Burtici fericite de septembrie-octombrie (67)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Buna dimineata dupa un weekend in care in sfarsit am facut cunostinta cu OCEANUL !!!!!!!!!!!!!! (povestesc asta mai tarziu ca acum sunt in mare graba).

MangaGirl si pe mine SIGUR ma va suna mama, ca asa face an de an sau imi va scrie un mail.

Iuliapapausaeu cand am fost la moasa la control m-a intins pe pat si mi-a masat putin burtica si apoi a zis cu voce si titlu de decret: "aici sunt picioarele si aici capul"
Am venit acasa si ca o inginera ce ma aflu mi-am zis ca daca s-a prins moasa cum e treaba trebuie sa ma prind si eu .
Initial nu-mi dadeam seama de nimic pt ca tineam capul in sus ca sa ma si uit, de parca aveam ce sa vad in afara de parul de pe burta.
Dupa ce am lasat capul pe spate, relaxat pe perna, burtica ti se face foarte moale si mergi asa palpand foarte usor centimetrii de pe burtica. Vei da de un gogoloi care cum zice si Diana nu are ce sa fie decat "inteligenta" si apoi in partea opusa este mai gol pt ca acolo sunt piciorusele.
Am facut asta doar odata ca sa imi demonstrez ca se poate si nu o mai fac sa nu-l stresez si sa-l inghiontesc pe Bebitza.

In alta ordine de idei, eu daca primesc cate o inghetata de la fiecare sarbatorita sunt fericita, avem o luna de chefuri

Iulika pentru ca ai fost slabuta (observi cat de dureros este timpul trecut) si ai luat multe kg sistemul osos are multa treaba acum. Se schimba si pozitia de echilibru a corpului nostru si fiecare os, in special cele de la spate si picioare trebuie "sa care" mai mult decat cu ce erau obisnuite.
Pe mine in continuare ma doare noada groaznic dar nu ma mai agit, sa fie asta tot baiul sarcinii mele.

Voi reveni cu poze si alte randuri mai tarziu.
Va imbratisez pe toate cu mare drag.

Cea mai fericita 25 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns litlelight spune:

Citat:
citat din mesajul lui uve_got_mail

O sa incerc la dr Roxana Dragu de la Spitalul judetean Ilfov-fostul Titan-eu locuiesc chiar vis-a-vis de el si m-ar ajuta asta intr-un fel. Acum sa vedem ce rezolv...

21+ , mami de Sarah Maria

uve_got_mail eu o sa nasc la judetean Ilfov cu dr. Roxana Dragu si eu stau la 5 min de mers pe jos de spital, asta fiind unul din motivele pt care am ales acest spital

daca vrei mai multe detalii spune-mi si-ti trimit pe PM

23+ cu Ilinca Anamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Citat:
citat din mesajul lui iuliapapusa

Sunt uimita!!!!Draga Ramsan eu am burta la fel de mare acum la 23 sapt cum o aveai tu la 12 sapt cu Tudorel.Chiar este posibil???O fi in regula?

+23 cu Stefania Gabriela

Daca la eco si la toate cele bebe este in grafic, de ce vrei mama burta mare? O sa creasca, stai linistita. Uite, pentru linistea ta, uite o poza cu o fata de la odiseea trecuta (care acum e gravida in 34 de saptamani parca, uite ce burtica are la 34 de saptamani, si te poti uita si cum arata la 23 - bnu se vedea nimic aproape. Si este al doilea copil) prea multe griji!

uite aici la 36 saptmaani: http://sabina.geneza.ro/poze/?level=picture&id=1922

si aici la 24: http://sabina.geneza.ro/poze/?level=picture&id=1635

deci se poate si mai mica

Clau 24+ cu si Alessia Maria 13 iulie 2007

varsta bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Buna dimineata dupa un weekend in care in sfarsit am facut cunostinta cu OCEANUL !!!!!!!!!!!!!! (povestesc asta mai tarziu ca acum sunt in mare graba).

MangaGirl si pe mine SIGUR ma va suna mama, ca asa face an de an sau imi va scrie un mail.

Iuliapapausaeu cand am fost la moasa la control m-a intins pe pat si mi-a masat putin burtica si apoi a zis cu voce si titlu de decret: "aici sunt picioarele si aici capul"
Am venit acasa si ca o inginera ce ma aflu mi-am zis ca daca s-a prins moasa cum e treaba trebuie sa ma prind si eu .
Initial nu-mi dadeam seama de nimic pt ca tineam capul in sus ca sa ma si uit, de parca aveam ce sa vad in afara de parul de pe burta.
Dupa ce am lasat capul pe spate, relaxat pe perna, burtica ti se face foarte moale si mergi asa palpand foarte usor centimetrii de pe burtica. Vei da de un gogoloi care cum zice si Diana nu are ce sa fie decat "inteligenta" si apoi in partea opusa este mai gol pt ca acolo sunt piciorusele.
Am facut asta doar odata ca sa imi demonstrez ca se poate si nu o mai fac sa nu-l stresez si sa-l inghiontesc pe Bebitza.

