Burtici fericite de septembrie-octombrie (67)
Raspunsuri - Pagina 13
monica_dicut spune:
huh... m-am asezat si eu in sfarsit sa pap (nu spui ce
)ca devenise bebe deja boxer
suparat foc pt ca-l las infometat (mama denaturata ce is)
Dana, in Italia dovlecei eu stiu ca = zucchini sau cum s-o scrie, noi in grecia si spania sub denumirea asta i-am papat, prajiti si cu tzatziki in grekia, nu mai stiu cu ce sos in spania... prajiti in tigaie sau tuci in romanica si cu sos de ... mujdei evident ![]()
Bifat si 3/4 de sifonier, acum astept soatza din dotare sa mai bage neshte kestii pe sus ca deja am febra musculara cat m-am ridicat-respectiv aplecat...
Bifat si mers in piata si achizitionat una bucata compleu: camesha di noapte cu halat la recomandarea cumnatei de la firma Vienetta Secret, un bbc foarte bun, made in turkia (chiar vorbesc serios, nu e gluma, se gasesc si in Cora, Carrefour da is mult mai scumpe decat in piata). Asta pt ca era ceva ce lipsea pt bagaju' de spital. Nu de alta da sa=mi iau o piatra de pe corazon sa ma potolesc cu shoppingu' (bla bla 
)Mai am pus gand rau unor papuci tot pt spital
Voi ce mai faceti?
clau
pentru Alessiuta sa treaca buba
Elle, si pentru Eva o
sa treaca.
SA sarbatoriti frumos amanadoua azi
Acum bag un pahar de Pepsi...
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
24+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
kawaichan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claucia N-am, sorry, nu pe adresa comuna. Am in schimb o gramada pe calc la birou, ma uit eu la ele dar nu le pot incarca de aici pe webshots, nu stiu de ce. Iar de acasa nu prea am cand, sunt mai tot timpul in parc cu cea mica (in curand cea mare)...stai sa mai incerc pe alte siteuri.. Clau 24+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007 varsta bb2 Stai linistita,nu-i graba |
Kawaichan,cu
la purtator
26+
santorini spune:
Sunt super bune alea de la Vienetta Secret si sunt si ieftine. Eu mi-am luat cateva pijamale de la ei si sunt ff multumita!
24+ cu 
nazdravanul meu
loremunteanu spune:
Neata!
La multi anisori la copilasi! 

Loredana
22+
Roni-Cristian
08.02.2007
http://atelierroloco.blogspot.com/
monica_dicut spune:
Cascaval la cuptor si aveam de gand sa bag si cativa cartofi ca aveam pofta si mi-am cumparat special smantana ![]()
Pt diseara vreau sa fac niste paste cu ton. Fffff simplu si la indemana. Fierbi paste, bagi o cutie conserva de ton, un morcov ras pe razatoarea fina, 2-3 rosii in fctie de marime, usturoi, telina rasa tot mic mic, ulei si zeama de lamaie si gata. E delicioasa. Eu nu ma omor dupa paste cu peste si in special dupa ton dar dintr-astea as baga muuulte. Sunt foarte fresh. PAstele eu le iau din acelea spiralate cam 250 de grame la un castron.
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
24+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
oti_nv2005 spune:
buna, sunt noua si , ori nu ma pricep, ori nu am destula rabdare, dar nu reusesc sa imi adaug numele pe lista de burtici de octombrie. puteti sa ma ajutati voi cu cateva indicatii? va multumesc mult![]()
monikus spune:
| citat din mesajul lui iuliapapusa Monikus fi tare.Sora mea cand a fost gravida a facut un eco la care i-a spus ca bebe are nu stiu ce defect.Avea in jur de 6 luni.A plans pana la 9 luni chiar daca alti medici au incercat sa o linisteasca.A nascut un baietel super sanatos, normal fara nici un defect.Nu este musai exact ce zic doctorii sau analizele.Mie nu mi-a dat sa fac decat analizele alea de inceput, atat.Mi-a zis ca altele nu sunt necesare.Un eco de tr II morfo si mai fac unul suplimentar ca nu a iesit in grasic bebelina in loc de 21 de sapt avea 18,2 zile.Asta este asa ca a iesit ceva in neregula.Voi mai face unul 2d pe la 35 36 sapt sa vedem cum este asezata si cat cantareste ca sa vad cum nasc.Atat.Nici nu vreau mai multe.Trei eco sunt suficiente.Ar fi trebuit sa fac 2. ![]() ![]() +23 cu Stefania Gabriela |
Iulia, multumesc pt ajutor. Tot mai multe persoane imi zic sa ma linistesc ca imi fac mie si bebelinei mult rau. Astept de acum pana sapt viitoare. Oricum sunt convinsa ca bebelina nu are nimic. Nu ar avea de ce. Eu nu am decat 26 de ani neimpliniti si nici un antecedent in familie.
Multumesc si tie kawaichan.
Va
pe toate si pe bebei.Monica
18+ cu
kawaichan spune:
| citat din mesajul lui monica_dicut Cascaval la cuptor si aveam de gand sa bag si cativa cartofi ca aveam pofta si mi-am cumparat special smantana Pt diseara vreau sa fac niste paste cu ton. Fffff simplu si la indemana. Fierbi paste, bagi o cutie conserva de ton, un morcov ras pe razatoarea fina, 2-3 rosii in fctie de marime, usturoi, telina rasa tot mic mic, ulei si zeama de lamaie si gata. E delicioasa. Eu nu ma omor dupa paste cu peste si in special dupa ton dar dintr-astea as baga muuulte. Sunt foarte fresh. PAstele eu le iau din acelea spiralate cam 250 de grame la un castron. ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 24+ cu Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() O noua viata |
Miam,ce bine suna,multam de reteta

Mie imi plac pastele cu somon(cu cheese sauce) sau cu icre,aici is la mare moda.Acu pap cartofi copti la cuptor cu unt si branza rasa si un pic de ou

Edit: asortati cu o bere fara alcool pe care o beau in cinstea Iulikai,ca ea mi-a dat ideea,de-am obosit azi cautand prin magazin,dar a meritat
Kawaichan,cu
la purtator
26+
kawaichan spune:
Iuliapapusa nu stiu ce e Pregnavita ca pe aici is de altele,insa io nu mai iau nimic acum,am luat doar ceva acid folic pe la inceputul sarcinii si cam atat.Ar cam trebui sa mai bag si eu ceva calciu ca mi-e sa nu mi se strice dintii cum am auzit ca au patit alte fete.
Mangagirl ti-am citit si eu un pic din blog si-mi place la nebunie,spor la scris ca ai mult talent.Si mie imi place Sacha![]()
Lutoniana bine ai revenit de la ocean![]()
Fetele eu va las ca mi-a venit soatza de la servici obosit,ma duc sa-l inviorez putin.Pup burticile si bebelacii sa aveti o zi frumoasa !
P.S. Monica mersi de caruciorul albastru
Kawaichan,cu
la purtator
26+

Asta e,neuronul gravid,imi venea sa plang de nervi dar mi-a trecut.O iau de la capat zilele astea.
13 iulie 2007