Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (217)
Raspunsuri - Pagina 5
ceska777 spune:
Tocmai am admirat clopoteii si mamicile care s-au intalnit in parc Frumosi, frumoase! Ma bucur ca a reusit planul si v-ati vazut!
Gatta,
tare scumpa Saratelul. Trebuie sa fie frumos acolo se vede ca e in elementul ei. Abia astept sa vad cum s-o comporta B. la bunicii.ro
Anul trecut avea 7 luni si nu stiu daca mai stie ceva, pe cineva in afara de mama, pe ea a mai vazut-o de doua ori si ieri a recunoscut-o intr-o poza.
Eu ma mir intr-una! Sa imi spuneti voi daca ati mai pomenit asa ceva. Gaza s-a trezit la 05:50 pe la 11:15 a iesit cu tati in livada au stat cam o ora apoi au venit acasa... Drumul livada - home e de 15min cu masina, atata a dormit el azi toata ziua pana la ora asta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cand a ajuns acasa dormea la tati in brate, pus in patut s-a trezit i-am facut repede lapte sperand ca doarme la loc. Ne-am chinuit mai bine de o ora si daca am vazut ca nu e chip am plecat la shoping iar cu speranta ca doarme in masina macar 30 min la dus, 30 la intors. DA DE UNDE! M-a stresat pe mine la probat incaltari ca la haine n-am mai ajuns sa ma uit si am venit acasa... ca doar e copilul obosit. De atunci au trecut 2,5h nici urma de somn... se cam balambane pe picioare dar in rest e foarte activ. O sa il bag la baie si dupa la nani mai devreme cu o ora sa vedem daca vrea. Eu credeam ca abia pe la 3-4 ani renunta la somnul de la pranz!!!!!!!!!!!!!!!UF!
In alta ordine de idei pe mine ma dor incheieturile la ambele maini azi, credeam ca la stg e de la galma, acuma si dreapta ma doare rau. Scriu la mesajul asta de muuuuulta vreme....
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
AMR 9
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
codrutaa spune:
Buna!
Elle, super pozele! Bine, cu asa clopotei si asa mamici, cum altfel puteau fi? Ce frumos ca v-ati intalnit!
Crista, si noi suntem din Oradea! Cu noi nu vrei sa te intalnesti?![]()
![]()
Gatta, ce bine ii e printesei! Si e fooarte frumusica!
Noi suntem asa si asa. Alexia are nasul infundat, nu mai stiu ce sa fac cu ea! Acum macar nu mai plange la curatatul nasului.In rest, e foarte plictisita de stat in casa. Am epuizat toate jocurile, jucariile, cartile.... A trcut la altele: a trantit laptopul de pamant, s-a urcat in picioare pe olita, acum picura ceaiul prin casa!
Sa nu deviez ... ce sa mai fac sa-i desfund nasul, inafara de bb, ser, apa de mare si vibrocil?
ceska777 spune:
Ma chinui sa mai scriu un mesaj...sa se vada NOUL AMR ![]()
Vera,
ti-am admirat perechea de copii formidabili...chiar ma miram de talentul la desen al fetitei tale... o mica Picasso2?
Lala,
mi-ati amintit de vremurile cand mergeam si eu spectator la stagiile la karate ale surorii mele mai mici ... demuuuuult de tot. Frumos ca au fost premiati toti!
Eu am vrut sa iesim luni de 1 iunie la un picnic .... dar se strica planurile rau! Si mai rau e ca am incurcat o alta mamica careia i-am promis ca ne vedem. Sa vedem pe unde scot camasa, mi-e rusine ca trebuie sa anulez intalnirea. Of, soacra!!!!!!
Inca un lucru.... l-am pomenit si dr la control miercuri. B. are momente cand isi da pur si simplu cu palma in cap, asa de cateva ori la rand. Dr a intrebat daca e frustrat de ceva in momentul ala (vreo interdictei) sau obosit si trebuie sa recunosc ca nu e in nici una din situatiile respectiva. Bine acuma nu se pune (IAR FACE ASA) -e obosit azi sigur dar suntem tare nedumeriti!!! O fi semn de ceva?????
Cu cat ii spun sa nu mai fac asa ca il doare .... incepe sa repete...
O fi normal ce face?
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
AMR 6
Votati-ne !http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca+din+viata+mea
Blogu` nostru
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
grati.ela spune:
Ceska si Dudu se loveste cu palmitele peste cap...ori e obosit ori i se atrage atentia sa nu faca vreo boacana.
Frumoase pozici in Herastrau! Noi nu am reusit sa venim...Tudor doarme de la 12 si-i dau peste cap programul de nu ma mai inteleg cu el.
Gatta, ai o fetita superba! Ma gandesc ca e minunat sa o cresti la Campulung.
Azi Ozi a avut concurs de inot...s-a desfasurat afara la 12 grade pe o ploaie torentiala...Noi parintii suntem de 10 ori mai tzacanitzi decat organizatorii de am lasat copiii sa inoate
Oricum si-a imbunatatit timpul dar maine dimineata nu cred ca mai mergem...
Ellenuta spune:
gatta ce mare s-a facut saratica! e o frumoasa .. si ce par lung si cretofonata are .. 
grati ai o domnisoara superba! spune=mi, te rog, cum se numea jucaria aia haioasa ptr baie? poti sa-mi mai dai link, te rog .. am uitat complet!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
grati.ela spune:
Elle de pe magazinulpiticilor.ro am luat. vreau sa mai iau niste jocuri de construit din spuma...
Ereena spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui grati.ela Elle de pe magazinulpiticilor.ro am luat. vreau sa mai iau niste jocuri de construit din spuma... "Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur |
grati, ce e spuma asta moale? poate musca din ea?
am gasit aceeasi jucarie ca l apetit caprice doar ca e din spuma moale si nu stiu cum e . Ma poti ajuta?
MATEI POZE
PITICUL URIAS
BBEAUTIFUL
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">PARTICIPAM LA CONCURS - ERE1 - MATEI SI RATUSCA URIASA
cristacoman spune:
Codruta, bineinteles. Mi-a scapat ca sunteti din Oradea....
.
Mai dau o strigare cand ne apropiem de plecare....
fetele.
Grati, super pozele, superba fata.
.
Vera, de asemeni, ti-am admirat copii, de abia astept sa ne cunoastem live. 
Gatta, superba Sara, ce mare s-a facut....imi place mult poza cu " sa rup...".
Nu mai stiu ce vroiam sa zic, dar revin......
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
cristacoman spune:
Asa, Ceska, Antonia se dadea cu capul de scaunul de masa sau de canapea, cu cat ii ziceam ca nu are voie, ca o doare capul, sau ca face bubu, cu atat mai tare dadea cu capul. Apoi am schimbat tactica, m-am faut ca nu o vad, eventual ieseam din camera si o lasam acolo sa se dea cu capul, normal ca a incetat in momentul in care a observat ca nu ii mai zic nimic. La fel si cu tavalitul pe jos atunci cand o certam sau ii interziceam sa faca ceea ce dorea. O lasam acolo pe jos si plecam din camera. Inceta in momentul in care ieseam pe usa.
Sotul era foarte ingrijorat de aceste manifestari, dar au trecut....
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
Lala_D spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ereena
grati, ce e spuma asta moale? poate musca din ea? am gasit aceeasi jucarie ca l apetit caprice doar ca e din spuma moale si nu stiu cum e . Ma poti ajuta? MATEI POZE PITICUL URIAS BBEAUTIFUL www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">PARTICIPAM LA CONCURS - ERE1 - MATEI SI RATUSCA URIASA |
Hai ca iti raspund eu . Am vazut pe pagina aceea jucaria de care vorbeai. Materialul este identic daca nu ma insel cu cel folosit la cuburile de constructie colorate pe care le gasesti pe acelasi site in ultima pagina, ultima poza la jucarii.
Pe alea le stiu. Sunt un fel de burete neted, mai tarisor pe care daca il apesi cu unghia iti ramane urma si daca il musti ramai cu bucata in gura.
Deci raspunsul ar fi DA. Fiind si mai subtiri decat cuburile si cu gauri in mod sigur poate sa le rupa cu mana sau sa muste din ele.
Banuiesc ca materialul este identic deoarece sunt produse de aceiasi firma.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze