Burtici fericite de septembrie-octombrie (67)
Raspunsuri - Pagina 15
cristina_ana spune:
Hello!
Din categoria “Sa nu faceti ca mine”: am reusit sa ma ard (de la soare), arat ca naiba, ma ustura, si tot asa…
Nu stiu unde mi-a fost mintea, ieri am stat o ora la plaja, de la 11 la 12 dimineata si m-am gandit eu in prostia mea sa nu ma dau cu crema, ca sa ma bronzez mai repede!
Ceea ce eu nu fac niciodata, am pielea foarte alba, cu alunite, si crema de protectie cu factor 30 e obligatorie! Noroc ca am costum de baie care imi acopera burta, macar atit!
Santorini, merci mult ca te-ai interesat pentru mine! Am scris si la topicul cu mamicile din Constanta si mi-au recomandat fetele de acolo niste terase cu locuri de joaca. Cea de care zici tu, de langa Rex, e la hotelul Central si am fost ieri acolo, Foarte frumos!
Claucia, Roxy, Ellenuta, si Andrei al meu e la fel de nazdravan ca si copilutii vostri, asa ca va inteleg fooooarte bine. Mie imi era rusine la plaja, ca l-am dezbracat in pielea goala si e plin de vanatai pe picioare, mi-era ca zice lumea ca l-am batut! Tot timpul se catara pe unde apuca, cade, se loveste, dar nu zice niciodata nimic. Doar un “au, au”, vine sa-l pup la locul dureros si gata, o ia de la capat!
Andrei cand a vazut marea a crezut ca e apa din cada si tot striga fericit: Baia, baia!!!! Degeaba ii tot zic eu ca aia e marea, el ma “corecteaza”: Baia! In rest, fericit nevoie mare, Satul de vacanta din Mamaia e preferatul lui. Niciodata nu l-am vazut asa incantat!
Manga, am reusit sa vad pozele tale noi, esti o graviduta suuuuper frumoasa!!!!!
Monikus, ma gandesc la tine, sper sa te linistesti in curand! Cei de la Medlife nu ti-au dat un cod? Ca poti intra pe site-ul lor sa vezi cand e gata rezultatul. Dar o sa iti apara doar valorile, pentru interpretare trebuie sa mergi la ei sa-ti dea rezultatul.
Thea, “La multi ani!” Sa fii fericita si sa ai mereu parte numai de bucurii!!!
Monica, eu vin cu bataita daca mai vorbesti de mancaruri asa de bune!
Cred ca nu o sa mai am curajul sa ma urc pe cantar. Acasa reusesc sa mananc asa cum trebuie, gratare cu salate, dar de cand sunt in concediu am luat-o razna rau de tot. Cand deschid meniurile de la restaurante nu ma pot abtine sa nu comand vreo specialitate, si neaparat desert (papanasi!) Eiii, dar lasa, eu si bebe sa fim sanatosi!
Va pup pe toate, e tare greu sa mai tin ritmul cu voi cand scriu odata la cateva zile!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si
23+ cu
( Emma Ioana
)
POZE
selen80 spune:
Intreba Cristina Ana de terase cu locuri de joaca, nu stiu daca te mai ajuta, poate te-ai si intors deja, in Mamaia este loc de joaca la Majestic si LaScoica Land....din ce stiue eu....
un
intarziat catre Thea
sa ai o sarcina usoara in continuare, o nastere si mai usoara, si un BB sanatos!
si LA MULTI ANI! copiilor din noi, si la propriu si la figurat
si tuturor copilasilor pe care ii aveti deja!
25+ cu
Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni
selen80 spune:
Cristina, cred ca am scris in acelasi timp
stati ca eu imi mai aduc aminte cate ceva: felicitari fetelor care au mai aflat de putzuluci, si chiar daca nu (Crissbebe
), felicitari pt bebeii sanatosi!
eu am uitat sa schimb semnatura, avem 26 de sapt de fapt ![]()
25+ cu
Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni
Roxxy80 spune:
Clau, uite un
pt tine si printesa.
Si eu am folosit si folosesc biberoane Avent la Matei si la fetita voi folosi aceeasi marca (desi eu ma rog la Dzeu sa alaptez; voi lupta din rasputeri sa reusesc sa-i dau laptic de la mine).
Cristina, imi pare rau ca te-ai ars. Neplacuta senzatie.
Si Matei e plin de vanatai, zgarieturi pe picioare
.
Te rog mult sa nu-ti faci griji in privinta kilogramelor. Tu arati superb, nici nu se cunoaste ca ai mai trecut printr-o sarcina (si crede-ma ca nu ti-o spun doar asa ca sa ma aflu in treaba).
