Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (217)
Raspunsuri - Pagina 4
cristacoman spune:
Elle, ce poze frumoase ai facut.
De abia asteptam sa va vad si sa citesc impresiile.
Sunteti norocoase. La Ploiesti ploua de rupe de ieri, cu mici intreruperi.
Vera, Mada, Nico, poate avem si noi noroc maine sa ne intalnim pe undeva.
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
gattasalvaje spune:
Salutare zuze !
La Campulung ploua bacovian inca de ieri de la pranz
. Astazi planuisem sa mergem pe munte sa adunam muguri de brad pentru sirop , dar pana acum n-am iesit nici pana pe veranda casei de frig ce e...
Am citit ceva din urma si vreu sa dau si eu cateva raspunsuri
Darius , la multe lunitze !
Roxana , e super-dulce pitika ta si , cum a zis si Alina Kallos , e copia ta fidela. Super si piscinuta...luni vin in Bucuresti si i-as lua si Sarei asa ceva , drept cadou de 1 Iunie , sper sa gasesc la PLUS-ul din Chitila , ca e in drumul meu
Lala D , nu-mi vine sa cred ca Andrei - piticul atomic a stat asa de cuminte la circ. Ma gandeam si eu sa merg cu Sara , dar am ezitat tocmai ca nu credeam ca un pitic de 1 ani si 5 luni poate sta linistit si atent 2 ore. Dar daca tu zici ca Andrei a fost a fascinat , imi dai curaj ...Sa inteleg ca spectacolul a fost in IOR ?
Sti cumva pana cand mai au spectacole acolo ?
Vera , am vazut si pozele voastre cu piticii in atatea locuri interesante ...la salina , la nunta , la circ , la teatrul de papusi. Se vede incantarea pe fetele lor dragalase . Sunt minunati puii tai ! Iulia este o papusica dulce foc ...desenul din poza asta e facut de ea ? Vlad are niste ochi minunati si pare tare poznas ...imi place mult poza asta
Shose , tare dragalasa trebuie sa fie Pipe cum zice ea atatea cuvinte. Ai o fetita desteapta foc ! Un pupic pentru micuta vorbareata 
Ema , pupam burtica
. Sper ca te simti mai bine acum ! V-ati hotarat ce nume va purta micutul fratior de Milan ?
Acum am vazut si pozele de la inalnire...ce rau imi pare ca n-am fost si noi acolo
. Credca s-au simtit tare bine piticii ! Poate mai organizam o intalnire pe la sf. lui iunie cand suntem si noi in Bucuresti , plizzz ...vreau neaparat sa va mai vad .
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
gattasalvaje spune:
Moaca mea s-a trezit si-si pocneste degetele si topaie prin patut...cica danseaza ![]()
Am aici si pozele promise. Am un net de tot r..... Am reusit sa uploadez 16 poze in vreo 5 ore
.
Uitati aici :
http://family.webshots.com/photo/2360590910101722542ENihqN
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Povestea nasterii
ploscariu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gattasalvaje Moaca mea s-a trezit si-si pocneste degetele si topaie prin patut...cica danseaza Am aici si pozele promise. Am un net de tot r..... Am reusit sa uploadez 16 poze in vreo 5 ore .Uitati aici : http://family.webshots.com/photo/2360590910101722542ENihqN Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )POZE BOTEZ Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE Povestea nasterii |
Gattasalvaje, sunt foarte reusite pozele! ce fetita draguta ai, sa creasaca mare!
POZE 2009 ,
poze cu Ioana si Ionut
www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004
SMS 858 - doneaza 2 EURO pentru ASOCIATIA INIMA COPIILOR
cati_magureanu spune:
Heeeii..dragii "mosului' sunt tare fericita ca am reusit sa cunosc o parte din fetele dragi cu care impart si bune si rele de ceva timp incoace si clopoteii lor care mai de care mai frumosi, dulci si gingasi!
Vremea, intr-adevar, a tinut cu noi (fata de ce se intampla in momentul asta afara...
)..
Am cunoscut-o "live" pe cuscra mea draga (este exact asa cum mi-o imaginam ca este in realitate, super vesela si haioasa) si a mea frumoasa nora cu ochii negri si mari, scumpa si vorbareata!
Pe Elle si Eva am avut placerea sa le vad a doua oara si Elle, da, ne-a facut o surpriza grozava! Credeam ca nu vad bine!![]()
Super faine pozele! Cand ai avut timp sa le faci?
Ema mamica frumoasa si fina cu Milan cel frmusel si foarte cuminte..care a stat el un timp in carut si nu a protestat deloc...![]()
Dienuta cea finuta cu Sofiucul mic si drag si scump, mi-a facut deosebita placere sa va cunosc, pe toti 3! Multumim lui tati ca ne-a facut poze si, vreau sa zic ca mi-a parut tare rau ca am plecat si nu ne-am luat "la revedere". Nici nu ne-am dat seama ca voi ati mai ramas inauntru...De-abia pe la iesirea din parc ne-am dat seama ca era posibil ca voi sa fi ramas inca acolo si ne-a parut rau tuturor ca nu ne-am pupacit! drept sa-ti zic cand am iesit din cort am dat nas in nas cu "Dezbracatu' si "Mistretu'" si ne-am amuzat cu ei si de ei pana la iesirea din parc asa ca...
