca minunatii , sa fie sanatosi si sa-si gaseasca jumatatile !Si noi pe langa ei!!
La multi ani de ziua voastra dulceturi si papanasi
Betty iti tin pumnii sa fie bine , eu nu stiu nimic de ce zici tu acolo !
Cristi al Ceciliei
, Sara
sunteti niste frumosi .
Ramonaiani
, mai ai putin cu burtica ! ma apuca si pe mine emotiile cand ma gandesc
Greyeras
, uneori ajungem si noi in orasel da' unde va gasesc ? Sebastian doarme si acum , e drept ca s-a tot foit azi-noapte -si el doarme pana tarziu si iesim in parc cand ceilalti pleaca.
Valentina , sanatate puisoarei ! of , ce mai trageti si voi....
Roxali ,am folosit umidificatorul , nu stiu ce sa zic cu efectul ...acu' si aspir la el una data pe zi si iese f putin comparativ cu ce se aude. un pic vibrocil , colargol sa vedem ! sper sa fim pe calea cea buna ! Sanatate Soniei !
acu' cand va scriu se aude o mamica ,, e ziua copilului azi?'' ![]()
ma duc sa vad cum arata ![]()
papanash spune:
| citat din mesajul lui Yaia Eu am cautat sa vad ce mai face aidaciolac, mamica ingerasei Emma. Nu am gasit nimic...ma gandesc la ea din cand in cand, cum ii mai e, ce mai face, cum se mai simte... ================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
sunt eu pe faza, e bine Aida, are un bebe mic in burtik, nu stie inca ce e, si-a luat masina bengoasa ( audi) si mie mi se pare ca a depasit momentul
cu Emma. A avut si are mare sprijin in colegele de forum ( Timisoara impreuna), se intalnesc mereu, e ok .............................................................
( 02.10.2007 )www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
danuta36 spune:
La multi ani fericiti dulcetelelor si papanasilor! 

Gabriela ce cocheta e Sara,mai mai...pupici!(nici formula nu-i place?..)
melaniatud spune:
| citat din mesajul lui papanash hello baiatul meu e bine merci la gradi. Nu numai ca nu a plans deloc pana la ora asta, dar nici nu a intrebat de mine in schimb am bocit eu, dar asta sa fie problema .... n-am citit din urma, abia am sosit acasa de la shooping, m-am aprovizionat cu de toate pt smotru in casa. mai am un hop cu baiatul, sa vedem cum si daca doarme . ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze Ghighi- filme |
Bafta cu dormitul!
Cred ca o sa doarma pt ca Ghighi e un ascultator.
Si ziceai ca ai bocit? Tocmai citeam un mesaj al Annisiei in care spunea cate motive de bocit vom mai avea de acum inainte...prima zi la scoala, prima iubire...etc
papanash spune:
Valentina, simpatizez si eu puternic cu copilasii tai, am si eu o afta !!!sper s-o tin numai la mine, sa nu faca si Andrei.
Voi sa nu va suparati pe mine ca v-am informat eronat, sambata am vazut la tv un reportaj despre ziua de Rusalii, era lume multa acolo, numai ca tv era pe mute, ca dormea copilul
si n-am stiut ca-i sarbatoarea catolica. Asa ca eu am lenevit, nici macar rufe n-am spalat sambata ![]()
............................................................
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
Gabriela77 spune:
Danuta, n-a functionat nici cu UHT, cred ca pur si simplu nu mai vrea lapte! DE ieri insa am trecut pe NanJunior 2 si vad ca a rinceput sa bea cate putin. Poate avem noroc. Nici nu fortez. Pupam Mirunic frumoasa! Ce vreme urata si la noi...
Ceamica, tu spuneai ca ii place laptele doar cu miere? Si in formula? Sau cum?
CUm arata individa care nu stia ca 1 iunie e ziua copilului! Wow...trebuie sa fi fost o aratare!
Papanash, ce bine ca ati depasit ok momentul...Bravo lui Ghighi cel meseerias! Succes la smotru!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)