Burtici fericite de septembrie-octombrie (67)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliapapusa spune:

Draga Gegea cu parere de rau o spun ca daca nu-i vor face ceva saracului copil pana vor ajunge sa coopereze cu el nu va mai avea nici un dinte sus pentru ca incep sa se macine.Nu am facultate de medicina pediatrica dar de aici deduc o mare carenta de calciu plus cine stie mai ce ceea ce ma gandesc eu ca-i poate afecta si la oase nu numai la dinti.Exact asta i-am spus sorei mele.Trebuie sa-l mai vada urgent un alt medic sa nu i se agraveze si sa pateasca altceva.

+23 cu Stefania Gabriela

Mergi la inceput

Fetele o alta intrebare.Eu nu am sani deloc.Nu s-a produs nici o schimbare in timpul sarcinii ceea ce ma descurajeaza si mai rau.Subiectul: in cazul in care nu voi avea lapte ce fel de laptic voi folosi eu?Praf?Marci ceva ca-s afoana tare rau la astfel de subiecte.Am un carnetel in care notez tot ce scrieti voi despre copii produse sfaturi ca sunt sigura ca-mi vor fi foarte folositoare pe parcurs.Sunteti aur curat

+23 cu Stefania Gabriela

Mergi la inceput

Nu mai e nimeni pe aici cu care sa vb si eu?

+23 cu Stefania Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Mie Aprica mi se pare cea mai tare inventie in materie de Car Seat.In mod normal pana la 4 ani ai de cumparat cam 2 sau 3 scaune de masina.
Kawaichan spune-mi te rog daca in pozitia pentru copii mai mari scaunul se inclina pentru somn?

Adrianasi Andreas(28.07.2006)
baby Iannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Buna fetelor....vin de la morfofetala si surpriza noastra se pare ca e...asta ca sa mai echilibram balanta...ca sunt prea multi baietei la odisee. Ce e mai important e faptul ca e in parametri....am pus poza cu ea din profil pe webshots(si mi-e o ciuda ca e profilul sotul meu!!!!).

Nu am apucat sa va citesc din urma dar vreau sa ii spun Theei La multi Ani!

Si clujenelor...mobilizarea!!!! In ce zi, la ce ora si unde ne vedem la Baby Expo????

Cred ca intreba Titi si nu am raspuns unde fac morfofetala: la Medstar la dr Muresan.

Despre copilasi cu probleme de dantura eu stiu ca de datoreaza si lipsei de fluor. La noi nu stiu daca se prescriu suplimente cu fluor de la nastere dar in state si canada incep cu picaturi de la 0 la 18 ani...si au dantura ok, zic eu (din ce am vazut pe acolo). Poate fetel de peste ocean ne dau mai multe detalii...

Monica, te rog cind ai timp sa imi adaugi si mie caruciorul roz! Merci

O seara faina!

21+ cu Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

ROXXY bine ca nu a fost nimik grav.Si eu sunt terminata cand ALESSIO mai cade. Sanatate multa si parinilor si bunica.

IULIA daca nu vei avea lapte ii vei da lapte praf.Nu ma pricep la amrcile din Ro,dar poate se pricep fetele.Alessio a crescut pe lapte praf.

VIK felicitari ptr fetita!

Si eu ii dau lui Alessio picaturi de fluor de cand s-a nascut.

OTI bine ai venit,sarcina usoara si scrie repede ,repede 12 mesaje...orice..si un simplu ciao.

Se pare ca am descoperit de ce Alessio este agitat si plangea noaptea: i-a iesit al7-lea dinte si da sa iasa si al 8-lea.Dar e ciudat, ca simptomele nu au fost ca la ceilalti,adica.febra,diaree,gingie rosie umflata, saliva multa. Numai ce m-am uitat in seara asta la gingie si dintele afara!

