Burtici fericite de septembrie-octombrie (67)
Raspunsuri - Pagina 12
danangie spune:
CLAUCIA multumesc,si mie imi place numele Alessia
......asta asa e....cand eram la munca....mi se intampla ca ma uitam la pacienti si nu reuseam sa le raspund ca nu reuseam sa ma concentrez la ce imi cereau....d-neeee ce urat e!
DANA si
ALESSIO , 07.06.2008 si speram, samburica din burticaS-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!
.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....
kawaichan spune:
Hielau![]()
Abia am reusit de recuperat cu cititul si vorba Monicai,nu mai stiu ce sa scriu.
M-ati innebunit cu dovleceii cu mujdei,fericiti cei ce gasesc asa ceva la aprozar,ca-n Japonia nu pupam,de era sa mor de pofta.By the way,de la o vreme mi se pune pata rau de tot,daca vreau ceva de papa si nu-l am in momentul ala sau cel tarziu in urmatoarea ora mi se face rau fizic efectiv,voi patiti la fel? Mai aveam eu fantezii culinare pe la inceputul sarcinii dar mi se par super mild fata de cele de acum,imi vine sa ma dau cu capul de pereti cateodata.
Nu mai stiu ce voiam sa zic,am uitat
Iau o pauza si revin
Kawaichan,cu
la purtator
26+
danangie spune:
CLAUCIA sanatate Alessiei!D-ne ce durere tre' sa fi avut! Si Alessio ieri a luat "contact"cu asfaltul de 2 ori.Nu mai am reflexele alea ca la inceput sa-l prind!
Din cauza burtii nu reusesc sa ma arunc sa-l prind...
Apropo de dovlecei
...i-am zis mamei sa-mi aduca si mie cativa ca nu mai pot de pofta.Aici nu se gasesc....MONICA cum i-ai facut cu mujdei?
DANA si
ALESSIO , 07.06.2008 si speram, samburica din burticaS-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!
.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....
kawaichan spune:
Ca tot am deschis si eu linkul cu burtica aceea mica...a mea la 26 sapt e mai mare ca a ei la 36...dar nu ma complexez dieloc![]()
Kawaichan,cu
la purtator
26+
claucia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kawaichan Ca tot am deschis si eu linkul cu burtica aceea mica...a mea la 26 sapt e mai mare ca a ei la 36...dar nu ma complexez dieloc Kawaichan,cu la purtator 26+ |
Si la mine la fel, sa nu crezi ca am vreo burtica mica de am curaj sa le postez pe cele cu burtici mici pe net...nuuu, am o burtica serioasa si f vizibila (orice as pune pe mine
Clau
24+ cu
si Alessia Maria
13 iulie 2007 varsta bb2
kawaichan spune:
Si la multi ani tuturor copchiilor,atat de pe langa cat si din burtica.
Kemsy intrebai de Bugaboo,nu ma apuc de facut apologia lui acu' dar baga un oki aici,e mai mult decat relevant video-ul asta
http://www.youtube.com/watch?v=OLHSNqU1Ho4
Ce ne-a placut noua e ca se poate folosi pana la 4 ani,e 2 in 1 cu landou si scaun sport(care BTW se poate folosi de pe la 3 luni pt ca are reclining pana aproape de flat position),e ff usor de manevrat dupa cum observi si toate butoanele alea de pe frame merg ff usor,fara sa te strofoci deloc.Roti cu suspensii,asta m-a interesat cel mai mult,nu suport plasticele,astea sunt numai bune zic eu si merg folosite cam pe orice fel de teren.
Scoica de masina nu are,doar daca vrei sa-i cumperi separat de la Maxi-Cosi,insa pe noi nu ne-a interesat pt ca nu mi se pare safe deloc o scoica..ii luam scaun de masina tot asa pana la 4 ani(Aprica,au iesit si in Europa acum) care in primele luni se lasa pe spate de tot ca sa poata dormi bebe.
Just watch the video,e super fun
Kawaichan,cu
la purtator
26+
kawaichan spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui claucia
Si la mine la fel, sa nu crezi ca am vreo burtica mica de am curaj sa le postez pe cele cu burtici mici pe net...nuuu, am o burtica serioasa si f vizibila (orice as pune pe mine Clau 24+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007 varsta bb2 |
Poze,poze! Ai ceva pe webshots cu burti? Ma bag acusica sa vad daca.
Eu inca n-am pus nici una pt ca le am pe toate facute cu tel si nu-s de mare calitate.Vineri m-am apucat eu sa-mi fac cateva ca tocmai ajunsesem acasa de la servici si eram mumoasa,dar ce sa vezi,cand sa download pozele mi-am dat seama ca nu avusesem memory card-ul in camera si nici nu ma avertizase ca de obicei cu vreun bip...asa ca bineinteles ca pozele nu se stocasera
Asta e,neuronul gravid,imi venea sa plang de nervi dar mi-a trecut.O iau de la capat zilele astea.Kawaichan,cu
la purtator
26+
claucia spune:
N-am, sorry, nu pe adresa comuna. Am in schimb o gramada pe calc la birou, ma uit eu la ele dar nu le pot incarca de aici pe webshots, nu stiu de ce. Iar de acasa nu prea am cand, sunt mai tot timpul in parc cu cea mica (in curand cea mare)...stai sa mai incerc pe alte siteuri..
Clau
24+ cu
si Alessia Maria
13 iulie 2007 varsta bb2
iuliapapusa spune:
Fetle luati careva pregnavita?Mie mi-a dat dr si le-am cumparat acum dar chestia este ca nu mi-a prescris cum sa le iau.Pe prospect scrie sa iau 2 pe zi.Ce fac iau asa?Nu este mult, nu?Inainte luam elevit una pe zi insa nu stiu de ce mi le-a schimbat
.
Monikus fi tare.Sora mea cand a fost gravida a facut un eco la care i-a spus ca bebe are nu stiu ce defect.Avea in jur de 6 luni.A plans pana la 9 luni chiar daca alti medici au incercat sa o linisteasca.A nascut un baietel super sanatos, normal fara nici un defect.Nu este musai exact ce zic doctorii sau analizele.Mie nu mi-a dat sa fac decat analizele alea de inceput, atat.Mi-a zis ca altele nu sunt necesare.Un eco de tr II morfo si mai fac unul suplimentar ca nu a iesit in grasic bebelina in loc de 21 de sapt avea 18,2 zile.Asta este asa ca a iesit ceva in neregula.Voi mai face unul 2d pe la 35 36 sapt sa vedem cum este asezata si cat cantareste ca sa vad cum nasc.Atat.Nici nu vreau mai multe.Trei eco sunt suficiente.Ar fi trebuit sa fac 2.

+23 cu
Stefania Gabriela
kawaichan spune:
Claucia,intrat pe webshots nu gasit poze
Fetele v-ati gandit pana acum la bagajul de spital,e prea devreme oare sa-l pregatim de pe acum oare? Eu vreau sa ma apuc de cump una alta si sunt putin confuza
Stiti pe undea vreo lista cu ce trebuie atat pt mama cat si pt baby?
Monikus,sa dea DD sa fie bine,sunt cu gandul alaturi de tine si eu
De Ellenuta23 mai stie cineva ceva?
Monica,cum merge curatenia,azi ce mai gatesti?![]()
Io mi-am facut cartofi copti la cuptor,ma duc sa bag o portie.
Kawaichan,cu
la purtator
26+