Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (217)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Si buna dimineata , poftiti si o cafeluta calda si aromata

S-a trezit piciul ma duc sa-i dau sa pape .
Pupam si o duminica frumoasa

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna dimineataaaaaa ! Scularea si poftiti la !!!!
Daca am dat ieri cafeluta,... de ce sa nu o fac si astazi ?!

Ceska, ce spuneai si te mirai tu de programul lui benji ???

Eleni ieri s-a trezit la 6.30. E ok, asa face mereu ! A dormit 45 de minute de la 9 la 9.45. apoi am fost la parc... aer curat, alergatura, oboseala... ai fi spus ca e super obosita... Nuuuuuu!
!! Nu fata mea !!! Nu a mai dormit deloc pana aseara la 19.30... Dar la ora aia a adormit bustean nici macar nu si-a terminat laptele de baut. Drept pentru care in dimineata asta m-a trezit de la 6

Vera, am vazut si eu pozele puiutilor tai!!! Iulia este fermecatoare,o fetita delicata si frumoasa foc! Sa nu cumva sa o tunzi...!!! Iar vlad....mama ce ochisori frumosi are !!! Ati fost la slanic la grota miresei... super loc este acolo !!!

Simonik, pacat pentru noi de conexiunea ta la net ca nu te-a lasat sa incarci decat 16 foto... le-am "savurat" pe alea 16! Doamne ce mare s-a facut sarita !!!! O printesa blonda frumoasa foc!!! Si ce pesisaje am vazut eu... parca razbatea prin ecran pana la mine aerul curat si tare al muntilor !!!! Ce norocoasa esti ca iti poti creste fata - fie si cateva luni pe an! - intr-un astfel de loc!!!
Ne intalnim cand veniti in bucuresti !!!

Diana, marele meu regret al zilei de ieri este ca nu am putut vorbi mai mult...ne-au "alergat" clopoteii nostrii pe unde si-au dorit ei... ma bucur cel putin ca v-am vazut ! sofiuca este la fel de frumoasa si dulce cum o stiam cel mai tare ma impresioneaza la ea profunzimea privirii... Cand se uita la tine ai senzatia ca stie si intelege tot ce-i spui si chiar tot ce gandesti...
Mor de ciuda si ca nu ne-am luat "la revedere"... M-am "terzit" la un moment dat ca voi nu mai erati prin preajma ...
Subscriu si eu la propunerea de a ne intalni fara piciulici... Numai infelul acesta am putea vorbi si noi... Ca eu ieri nu cred ca am facut o fraza intreaga fara sa fiu intrerupta

Roxanici, ce frumoasa este buburuza si ce mult ma bucur ca ati venit chiar daca ati stat putin...

Ema, pai sa tot faci copii daca toti vor semana cu milan...!!! Cred ca este cel mai cuminte copil pe care-l cunosc!!! Cred ca seamana cu tine la fire ca si tu esti asa de linistita, de senina, de dulce...

Cati, cuscrita mea draga, ce ma bucur ca ne-am cunoscut !!! Mateias este tare dulce, scump foc, un sugubat haios parca pus pe glume... Cred ca va fi genul acela de om pe care si-l doreste toata lumea ca prieten caci face glume si este bine dispus tot timpul Norocoasa de fii-mea !!! Trebuie neaparat sa ne mai vedem caci nuci cu tine nu am apucat sa vorbesc....

Ana, mai, ce-i dai sa manance lui david ca parca a crescut intr-un an ca altii in doi... Si nu ma refer neaparat la fizic, dar... am ramas blocata cand am vazut prichidelul ca se urca singur in casa aia mare si se da singur pe cel mai mare topogan de prin parcurile noastre...!!!! Super!!!

Si, elle,...mare si foarte placuta surpriza !!!Ma bucur mult ca te-am revazut, ma bucur mult ca te-am "regasit" asa cum te stiam! De Evita ce sa spun... ARGINTUL VIU !!! Nu cred ca statea mai mult de 30 de secunde intr-un loc... frumoasa cu parul balai !!!!
poate ne vedem dupa amiaza prin moghiors... daca merg o sa anunt!

Grati, pentru mamica curajoasa dar mai ales pentru ozi ca ea a intrat in bazin pe vremea aia de ieri...

Lalad, dupa ce trimit mesajul maduc sa arunc un ochi si pe blogul tau sa vad fotografiile premiantul si pe fratiorul pletosel!!!

S-a trezit copilu' cel mare drept pentru care a inceput copilu' cel mic sa se planga... Se joaca impreuna de cele mai multe ori frumos dar mai sunt si exceptii cand o cam fugareste si ii ia din mana ce ea isi doreste tare mult... Acum, de exemplu se "bat|" pe papucii mei Elemi fuge cu ei prinm casa si tipa ca dimitris vrea sa ii ia... dimitris o alearga si vrea sa-i ia ca sa nu-i bage in gura...
Gata, ma duc sa-i potolesc si sa-mi iau papucii

Am inceput acum o ora si ceva mesajul asta... pe pariu ca lala s-a trezit si a dat ea cafeaua...

o duminica frumoasa!!!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

neata, zuze buburuze

Lala
, saru-mana, asa ma gandeam si eu ,ca ar putea se pape putina spuma din aia si cum e matei in plina eruptie dentara,ar fi tocmai bune de facut nervi lui mami. maine se duce sotul la sediul ookee sa o ia pe cea plan toys.ah, si daca tot esti pe aici . nu am gasit creioane gigant ca ale voastre,dar le-am gasit pe astea http://www.ookee.ro/jucarii-384-Rechizite-p-1855-8-Creioane-gigant,-8-Giants-Crayons---Galt.html sunt cerat.eu mai am unele cerate dar nu scriu prea bine, trebuie apasat. imi poti spune de unde le-at cumparat voi ?

MATEI

POZE
PITICUL URIAS
BBEAUTIFUL

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">PARTICIPAM LA CONCURS - ERE1 - MATEI SI RATUSCA URIASA

Mergi la inceput

LauraD, eleni matinala. La 6 zici ? in fiece dimineata? ce vremuri, mi le aduc si eu aminte is nu cu mare placere acum il pun la somn la 10 ,la 6 bea un bibe cu lapte si mai doarme pana la 10.sa mi-l tina Dumnezeu asa.
ce-as mai veni si eu la intalnirile voastre prima data mi s-a stricat a/c-ul la masina si ieri s-a dus masina cu totul, nu stiu ce naiba are.bine ca nu m-a apucat grozavia pe mine sa vin singura la bucurestidar vara-i lunga, si de nu reusesc eu sa vin la bucuresti, veniti voi la dunarea

MATEI

POZE
PITICUL URIAS
BBEAUTIFUL

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">PARTICIPAM LA CONCURS - ERE1 - MATEI SI RATUSCA URIASA

Mergi la inceput

ceska,lovitul cu palmele peste caput cred ca e echivalentul tavalitului pe jos. si eu am procedat la fel ca si crista, l-am ignorat.nu stiu daca e cea mai buna metoda si ce efect are asupra psihicului lor,dar show-urile de genul ela sunt acum extrem de rari.sunt convinsa insa ca pana pe la 3-4-5 anisori nu o sa scapam complet de ele. gaza

MATEI

POZE
PITICUL URIAS
BBEAUTIFUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

Buna dimineata.

Lala, Laura, tare bune cafelutele, multumim.

Eu imi beau cafeaua cu fata mea.Iau eu o gura , pune si ea gura pe cana....si tot asa, chiar inghite in sec.

Fetele din ploiesti, a iesit soarele si pe strada noastra, iesim la o plimbarica?.....

Astept un semn.....

Noi cam intr-o ora suntem gata de iesit.

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.

luna a8a
luna a7a
lunaa6a

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Lala, felicitari pt. premiu. baietii.

Ereena, ce program bun are Matei... baiatul.

Antonia se culca pe la 10.30 si se trezeste pe la 8.30. Sunt multumita de programul asta. Inainte se culca la 11.30 si se trezea tot la 11 si nu mi se parea normal. Cand doarme la mama adoarme chiar la 9.30, dee la curte e mai solicitata....

luna a8a
luna a7a
lunaa6a

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

care imi puteti da un pm cu nr de tel a lui mitsu?eu am tel stricat de cateva zile si nu-l pot deschide,si cred ca lavi e in sibiu

Mergi la inceput

Fetele, va doresc o duminica frumoasa.

luna a8a
luna a7a
lunaa6a

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristacoman

Buna dimineata.

Lala, Laura, tare bune cafelutele, multumim.

Eu imi beau cafeaua cu fata mea.Iau eu o gura , pune si ea gura pe cana....si tot asa, chiar inghite in sec.

Fetele din ploiesti, a iesit soarele si pe strada noastra, iesim la o plimbarica?.....

Astept un semn.....

Noi cam intr-o ora suntem gata de iesit.

luna a8a
luna a7a
lunaa6a

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Imi dai si mie un Pm cu nr de tel? Din pacate nu putem veni intr-o ora caci Vlad tre' sa doarma la ora aia. Mai pe seara dupa 18 ce zici?

Laura...asa cum am scris tot aman momentul.

Despre lovitul cu palmele...si eu aplic metoda ignore...cred ca e eficienta. Oricum e fff normal.

Mergi la inceput