Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (217)
Raspunsuri - Pagina 7
Lala_D spune:
Irina creioanele le-am gasit in Real. Dar la fel ca toate creioanele cerate nici astea nu scriu tocmai usor. Adica nu la fel de gros/apasat ca un creion cu mina.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laura_dimitris Ceska, ce spuneai si te mirai tu de programul lui benji ??? Eleni ieri s-a trezit la 6.30. E ok, asa face mereu !! Nu fata mea Dar la ora aia a adormit bustean Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003 si Eleni - 05.02.2008 www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze povestea nasterii lui eleni |
Buna dimineata!
Sa va zic cum doarme Ioana..? O sa ramaneti cu gura
Se culca seara la 19 (in fiecare seara), iar dimineata se trezeste la 7-8:30 chiar 9 cateodata. Ziua mai doarme 1-2 reprize a cate 1 h jum -2 h (cam dupa 3 h, ea se culca).(programul asta il are de 1 luna)
Azi dimineata s-a trezit la 7:30 a baut lapticul, pe la 9 i-am dat un iaurt, iar la 10 i-am dat supica si acum deja doarme, pana la 19 m doarme o repriza sigur..si va manca inca 2 mese (de 2 zile a inceput sa manance 3 mese/zi inafara de iaurt, cereale sau ce ii m dau eu, adica: 1. supa cu/fara carne; 2. piure de legume cu/fara carne ,ou..etc. si 3. mamaliga cu branza si smantana, cas dulce cu smantana (acum 2 zile i-am dat prima data, ii voi da si azi)..etc.
Deci..eu sunt super, super
multumita de programul Ioanei (noi suntem si la tara, si aerul o oboseste).ALBUM
6
si 5 maselute Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
Ioanact spune:
Multumim de
Lala D si Laura Dimitris.
Am vazut si eu pozele de la intalnire..e bine ca ati avut vreme frumoasa si v-ati intalnit..ce frumosi sunt clopoteii si se vad ca au mai crescut.
Apropo de crescut..am cantarit-o si eu pe Ioana, are 10,800 g..acum 2 sapt scazuse, avea 10,500..fata de luna trecuta care ajunsese la 10,800..in 2 sapt a pus la loc
si 86 cm.
ALBUM
6
si 5 maselute
Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
codrutaa spune:
Buna dimineata!
Eu am nevoie de portie dubla de cafea!
Eu m-am culcat la 4 si trezit la 8, Alexia s-a trezit la 12 noaptea cand m-am dus eu la culcare si nu a putut adormi pana la 4 din cauza nasului infundat!
. Asa ca nu suntem una mai breaza decat cealalta!
Vera, am ramas datoare cu multumiri pentru aprecieri! Desteapta Alexia, sigur, doar s-a racit vara, dupa ce toata toamna si iarna nici macar nu a stranutat!
cristacoman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui godzila
Imi dai si mie un Pm cu nr de tel? Din pacate nu putem veni intr-o ora caci Vlad tre' sa doarma la ora aia. Mai pe seara dupa 18 ce zici? Laura...asa cum am scris tot aman momentul.Despre lovitul cu palmele...si eu aplic metoda ignore...cred ca e eficienta. Oricum e fff normal. Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005) ![]() www.psihologiafamiliei.ro POZE |
Vera, ti-am dat pm.
La 11.30 este parada circului pe bulevard si vrem sa o vedem.
Din pacate, dupaamiaza avem musafiri, asa ca nu vom putea iesi, dar vedem, in functie de cat vor sta.
Nu promit nimik.
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
godzila spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui codrutaa Buna dimineata! Eu am nevoie de portie dubla de cafea! Eu m-am culcat la 4 si trezit la 8, Alexia s-a trezit la 12 noaptea cand m-am dus eu la culcare si nu a putut adormi pana la 4 din cauza nasului infundat! . Asa ca nu suntem una mai breaza decat cealalta! Vera, am ramas datoare cu multumiri pentru aprecieri! Desteapta Alexia, sigur, doar s-a racit vara, dupa ce toata toamna si iarna nici macar nu a stranutat! ![]() Codruta mami de Alexia (21.01.2008) http://community.webshots.com/user/codrutaa |
A prins ea un virusel de undeva...poate din parc. BB aveti? Eu am achizitionat si as zice ca a fost mai ok dupa extractie.

