Burtici fericite de septembrie-octombrie (67)
Raspunsuri - Pagina 14
selen80 spune:
Incerc sa recuperez cap 65, si am citit si ultimele pagini din cap asta.....n-am inteles ce s-a intamplat cu Monikus, ceva in neregula la TT?? 
Kawaichan, ai grija cu calciul, mie mi-a dat dr sa iau Ca+Mg+D3 cate 2 pe zi, dar DOAR 10 zile...nu trebuie depasita doza, pt ca in afara de riscul de contractii, de exces de Ca cica se inchide fontanela lui BB prea devreme si nu mai are loc sa se dezvolte creierul...eu zic mai bine sa intrebi un dr, sau sa vezi cum iti mai ies analizele, pt ca daca n-ai lipsa, n-are rost sa iei dupa ureche.......
25+ cu
Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni
THEA22 spune:

MULTUMIM PENTRU URARILE DE LA MULTI ANI!Sa va dea si voua bunul Dumnezeu bucuria fara seaman de a va tine in brate minunea din burtica! Vorbesc si in numele bebului care saluta bebeii vostri si ii convoaca la o generatie noua incepand din septembrie-octombrie.Lor si copiilor le urez si eu
LA MULTI ANI!

THEA22
23+ cu'
'Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"
MangaGirl spune:
fetele...uite un articol despre BPA si cat e de periculos pentru copilasi si nu numai. E un adevarat scandal lately everywhere. Eu o sa dau un ban in plus numai sa iau bibe de sticla sau plastic fara BPA. De asemena e o substanta in plasticul de la sticlele de cola sau canurile de mancare asa ca incercati sa mancati cat mai natural.
http://www.freep.com/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090530/NEWS07/90530030&template=printart
http://tpmcafe.talkingpointsmemo.com/talk/blogs/observer2/2009/05/bpa-the-poisoning-of-america.php?ref=reccafe
MangaGirl :-)
22+ cu Sasha Laurian 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
monikus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui selen80 Incerc sa recuperez cap 65, si am citit si ultimele pagini din cap asta.....n-am inteles ce s-a intamplat cu Monikus, ceva in neregula la TT?? ![]() 25+ cu Ebru PRIMA POZA! |
Da Selen. Mi-a iesit riscul de Sindrom Down 1:189. M-am panicat. Dr m-a trimis la amniocenteza si eu nu prea vreau pt ca imi e frica de un avort spontan in acele prime 3 zile asta si pt ca vomit foarte nasol. Am mai cerut o parere unui dr si am repetat sambata asta TT la Medlife. Sper ca de data asta sa iasa ok.

Monica
18+ cu
anamaria1979 spune:
Mangagirl multumim pentru sfaturi. Cel putin in Romania va mai dura pana la o aliniere cu reglementarile FDA din USA sau MHRA din UK. In fine o sa caut niste beberoane din sticla ptr ca am apucat sa iau deja de plastic si sincer nu m-am uitat atenta la compozitia lor sau dc sunt "free BPA".
+ 25
MangaGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamaria1979 Mangagirl multumim pentru sfaturi. Cel putin in Romania va mai dura pana la o aliniere cu reglementarile FDA din USA sau MHRA din UK. In fine o sa caut niste beberoane din sticla ptr ca am apucat sa iau deja de plastic si sincer nu m-am uitat atenta la compozitia lor sau dc sunt "free BPA". + 25 |
anamaria, vara mea din bacau mi-a dat prima noastra stricla de la Dr. Brown's BPA free. M-am uitat la ei pe website. cele fara BPA sunt mai scumpe, dar eu cred ca merita. apoi vorbeau fetele ca si-au luat de la nuk de sticla. si am vazut si eu la ei pe website biberoane din sticla. Eu nu pot sa-mi iau de aici din Germania, dar acasa se pot cumpara.
MangaGirl :-)
22+ cu Sasha Laurian 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1
poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Roxxy80 spune:
Salutare!
Imi pare rau ca nu am mai intrat de cateva zile pe forum dar din cauza faptului ca am facut ceva efort cu ocazia motului lui Matei nu m-am simtit prea bine si am stat cu frica in san sa nu incep sa sangerez.
Petrecerea s-a vrut intima dar pana la urma au fost 5 copilasi si 7 adulti. Matei a primit multe jucarii si hainute, s-a jucat non-stop, a ras. De pe tavita a ales: o cheie (din aceea din trusa de scule
), o carte si un ceas.
Dupa petrecere am avut parte iar de un moment care m-a dat peste cap. Se juca in patul nostru cu o jucarie nou primita si statea cam pe margine (eu eram intinsa pe canapea in sufragerie pt ca ma durea ingrozitor spatele, sotul era in bucatarie si spala vase iar Matei era in dormitor cu un prieten de-al nostru care are si el copil). Se pare ca statea pe marine si a cazut pe spate din pat direct cu capul in sifonier. S-a lovit in acelasi loc unde s-a lovit atunci cand am fost internati. Bineinteles ca m-am panicat, deja imi imaginam ca vom ajunge iar la spital, am uitat si de durere de spate si de rau si mai toata noaptea am stat si l-am pazit. Din fericire nu s-a intamplat absolut nimic.
Clau, imi pare rau de lovitura printesei tale. Acum vreo 3 sapt si-a spart si Matei ambele buze f f rau. A fost pt prima data cand a stat cu buza umflata vreo 3 zile (inainte i se retragea umflatura dupa vreo 2 ore). Problema e ca a rams si cu un mic semn la buza (nu f vizibil). Pe mine m-a pus pediatra sa-i dau cu albastru de metil in interior pt ca avea ca un fel de rana acolo (ma refer in gurita deasupra gingiei). De asemenea, a ramas cu semn si dupa lovitura la nas pe care a tras-o cateva zile mai tarziu. Noroc ca nu sunt f vizibile aceste semne.
Ceea ce ma bucura este faptul ca de o sapt s-a cumintit destul de mult Matei al meu: nu mai impinge copii, parca este si mai atent (mai putin faza de sambata).
O sa pun si ceva poze de la mot (nu sunt f reusite). Din pacate am ceva probleme in familie si sunt destul de afectata (ma refer la parinti si bunica).
Va pup pe toate cu mult, mult drag 
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 24+
claucia spune:
Roxanica deci asa...si ALessiei si s-a umflat buza, cea de sus, cea de jos deloc si mi-a spus bona ca i s-a mai retras azi (eu ajung acasa intr-o jumatate de ora si oricum i-am promis ca o duc in parc ca e 1 iunie si ii dau si un Barnie
) dar e ranita rau oricum, are ambele buze cu buba cu sange negrului, are sub nasuc si pe nasuc julituri, e fun, ce mai!
Saracutul Matei, stiu cum este sa stai cu frica si mai ales dupa ce auzi bubuitura, cazatura, plansul etc sa te uiti in primele secunde sa evaluezi situatia - aseara am vazut-o cu sange curgand din gurita, iti dai seama ce frumos 
Bravo insa ca s-a linistit Matei, ca a avut o petrecere frumoasa, deci sa inteleg ca o sa fie priceput tare si apreciat de nevasta, ca se pricepe la toate cele, plus o sa fie citit si o sa aiba ceasuri frumoase, m-am prins de situatie?
Si Alessia a avut o perioada cand impingea copiii, nici acum nu vrea sa vina necunoscuti sa o ia de manuta, sa o pupe etc, daca ii spun eu, ii mai ia de manuta dar rar.
Imi pare rau ca aveti probleme in familie, si sa stai cumintica sa nu te apuce iar una alta, de ce sa adaugi griji?
Despre biberoanele cu BPA nu stiu ce sa zic...stiu ca scandalul a fost si despre (sau era unul dintre ele) Avent. Acuma, fie vorba intre noi, este cel mai bun biberon posibil dupa parerea mea, am incercat Nuk, Chicco si Avent, deci nu foarte multe, insa este cel din toate reclamele de bebei, este extraordinar ca si tetina, aer care circula, nu se ineaca etc. - si s-a speriat pediatra la cateva luni cand era la noi in vizita, eu ii dadeam Alessiei cu biberonul sa manance si ea se ineca si se facea rosie si nu mai respira la cateva gurite de lapte.
O sa vedeti cat de importanta este tetina.
Despre BPA parerile spuneau ca doar incalzit la temp f mari poate sa treaca ceva din compusii aceia in lichid si cred ca la bebei, chiar nu e cazul sa incalzesti vreodata lichidul atat de puternic, adica oricum ai face-o, tot pana la temp camerei ar trebui sa fie, sau ma rog, pe incheietura. In frozen bottles riscul este inexistent (zice pe unul din linkurile postate de Maria) - apropos am citit si ultima poveste, mai vreau, e scurtuta
.
Nu stiu daca discutia asta despre BPA nu este ca si cu toate cele care provoaca boli, pamantul, termopanul, puiul, aluminiul, geamurile, etc. Poate e ceva pe undeva, nu stiu.
Clau
24+ cu
si Alessia Maria
13 iulie 2007
varsta bb2
anamaria1979 spune:
Claucia eu am luat niste biberoane Avent ptr ca mi-au placut foarte mult tetinele ca sunt calibrate ptr 1 picatura parca la 0 - 3 luni si mi s-a parut interesant designul lor. In fine mi s-a parut important aspectul asta cu tetina care nu permite sa inghita aer bebelusul, cu forma cu striatii pe gat. 
selen80 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui monikus
Da Selen. Mi-a iesit riscul de Sindrom Down 1:189. M-am panicat. Dr m-a trimis la amniocenteza si eu nu prea vreau pt ca imi e frica de un avort spontan in acele prime 3 zile asta si pt ca vomit foarte nasol. Am mai cerut o parere unui dr si am repetat sambata asta TT la Medlife. Sper ca de data asta sa iasa ok. ![]() Monica 18+ cu ![]() |
Uf, speram ca am itneles eu gresit....credeam ca s-a terminat cu stresul asta in odiseea noastra, dar uite ca mai sunteti mai micutze in sarcina, care inca trebuie sa treceti prin asta.....tin pumnii sa iasa bine al doilea TT
eu zic ca o sa fie bine, daca tu simti asa 
25+ cu
Ebru PRIMA POZA!nunta
9 luni