Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (217)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codrutaa spune:

Salutam mamicile si clopoteii!

La multi ani, clopotei frumosi, fratiori, surioare si verisori de clopotei! Sa cresteti sanatosi, voiosi si sa le aduceti perintilor numai bucurii!

Am vazut ca Stancuta a adus in discutie papica piticilor. Mie mi se pare in regula faptul ca la varsta asta laptele nu mai constituie masa principala. Eu stiu ca acum copiii asimileeaza calciul mult mai bine din produsele lactate. La noi se desfasoara cam asa programul de mese:
6-7 lapte (150-200 ml)
10 ou, cremvusti, soldatei cu paine cu unt, branza si un fruct
12 lapte inainte de culcare nu mqi mult de 120 ml(mai nou cere ceai )
15-16 supa sau ciorba fara carne, fel principal cu carne, desert fruct sau praji
19,30-20 branza de vaci cu banana sau cu smantana si cereale, iaurt cu cereale, gris cu lapte
21-22 lapte cel mult 200 ml

Asa are trei mese principale iar laptele - ca gustare. Nu e perfect, uneori la pranz nu mamanca trei feluri, dar de cele mai multe ori mananca putin din fiecare. Cu cantitatea de lapte nu ma laud deloc, uneori face doar 300 ml pe zi, dar zic eu ca ajutam cu cina.

Cu iaurtul, si eu am vazut ca aproape toate sunt facute din lapte pasteurizat, cu fermenti! Poate isi fac treaba fermentii aia.... zic si eu! Pe de alta parte, laptele acela prins, facut acasa e din lapte nefiert, dar poate aduce alte belele!

Nati, tinem pumnii maine pentru printesica, si pentru mami ei, sa treaca operatia cu bine!

Vera, Laura Dimitris ca v-ati gandit la noi! E virus, clar ca l-am colectat si eu! Avem batista bebelusului, scoate dar nu desfunda. parca, totusi astazi e mai bine, a inceput sa curga nasucul. Laura, multumesc de sfaturi, dar nu le pot urma, din pacate! Suntem la ai mei, iar in satul asta nu sunt decat doua farmacii si nu am gasit Colargol. Si nu avem nici aparat de aerosoli. Si nici sotul nu a venit la noi in we ca a avut treaba la Arad.

Am vazut niste copilasi superbi: Bia, fetitele lui Nati, Andrei si prima lui pictura.(LalaD ce curajoasa ai fost! Cum arata camera? Ca Andrei am vazut ca era pictat si pe par )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Vera, Codruta , camera a scapat nevatamata

Cristina ma bucur mult de rezultatul bun al analizelor soacrei tale. Multa sanatate nepoatei !

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Codruta...zic si eu ...ii dai cremwursti des? Ca nu prea-s buni pt. ei.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Roli, ii dau. Sunt de pui... stiu ca nu sunt buni, ca sunt facuti din cine stie ce, dar cere. Ii dau cam o data, de 2 ori pe saptamana.

Mergi la inceput

Stiu ca meniul Alexiei nu e perfect. ”Praftica” ma omoara. Alexia stie exact ce ii place si cere. Asa e cu cremvustii(sau cum s-o mai scrie si cuvantu asta), cu bananele pe care ne luptam sa nu le manance zilnic, cu legumele din care ar mananca numai cartofii.... si mai sunt, nu-mi amintesc acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

La multi ani tuturor clopoteilor!

Tare frumos ca v-ati intalnit!
Am vazut pozele cu pupacioasa si cocheta de Bianca, cu dulcica cu zulufi, Sara si cu frumusetea de Ana si ghidusa de Stefania.
Nati pupam fetele si sa fie bine maine.
Lala e o placere sa citesc blogul tau, sa vad ce nazdravanii a mai facut pletoselul favorit si sa mai fur din idei .

De la noi..nimic nou, nu mai scapam de tusea asta si de muci. Ma simt tare, tare furstrata si neputincioasa, parca orice i-as face/ da nimic nu merge. De vineri seara ii facem aerosoli dar doar cu ser fiziologic si vineri si ieri am fost la ocean sa inspire aer sarat de acolo...dar parca tot nu se vede nimic

Eliza
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ploscariu spune:

Buna seara!
Am pus poze de la serbare, calitatea nu e cea mai buna, sper sa intru si in posesia pozelor facute cu aparate mai performante.

POZE 2009 ,
poze cu Ioana si Ionut

www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004

SMS 858 - doneaza 2 EURO pentru ASOCIATIA INIMA COPIILOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna seara!!!
Eu sunt nevoita sa forumesc cu voi ...Nu ca nu mi-ar face placere dar acum sunt franta de oboseala si tare ce m-as fi bagat in pat...
Am fost insa sa-i sarbatoresc pe copii la Mc Donald si abia am intrat de 30 de minute in casa. Am pus la foc mancarica pentru eleni si acum astept sa se faca Moooor de somn
Abia astept pensia

Lala20, am vazut pozele lui bia... Tare mare si frumusica s-a facut! Astazi am avut o pauza la serviciu si am reciti povestea nasterii ei... Doamne ce amintiri mi-e trezit... invingatoarea ta mare deja!!!!

Larisuk, offf, dintisorii bata-i vina Sa supere ei printesa frumoasa si vorbareata....
si sa treaca cat mai repede perioada asta rea!!!!

Codruta... off, ce pacat ca nu ai cum sa faci rost de picaturile alea...

Eliza, tot nu i-a trecut raceala lui emma ??!!Stiu cum te simti... O sa fie mai bine acum ca ai inceput sa-i faci aerosoli! Eu ii mai pun niste picaturi pe langa serul fiziologic dar e bine si cu ser!!! Te-ai gandit sa-i faci, profilactic, un tratament de imunizare? Eu asta vreau sa discut in curand cu dr. lui eleni... sa-i spun ca va merge din toamna la cresa si sa-mi recomande ceva...
sa intri curand sa ne spui ca este bnine frumoasa ta!!!

Cristina, ce usurare ca nu are cancer soacra ta !!! Te-ai linistit, maine iti vei vedea si fetita, faci si scoala de soferi ( chiar maine am treaba prin tineretului )...incepe sa rasara soarele si pe strada ta !!!! Poate pana pleci inapoi in UK

Lalad, pe bune ca desenul facut de pletosel este bun de inramat !!! Si nu numai datorita semnificatiei aparte -primul lui desen - dar chiar este frumos!!!! A combinat niste culori intr-un mod tare placut ochiului !!! Laura baietelul talentat!!!

Roli,cum mai decurge renovarea? Ai facut ceva special pentru camera baietilor ?

Laurici, mai pune si tu poze cu theuta!!! si mai povesteste-ne ce mai spune... A invatat tot luceafarul ca eleni a mea stie cam juma'
cum au iesit snitelele ?

Gabi, am vazut pozele de la serbare. Cred ca a fost tare frumos!!! Ioana era tare frumoasa imbracata in albinuta ( sau nu era albinuta ? ) si l-am zarit intr-o fotografie si pe scumpul de ionut piciulicii frumosi !!!

Un gand special pentru stefi

p.s.cat p'aci' sa mi se arda mancare pe foc noroc cu mama ca s-a dus la bucatarie...

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Laura renovarea ar mai dura vreo 7-10 zile, insa week-endul asta ne vom muta, vrem nu vrem, in santier, ca nu mai vreau sa dau chirie inca 1 luna. Doar noi, fara copii. In camera lor n-am facut nimic special ca nu avem deocamdata buget de mobila. Vor fi doar paturile, 1 dulapior si cutiile cu jucarii. Va trebui insa sa le mai fac (sau sa iau de la Ikea) inca un dulap ca nu le incap toate hainele.

Codruta stii cum e la noi cu "vrutul"?...poate sa se dea cu fundul de pamant daca vrea ceva ce nu e voie (de ex. cand mananca Marc cioco), ii spun ca nu e voie si urla cat urla si uita. In general evit sa pun la vedere alimentele interzise. Si le ascund de amandoi ca si Marc ar manca cioco sau alte chestii d'astea gustoase cu nemiluita.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Seara buna.
Cate un... pentru fiecare zuza.Multumim de laude si urari.
Roxana,da ochelarii sunt speciali.Au fost destul de scumpi dar eu zic ca au meritat.
Elle...un mare,mare.Cu carnetul,ce sa zic se apropie va anunt eu cand il iau ca fac numai boacane.
LauraD......chiar asera ne-am reamintit si eu si tati de toate prin cate am trecut...ce amintiri,nu-mi vine sa cred cat timp a trecut...mai ales ca pe 1 iunie 2007 am avut confirmarea (prima eco) ca o aveam pe Bibi in burtica.A si de cand ma tin sa-ti zic ca am citit si eu povestea nasterii lui Dimitris...... asa am facut si eu...nu mergeam imediat sa ma spal,stateam cu o perna sub fund...ce vremuri
Lala,l-am admirat si pe Andrei si a lui opera de arta...un mare artist...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
POZE-->NOU!!!
Video-->NOU!!!
Ma fac mare
Povestea nasterii

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput