Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (217)
Raspunsuri - Pagina 3
godzila spune:
Am rasfoit pe blogul LaleiD...ce pacat ca nu pot vedea pozele mai aproape. Mi-a placut peluza
Codruta ce isteata e printesuca ta
ginnette spune:
Ciao,
Am fost la intalnire ... uraaaaa 

Doamne, cat s-au schimbat clopotzeii:
-mandra Eleni este o dulceata de fetita - care pemine, una, m-a uimit cat de cuminte a stat ea in carutz!
-l-am revazut pe David - un strengar si jumatate si pe Milan - asa este, nu mai are falcute; are o mutrita tare dulce, de baietel.
-Eva tot asa argint viu si vorbareatza - Helene, nici nu stii cat de bine imi pare ca te-am revazut 
-am cunoscut-o pe Sofia - este exact ca in poze: o papusica de potzelan; finuta si toata un zambet.
-si nu in ultimul rand, Matei - tare vasel si jucaus.
Despre mammici nu va spun, ca le 'cunoasteti' ![]()
Mi-a parut rau c-am pleca tprima, dar buburuza dak nu e in pat la 13:00 iese scandal mare.
Imi pare tare rau ca Alinak si Mary n-au mai ajuns ![]()
Dar poate mai facem o intalnire intr-o dupa amiaza, sa vina mai multe fete - poate in cismigiu ca e mai central?!.
Cate-un
pt Mada, Ali-stoisor si Roli - pt admiratie.
Ma duc sa caut un post mai vechi al LaleiD sa vad si eu pozele.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
Ellenuta spune:
buna
am ajuns si noi la intalnire .. cred ca am fost surpriza emisiunii .. ![]()
clopoteii ne-au alergat peste tot .. cel putin eva, matei, eleni si david pufosu' .. nu am reusit sa stam intr-un loc prea mult .. ba la leagan, ba la tobogan, ba la nisip ..
sa incep cu domnisoarele ..
sofia de stancutza e o papusa fina de portelan, o blondina frumoasa si dulce!
eleni alearga peste tot si ca si eva, striga mereu ma-ma, ma-ma. o frumoasa e printesica!
adelutza o buburuza superba care seamana cu mami a ei, cel putin la ochisori!
si cavalerii ..
milan e un cuminte si un scumpic .. de mami lui ... no comment, e tare frumoasa, cum o stiti!
david e ditamai baietelul .. un nazdravan care se da singur pe toboganul din acela intortocheat ..
matei un zglobiu si un vesel .. pupam cretul lui mami!
sper ca neuronii mei atrofiati de
nu au uitat pe cineva .. ![]()
am facut si cateva poze .. le asteptam pe cele profi de la stancutza si sotul ei.
aici POZE HERASTRAU
pupici
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
rlc_sandor spune:
Acum am terminat de admirat clopoteii care s-au intalnit in parc,cate
pentru fiecare,vad ca s-au simtit tare bine
Crista,nu mi-ai zis in ce perioada mergeti in Austria,cred ca nu ai vazut mesajul meu
http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
kalosalina spune:
Offf mai fetelor ce ciuda imi este! 
Imi vine sa plang...Imi pare tare rau ca nu am mai venit la intalnire...mai ales ca au fost zuze si clopotei asa dragi mie
...
Dar asta e...sa fim sanatosi, ca vom mai face noi intalniri. M-a intors vremea asta urata si nasii nostri care au insistat sa ajungem astazi la ei desi initial fusese planuita vizita pt duminica. L-au prins pe sot care a mers la ei pt o lucrare si am fost nevoita sa merg si eu cu Daria...acum de la ei va scriu...
Am vazut pozele cu clopoteii frumosi si nazdravani!! 