DANA si ALESSIO , 07.06.2008
si speram, samburica din burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

vik, felicitari pentru carucior. L-am pus la listuta.
roxxy, e nazdravan rau Mateiutul tau. Din 2 in 2 postari isi mai rupe ceva. Offf, cred ca e epuizant. Eu nici nu vreau sa ma gandesc cum o fi sa am doi de-astia
Despre dintisori cariati sau sani mici nu stiu sa zic nimic. Dar asta cu sanii mici e clar ca depinde de la persoana la persoana. Tu, Iulia, am inteles ca esti mai slabuta de felul tau...Probabil asta iti este normalul.
In alta ordine de idei, eu am fost azi pe la depozitele de mobila din Ghencea, ca vrem sa ne schimbam si canapeaua cu fotoliile din sufragerie. Am vazut multe modele si frumoase, preturi bune. Dar vreau sa zic ca nu mai rezist deloc deloc Imi venea sa ma asez pe toate canapelele, noroc ca scria mare NU VA ASEZATI Joi vine sa ne dea cu lavabila pe pereti, vineri seara ne aduce mobila. Si tot vineri vine mama sa ma ajute la curatenie Ca noi ne miscam greeeuuu si nu ne mai putem apleca. Azi am mers juma de oras cu siretul desfacut la adidas, de imi era greu sa ma aplec sa il leg

25+ Alexandru Aram si Luca Ezram
Grasii mei iubiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Of, n-am observat ieri: LA MULTI ANI, THEA!

Si la multi ani tuturor copiilor si celor care se simt copii!

Azi incercam sa o lamuresc pe mami ca sunt copil pana cand am un copil, si ea o tinea in continuu ca numai burticii mele ii spune la multi ani.

Claucia, Ellenuta multa sanatate printeselor, sa se vindece repede!

Da, Maria, si eu m-am speriat ca cei de la ikea nu au saltele de cocos. Dar am vazut ca majoritatea site-urile cu saltele au de 60x120, exact ce trebuie. Eu sunt tot nehotarata la patut. Parca au inceput sa-mi placa si cele de lemn de pe baby comfort (nu ma refer la cele scumpe, baby italia, ci cealalta gama). Le-am vazut ca a pus cineva linkul aici cu un patut felix. La fel ca si cele de la ikea, sunt de lemn, nu de pal. Si cele mari, gen Bertoni, imi plac. Dar nu avem camera separata pentru bebe. Si mai e si faptul ca poate peste 2 ani chiar voi vrea o mobila noua pentru el. Nu stiu, nu ma pot hotari. A, si a mai zis Monica de faptul ca nu gaseste saltele de cocos la el, nu? De frumos e tare frumos, si mi se pare ca fiind si cu comoda de infasat, se merita la pret.

Of, Roxxy, dar prietenul nu a fost atent? Bine ca a trecut cu bine!

Vik, felicitari pentru printesa! Sa fiti sanatoase!

Eu azi fac 20 de saptamani, deci am ajuns si eu la jumatate!

Ma bate un gand sa imi fac maine o urocultura, ca am niste mici intepaturi, dureri, chiar deasupra osului pubian, deci sub uter. Acuma eu as spera sa fie ceva ligamente, sa nu fie nimic nici la urocultura, si nici la colul uterin (asa ma gandeam eu ca daca e sub uter durerea, acolo ar putea fi si colul...). Eu pana acum am facut doar examen de urina. Si voiam sa va intreb si pe voi despre urocultura, am citit bine pe net ca trebuie intr-o ora de la recoltare sa fie deja urina analizata? Nu stiu cum as ajunge intr-o ora, ca este si coada mare la analize de obicei. Sper sa nu par paranoica, dar cunosc cateva fete care au pierdut sarcini din cauza unor infectii urinare depistate prea tarziu, ca nu aveau simptome dureroase tare.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Buna seara la toata lumea.

Nu prea am intrat pe la voi in ultima vreme, nu-mi gasesc timp.
Multa sanatate tuturor mamicilor si bebelusilor vostrii.

vad ca mai e o baimareanca pe-aici, Raluka, ia zi, la ce medic esti?

.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)
Dpn 01.09.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Buna seara!

La multi ani de ziua copiilor!

Raluk16 recipientul trebuie dus in maximum doua ore de la recoltare, daca nu crezi ca poti ajunge in timp util o poti pastra la frigider. Uite aici un ghid complet : http://www.cantacuzino.ro/ro/wp-content/uploads/file/Ghidul%20pacientului%20.pdf

20 cu probabil

Mergi la inceput