godzila spune:
Din fericire Vlad azi e muuuult mai bine...ieri a fost o zi de cosmar...cred ca l-a durat si burtica pt ca spre seara dupa o repriza de 3 cc in decurs de 15 minute (din care 2 pe covorul meu) a fost in forma. Oricum eu tot cred ca e vina dintilor...chiar am pipait aseara un ganglion in spatele urechii...azi dim ineata nu mai il avea...oare o fi normal?
Eu de la 10 ani am suferit de umflarea ganglionilor...si acum cand sunt racita mi se se mai umfla...am facut n analize si nu a reiesit nimic.
laura_dimitris spune:
Am intrat sa fac "controlul" de pranz ![]()
Am fost si pana la piata in plimbare sa cumpar fructe iar acum am pus-o pe eleni in patut sa doarma ( SPER
)
Ereena, mai,.. pai ti-a pus Dumnezeu mana in cap cand l-a facut pe matei sa aiba programul acela...
Mamica norocoasa! Si cumintesi frumos...
laura pe el!!! Imi pare rau ca nu ne-am vazut... Dar, vara abia incepe si sigur ne vom vedea si aici in bucuresti si la tine la dunare! Chiar in acest moment l-am anuntat pe sot ca urmeaza sa facem o vizita la dunare vara asta si a fost de acord
! Repara-ti masina si, oricum,in august in bucuresti zici ca esti la cucuietii din deal pe strazi asa de redus este traficul...
Asa ca te poti aventura fara grija in aceea perioada prin bucuresti!
Eu, special mi-am luat concediu la sfarsitul lui iunie pentru ca sa ma "lafai" singura ( aproximativ
) pe strazi in luna iulie dar mai ales in august!!!
Moni, iti dau eu pe PM ce nr. de tel. am eu de la lavinia... Ea intrase ieri si cerea nr. tau de telefon...
Codruta, off ce racita este puiutul mic...
ti se rupe sufletul de mila lor cand ii vezi asa....
Ai incercat sa-i faci aerosoli ? Mie mi se par foarte eficienti!!!! Bine,... daca vor sa stea cu mascuta aia la nas si gura... Eleni a mea nu a vrut sa mai stea... Am incercat si duminica si luni sa-i fac pentru laringita aia si plangea de mama focului ....
Sanatate multa !!
A, si iarasi, foarte bione ii merg lui fiica-mea ( si stiu ca si lui adeluta lui roxanici )picaturile de colargol.
Cristina, Vera, plimbare placuta prin ploiesti. Desi,... cred ca veti citi urarea mea dupa ce va veti intoarce...
Alinact, si tu esti o maaare norocoasa cu ioana ta cuminte, mancacioasa si frumoasa!!!! Chiar ca m-ai lasat cu gura cascata....
Nu am mai auzit de copil care sa doarma asa de mult!!! Esti o fericita ca ai timp sa-ti faci treaba prin casa si sa forumesti si in voie...
Felicitari 
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
roli25 spune:
Intr-o pauza intre pachetele pe care le fac de zor, m-am delectat cu poze.
Intalnirea de ieri a fost tare frumoasa, cred. Am vazut clopotei si clopotele, care mai de care mai frumosi si mai nazdravani. Si ce mari s-au facut cu totii
...fiecare are ceva special, fiecare cu personalitate...ce mai...s-au facut mari, nu mai sunt bebei.
Gatta v-am vazut si pe voi... Sara e o domnisoara delicata, cu zulufii aia care-i vin tare bine...si ce frumos si sanatos creste ea la tara, in locurile alea asa frumoase. Trebuie sa recunosc, va invidiez ca aveti bunicii la tara si Sara se poate bucura de beneficiile traiului sanatos in aer curat.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
grati.ela spune:
Ereena Tudor a incercat sa muste din casuta lui plutitoare dar nici macar nu a lasat urme...e moale dar nu reusesti sa-l intepi cu dintii.