Poze Daria
Cum creste Daria
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
stancutza spune:
Hihi...vad ca s-a dat drumul la povestiri :-)
Sofia a adormit pe drumul de intoarcere acasa, in masina; cand ne-am dat jos din masina am pus-o in carut, unde mai doarme si acum :-)
Cat mai doarme, sa scriu si eu repede ce frumoasa a fost intalnirea noastra, ce fete dragute am cunoscut sau reintalnit si, intr-adevar, ce mari si frumosi si cu personalitate s-au facut clopoteii?
Le-am cunoscut pe Cati si Roxana, "posesoare" de Matei si Adeluta, ambii frumuesi foc si seriosi, Matei mai independent iar Adeluta mai apropiata de mami.
Am revazut mamicile frumoase si blondine Ema si Elle, burticile noastre dragi! Cat despre clopotei, Milan e un frumusel serios care in viitor s-ar putea sa fie interesat de fotografie, iar zgatiuta dulce de Eva e ca argintul viu, o fetita curajoasa care se urca peste tot si o striga pe mami a ei sa vina repede s-o vada ce face!
David de Ana este un dulce, un barbatel in miniatura, curajos nevoie mare, si care a acceptat sa isi imparta biscuitii cu toti ceilalti clopotei.
Eleni, printesa cu ochii negri, vorbareata si serioasa, tot asa o zgatiuta care alerga de colo-colo.
Si ma gandeam cu nostalgie cat timp aveam sa stam de vorba una cu cealalta la intalnirile precedente, cand erau gazutzele mici si mufate! :-)
Fetelor, poate odata organizam si o intalnire doar intre noi, fara "intreruperi"? Un pahar de vin baut in liniste langa ceva bun de papa... Vise, nu ? :-)
Ce vroiam sa spun e ca regret ca nu am putut sta mai mult de vorba, cu Cati de ex as fi vrut sa povestim despre cum i se pare aici, dar nu numai...
Cred ca trebuie sa ne mai tinem unele de altele sa ne intalnim!
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
godzila spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta buna am ajuns si noi la intalnire .. cred ca am fost surpriza emisiunii .. clopoteii ne-au alergat peste tot .. cel putin eva, matei, eleni si david pufosu' .. nu am reusit sa stam intr-un loc prea mult .. ba la leagan, ba la tobogan, ba la nisip .. sa incep cu domnisoarele .. sofia de stancutza e o papusa fina de portelan, o blondina frumoasa si dulce! eleni alearga peste tot si ca si eva, striga mereu ma-ma, ma-ma. o frumoasa e printesica! adelutza o buburuza superba care seamana cu mami a ei, cel putin la ochisori! si cavalerii .. milan e un cuminte si un scumpic .. de mami lui ... no comment, e tare frumoasa, cum o stiti! david e ditamai baietelul .. un nazdravan care se da singur pe toboganul din acela intortocheat .. matei un zglobiu si un vesel .. pupam cretul lui mami! sper ca neuronii mei atrofiati de nu au uitat pe cineva .. am facut si cateva poze .. le asteptam pe cele profi de la stancutza si sotul ei. aici POZE HERASTRAU pupici Elena de Eva Maria (14.01.2008) Eva creste mare Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
Wow, ce frumos!!!!!!!! Ma bucur tare mult ca v-ati distrat, vremea a tinut cu zuzicile, mi-e tare ciuda ca nu am ajuns si noi
. Mai vreau o intalnireeee. Vreau si eu sa va cunosc personal, pleaseeeeee!Vlad al meu e azi tare marait. Numai tipete au fost la noi de azi dimineata. Tare il dor dintisorii sau maselutele...o eruptie de toata frumusetea. Eu care ma feresc de calmante, am cedat nervos si i-am administrat Panadol. Nu pot face nimic doar sa sper ca ii va trece in curand...si nici afara nu pot sa il scot...e o vreme de tot r....Va
pe toate in speranta ca v-ati gandit si la noi la marea intalneala.
Lala_D spune:
Ce intalnire frumoasa ati avut 

Sunt atat de draguti clopoteii impreuna 
Poate la urmatoarea putem veni si noi .
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
Ellenuta spune:
vera, alina imi pare rau ca nu ati ajuns. chiar ne-am simtit tare bine! lasa ca ne mai organizam noi.
stancutza da, da, sunt de acord .. poate ne vedem si noi fetele singurele .. la un pahar de vin si papa bun langa ..
chiar daca eu nu am voie .. fac o exceptie .. eva nu a reusit sa adoarma in masina caci s-a mai schimonosit cu matei, s-au mai certat pe minge si pe cdurile cu povesti .. i-am dat sa pape si de la 14.50 doarme .. sa vedem cat o tine.
lala pupam frumosii!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
cristacoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rlc_sandor Acum am terminat de admirat clopoteii care s-au intalnit in parc,cate pentru fiecare,vad ca s-au simtit tare bineCrista,nu mi-ai zis in ce perioada mergeti in Austria,cred ca nu ai vazut mesajul meu ![]() http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd |
Rlc,
.La iarna plecam in Austria, dar am facut rezervarile de acum. Plecam cu pitik si nu vreau surprize.
Pana la iarna ajungeti voi pe acasa.
Initial aveam in plan si o escapada la Budapesta, in vara asta, dar sotul nu-si poate lua concediu din motiv de proiecte cu finalizare pana in toamna.
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a