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 24+
selen80 spune:
Acum am vazut ca-s "membru junior"
, dragele mele, am 2 stelutze, deci am scris ceva, nu gluma ![]()
26+ cu
Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni
selen80 spune:
Cristina, am vazut ca ma intrebai de Pamukkale..sunt niste formatiuni calcaroase, care au iesit prin izvoarele termale si au format acel "castel de bumbac" (asta si inseamna Pamukkale in traducere)...in Marmaris am stat si noi jumate din concediu
, si ne-am dus acolo cu masina (am facut vreo 2 ore cred...), dar se organizeaza si acolo excursii de o zi cu autocarul, deci puteti ajunge....este superb, merita sa pierzi o zi acolo, mergi cu picioarele prin apa termala, are vreo 30 de grade, iar cand ajungi sus sunt si niste vestigii istorice, daca va pasioneaza si asa ceva....
26+ cu
Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni
selen80 spune:
si referitor la ce poti sa mai faci in Marmaris...uf, sunt multe, sunt excursii in Rhodos, croaziere pe insule, excursii la Dalyan si Caunos, la Efes, jeep safari, multe multe, depinde de ce va place voua sa faceti in concediu, si cum te vei simti tu in stare de ceva mai relaxant (gen croaziere) sau ceva mai activ.....poti sa cauti si pe google Marmasi tours si o sa vezi cate posibilitati sunt, asta daca vrei sa-ti faci o idee dinainte de a pleca...pt ca si acolo o sa te abordeze si pe strada sa-ti ofere o excursie sau alta, dar e mai greu sa te hotarasti pe loc......numai vezi, sa negociati cu ei, da?? sper ca va pricepeti mai bine decat noi ![]()
26+ cu
Ebru PRIMA POZA!
nunta
9 luni
gegea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oti_nv2005 buna, sunt noua si , ori nu ma pricep, ori nu am destula rabdare, dar nu reusesc sa imi adaug numele pe lista de burtici de octombrie. puteti sa ma ajutati voi cu cateva indicatii? va multumesc mult |
oti_nv2005, bine ai venit ! Pentru a aparea pe listuta de burtici, trebuie sa iti lasi datele in una din postari si una dintre fete te va trece pe listuta. Iar pt ca postarile tale sa apara in timp real (nu stiu daca ai sesizat, dar mesajele tale apar un pic mai tarziu decat momentul scrierii lor si asa se intampla cu primele 12 mesaje ale oricarui utilizator), trebuie sa treci de cele 12 mesaje. Asa ca, spor la scris si povestit !

Geani
25+ si Daria
(03.04.05)Varsta Dariei
In sfarsit, poze
monikus spune:
Fetelor imi pare rau ca sunt asa de apatica dar pur si simplu nu prea imi arde de nimic. Stau cu sufletul la gura pana voi lua rezultatul la TT-ul repetat.
Selen, din pacate eu sunt intradevar mai micuta in sarcina ca majoritatea dintre voi. Sper, cu ajutorul lui DD sa scap si eu de stresul asta. Multumesc pt incurajari.
Cristina-ana, da, ai dreptate, mi-au dat un cod si o sa verific in fiecare zi pe site-ul medlife pt ca nu vreau sa pierd nici o clipa. Si asa sunt cam inaintata in sarcina pt amnio. Deja unii spun ca nu s-ar mai baga sa imi faca la 20 de sapt pt ca bebele e mare deja si e mai riscant. Sper sa fie ok testul si sa scap de restul problemelor.
Sper sa se termine si pt stresul in curand ca sa ma pot bucura si eu de sarcina alaturi de voi si sa particip mai activ la discutiile de pe forum.
Va pup pe toate si va doresc toate cele bune.
Monica
18+ cu 
gegea spune:
diana, imi amintesc (sper ca si corect) ca tu ai spus despre scaunele de masina Britax. Imi poti da un link catre un magazin online din SUA care il comercializeaza ? (evident si la un pret bun
, pt ca imi inchipui ca sunt scumpe)
Eu ma straduiesc de ceva vreme sa gasesc varianta perfecta pt bebelus, nu prea as investi doar pana la 1 an, as vrea investitie pe termen ceva mai lung.
Il gasisesm pe cel de la www.bestreclama ilegala - avertizare/pc-1868-138-scaun-auto-iseos-neo.aspx" target="_blank">bebe confort, insa vreau sa ma asigur ca am prospectat complet.
Imi suna bine si cel de la Aprica, pomenit de kawaichan, insa cu un search, l-am gasit la mothercare cu vreo 460 de euro.
iulia, in mod normal dintucii de lapte cariati trebuie obligatoriu tratati, pt ca afecteaza radacinile si deci si dintii permanenti care vor creste dupa 6 ani. Banuiesc ca la 1 an si 5 luni ai nepotelului tau, e f dificil sa coopereze la tratamentele lor, probabil de-aici si raspunsul primit de la medic.
Imi pare insa f rau de astfel de probleme, de ce s-a ajuns totusi aici ?
Oricum, musai de consultat si alt medic, eventual cand se va face mai maricel si va fi suficient de intelegator ca sa accepte ideea de dentist.
Ies sa pun rufele la uscat. 
Geani
25+ si Daria
(03.04.05)
Varsta Dariei
In sfarsit, poze ![]()