In alta ordine de idei, eu daca primesc cate o inghetata de la fiecare sarbatorita sunt fericita, avem o luna de chefuri

Iulika pentru ca ai fost slabuta (observi cat de dureros este timpul trecut) si ai luat multe kg sistemul osos are multa treaba acum. Se schimba si pozitia de echilibru a corpului nostru si fiecare os, in special cele de la spate si picioare trebuie "sa care" mai mult decat cu ce erau obisnuite.
Pe mine in continuare ma doare noada groaznic dar nu ma mai agit, sa fie asta tot baiul sarcinii mele.

Voi reveni cu poze si alte randuri mai tarziu.
Va imbratisez pe toate cu mare drag.

Cea mai fericita 25 + cu

lutoniana am crezut caai dezertat. I missed you!!!! unde ati fost pana la urma? ti-a placut?

MangaGirl :-) 22+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

iuliapapusasi burta mea e mica. Daca te uiti pe webshots, am pus poze noi ieri cu burta la 22 de sp si 4 zile. Mi se pare mica. Si am facut poza seara, cand eram plina si balonata. Dar eu ma bucur intr-un fel. copilul e in grafic si aici e destul de cald anul asta...asa ca o burta mare ar fi mai greu de carat in nebunia din metrou.

MangaGirl :-) 22+ cu Sasha Laurian
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=%20MangaGirl&year=2009&month=9&day=30&babycount=1

poze webshot - http://community.webshots.com/album/570672058NKtQlR

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

O saptamana superba plina cu vesti bune si bebelushi miscatori va doresc!

Thea sa fii sanatoasa si iubita si sa aduci pe lume un copilash perfect!

Citat:

Sunt uimita!!!!Draga Ramsan eu am burta la fel de mare acum la 23 sapt cum o aveai tu la 12 sapt cu Tudorel.Chiar este posibil???O fi in regula?

+23 cu Stefania Gabriela

Hihihi... eu mai am si ceva "sunculitze" plasate exact pe varful burticii, amintiri din sarcina cu Rares. NU te lasa dusa de val si de disperare ca piticii vin foarte usor daca le dai un apel! Lasa-i linistiti si gandeste-te ca e bine. Tu erai slabuta, nu ai mai avut nicio sarcina asa ca... stai linistita!

Monica spor la trebaluit, dar mai usurel ca nu vin turcii! Vrei sa termini chiar azi toata treaba??
Monikus tinem pumnii pentru al doilea TT cu rezultate bune de data asta!
Vreau si eu la maaareeee! Nu ma mai joc! Chiar daca drumul pana la mare este infernal pentru noi ca venim tocmai di la Iesh', am face acest efort de dragul lui Rares (dar deh... ne cam impiedica bugetul auster). Ieri am fost invitati la cineva la casa cu piscina si Rares a vazut o salteluta plutind pe apa. Prima intrebare a fost "Cand mergem la mare?" Imi venea sa mor acolo ca stiam ca nu va fi prea curand momentul.

Eu de azi am trecut la program redus, asa ca va pot citi numai pana la ora 14, dupa aia sunt home fara net.

Va pupacesc cu drag!
Ramona

Tudor Gruia 22+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramsan
Monikus tinem pumnii pentru al doilea TT cu rezultate bune de data asta!
Tudor Gruia 22+ [/b]

Multumesc frumos si tie si celorlalte fete care mi-au mai scris si carora nu am apucat sa le multumesc. Apreciez faptul ca sunteti alaturi de mine si ma sustineti orice as face. Sa dea DD sa fie totul bine cu bebelina mea si cu toti copilasii vostri.

Monica 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Citat:

+23 cu Stefania Gabriela

Eu zic sa stai linistita ca si burtica mea abia incepe sa devina sesizabila, iar bebelusa e maricica chiar pentru varsta ei. Don't worry! Doctorita mi-a zis ca n-are nicio legatura. Eu cred ca e chiar foarte bine. Altfel cum mai jucam in spect pe care-l am in cateva ore? :))

Andrutza 24+ bebelusa mea iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Ramona, si eu sunt din Iasi. La ce dr. mergi?
Si eu tot 22+ saptamani am si e fetita. Primul copil e un baiat de 4,7 ani.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Dana, mama ta nu mai vrea sa ia medicamentul sau nu il mai gaseste?? Te intreb pentru ca si eu iau.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 24+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Nici una din doua.....ahh....e o poveste lunga.....

DANA si ALESSIO , 07.06.2008
si speram, samburica din burtica
S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE!

.....Il sorriso innocente di un bimbo è l'espressione più viva dell'amore....

Mergi la inceput