Rox ne-a facut si ea, intr-adevar, o super placuta surpriza si a venit cu buburuza mica si frumoasa si sfioasa la intalnire! Este foarte adevarat ca seamana una cu cealalta picatura! Chiar daca au plecat devreme noua ne-a facut mare placere sa le intalnim!
Ana m-a vrajit cu ochii ei frumosi albastri iar Davidutzu un scump pufosel dragalas care era cam "supalat" canda venit dar s-a inviorat imediat ce mami l-a dat pe tobogan!
Mi-a parut rau de fetele care n-au mai ajuns dar, sper eu, pana plec, sa reusesc sa le cunosc si sa mai cunoasc mamici si, sper eu, sa ma mai intalnesc cu cele cu care m-am intalnit astazi..macar o data...
Lot of kisses
SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13...[/red]
----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
----------------------------------------------
Lala_D spune:
Simona sambata viitoare , pe 6 este ultimul spectacol de circ. Duminica este decernarea premiilor.
A fost un festival de circ in care au participat 3 trupe amplasate in 3 parcuri : IOR, Moghioros si Unirii.
Andrei a stat si a savurat spectacolul. Vom mai merge si la circul Globus in vara asta ca i-a placut mult. E adevarat insa ca el e obisnuit cu multa lume, zgomot, vanzoleala.
Mary insa spune ca Daria s-a speriat de zgomot si copiii tipatori si nu au putut sta decat putin.
Deci depinde si de noroc .
Frumoasa s-a facut printesa ta 
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
ginnette spune:
Iarasi eu!
La tzanc pentru pozele facute de Helene - in care am constatat ca buburuza mea este cam in toate; bagacioasa rau cand vede aparatul foto
.
Subscriu la o posibila intalnire doar intre mamici! 
Am admirat-o pe Sara - arata de milioane
.
Mai ales, pletele blonde ... de vis! Cred ca e in al 9-lea cer, la tara, la aer curat.
Adevaru-i ca si zona e frumoasa.
Mi-ai dat de gandit cu circul, Lala; ia s-o duc sambata viitoare; sa vedem cine urla mai tare: animalele din arena sau ea
?!
Noi am defilat o juma' de ora prin potop (prin curte) - nu mai era chip s-o tin si-am scos-o in ploaie. Evident, a luat toate baltile.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
gattasalvaje spune:
Gabriela , Lala , Roxana multumim pentru aprecieri 

Lala , multumesc pentru info...nu reusim sa prindem circul pana sapt. viitoare . Am in plan s-o tin pe Sara la tara pana la sfarsitul lui iunie ...poate cand vom veni in Buc. vom merge la Globus.
Azi am stat numai in casa , nu-mi vine sa cred cat de mult poate sa ploua. Nu s-a oprit de ieri de la pranz. Deja nu mai e chip cu Sara in casa...face numai nebunii , acum un sfert de ora a dat un cap de marginea de lemn a fotoliului si i s-a facut cucui...i-am dat cu gel de arnica si i-am pus gheata , dar vad ca tot s-a umflat.
Eu am o stare de kko , trebuie sa vina rusii si vad ca sufar de sindromul premenstrual...imi vine sa bat pe toata lumea
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Povestea nasterii
madalina28 spune:
Ce de poze frumoase am vazut cu niste clopotei minunati si mamici frumoase!
Noi venim in buc pe 24 am eu un control la dr poate reusim sa mai facem o intalnire atunci.Tare mi-ar placea sa va reantalnesc.
Shose multumim de intrebare nepotica mea s-a facut mare are 5 lunite, sambata trecuta a fost increstinata, a trecut perioada in care a avut colici iar acum este f cumintica.
Madalina &
Sofia
01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
godzila spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gattasalvaje Moaca mea s-a trezit si-si pocneste degetele si topaie prin patut...cica danseaza Am aici si pozele promise. Am un net de tot r..... Am reusit sa uploadez 16 poze in vreo 5 ore .Uitati aici : http://family.webshots.com/photo/2360590910101722542ENihqN Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )POZE BOTEZ Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE Povestea nasterii |
Ce haioasa e blondina ta
. se vee ca ii prieste la tara cu bunicii. Mi-a placut poza aia cu saritul in apa...ai zice ca vrea sa prinda vre-un pesteMultumim si noi de aprecieri, adevarul e ca avem niste clopotei minunati. Desenul ala e creatie amestecata...ceva ea, ceva eu...e adevarat ca nu prea am talent la desen