Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (217)
Raspunsuri - Pagina 13
Laura Ioana spune:
Salutare
LalaD, mi-am dat seama ca jucariile nu-s de la firma de care ziceai. Chiar imi pare rau ca nu am vazut si standul acela
Mai am o intrebare in legatura cu snitelele la cuptor (acum le am si eu in cuptor
): cat ar trebui sa stea si la ce temp? Eu nu am pus ulei deloc, deloc, doar le-am pus pe hartie si gata. Sper sa nu fie prea uscate.
Nati, am vazut pozicile cu mica sirena
Foarte frumoasa si ai mare talent de croitoreasa
Cum ai avut rabdare sa cosi fustita aia? Deci s-a renuntat la peruca?
Iar mica printesa desculta e delicioasa
Doamne ajuta la operatia de maine
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor
Ereena spune:
am pus copilul la somn, am mancat un castron de capsune, mi-am pus o masca cu capsune si intrasem ,poate am vreo veste buna.se pare ca nimeni nu sta in titan 
nati
mamica si iubitele mici .tare dragalase sunt in pozele de la serbare.tinem pumnii pentru maine
MATEI
POZE
PITICUL URIAS
BBEAUTIFUL
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">PARTICIPAM LA CONCURS - ERE1 - MATEI SI RATUSCA URIASA
Laura Ioana spune:
Ereena
ce fel de masca cu capsuni? Pt ce fel de ten e? Eu il am mixt (iar momentan sunt plina de cosuri pe frunte si pe lateralele obrajilor
Shose
sigur e de la dintisori! Ufff, o pup pe Iulia cea mica sa-i creasca mai repede dintisorii/maselutele si sa revina la programelul ei!
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor
Ereena spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura Ioana Ereena ce fel de masca cu capsuni? Pt ce fel de ten e? Eu il am mixt (iar momentan sunt plina de cosuri pe frunte si pe lateralele obrajilor![]() Shose sigur e de la dintisori! Ufff, o pup pe Iulia cea mica sa-i creasca mai repede dintisorii/maselutele si sa revina la programelul ei! Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Filmulete Craciun 2008 10 Ian 2009 - Mi-au luat motul Thea la 1 anisor |
o sa o pun cu ceva detalii pe blog. e buna pt tenul tau: iaurt capsuni si miere
MATEI POZE
PITICUL URIAS
BBEAUTIFUL
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">PARTICIPAM LA CONCURS - ERE1 - MATEI SI RATUSCA URIASA
godzila spune:
| citat din mesajul lui NataliaS In alta ordine de idei...sunt stresata la maxim...sa nu zic crizata! maine o opereaza pe Stefanita mea la piciorus si simt ca se desface pamantul sub mine de emotii...sper sa fie totul bine! Va rog sa va ganditi la noi maine si sa ne tineti pumnii... Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005 Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/ Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian) http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw |
Bafta multa, tinem pumnii

Edit: ca am vazut pozele la serbare. O papusa mica sirena.

godzila spune:
| citat din mesajul lui cristacoman Vera, imi pare rau ca nu ne-am "potrivit" ieri. Azi vreau sa mergem la circ, de la 19 la 21. Daca sunteti amatori, poate ne vedem. Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An. luna a8a luna a7a lunaa6a Vedetele mele Luna a 5a-Ghidusha La Mare Luna a 4a Luna a 3a |
Noi am fost deja la circ. Distractie placuta

godzila spune:
| citat din mesajul lui laura_dimitris Buna dimineataaaa pentru zuzulici abia sculate si hello-hello pentru vitregitele de soarta aflate la serviciu ca si mine Pentru inceput, eu chiar simt ca este sarbatoare... LA MULTI ANI, SA FITI SANATOSI, SA FITI CUMINTI,![]() SA FITI MANCACIOSI, SA VA ASCULTATI PARINTII, ![]() SA-I FACETI MANDRII DE VOI CLOPOETI DRAGI !!!!![]() Fiul meu are serbare la ora aceasta si am delegat-o pe bunica sa mearga la spectacol impreuna cu printesa mica. Era tare fericita, am "vorbit" cu ea la telefon si am intrebat-o unde pleaca si mi-a raspuns: "mama, mama, aaaaa aaaaa Ate, Ate " "Ate " este numnele lui frate-sau cert este ca era tare fericita ca merge la el la gradinita... Scumpa lui mama !!! Am asa un dor de ea si de frate-sau... Mie imi place si sa lucrez,... sincera sa fiu mi-ar placea sa-i pot cara dupa mine la serviciu ca nu as putea nici sa renunt la munca Diana, eleni a mea mananca imediat dupa bibele de lapte si niscai mancare solida.. Dar eu nu aveam in vedere unul din principiile enuntate de tine ci, pur si simplu fata mea este o mare mancacioasa Chiar vroiam sa va intreb... au voi ou fiert moale la varsta asta ????????Eu i-am spus mamei sa nu-i dea dar ea imi spune ca nu-l mai mananca deloc fiert tare... ereena, Elle, tare ce m-a amuzat descrierea facuta de tine evitei... laura fata nazdravana! Parca ar fi sora cu fii-mea...Roxanici, tu nu spui nimic ![]() si ajungem din nou pe pagina 1 cu aceasta ocazie... ce face vremea asta frumoasa din zuzulici... Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003 si Eleni - 05.02.2008 www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze povestea nasterii lui eleni |
Wow bafta la serbare, asteptam pozici.
Edit: ca am bagat un ochi si la voi. Ai niste copii superbi. Dimi e demential, un baiat de prima clasa, cum isi iubeste el surioara

Lala_D spune:
La multi ani tuturor copilasilor !
Laura I zau daca stiu cat timp si la ce temperatura ![]()
Eu ma uit la ele si cand sunt rumenite un pic le scot.
Shose in mod sigur este vina dintilor , nu te ingrijora.
Naty iti spun si aici cum ti-am spus si in particular ca ma voi gandi la tine si la micuta maine . Tin pumnii stransi 
Si acum vi-l prezint pe micul Picasso
:http://avlaudum.blogspot.com/2009/05/micul-picasso.html
Dupa terminarea creatiei avea acuarele si pe nas si in par, nici nu mai vorbesc de maini, coate ![]()
Pupam mamicile si clopoteii 
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
godzila spune:
| citat din mesajul lui Lala_D Si acum vi-l prezint pe micul Picasso :http://avlaudum.blogspot.com/2009/05/micul-picasso.htmlDupa terminarea creatiei avea acuarele si pe nas si in par, nici nu mai vorbesc de maini, coate Pupam mamicile si clopoteii ![]() O zi excelenta ! Lala. Bogdan si Andrei (27.12.2007)Poze |
absolut demential!
aurel_cris spune:
La multi ani tuturor copiilor de 1 iunie
Nati va tinem pumni si noi pt. maine,ai niste fetite superbe
Am vazut si eu pozicile de la intalnire cu niste clopotei frumosi si mamici la fel de frumoase.Mi-a facut placere sa vad burticile Emei si Elenutei
.
Deasemenea am vazut poze cuSara,Ozi,Bianca,Iulia si Vladut,micul Picasso,sper ca nu am uitat pe cineva.
Maine ma duc sa imi vad si eu fetita dupa o luna de zile,abia astept sa o iau in brate.
Astazi am luat si rezultatul soacrei,nu are cancer,am avut niste emoti teribile.Oricum de operatie nu scapa dar se va face bine asta conteaza.M-am necajit ca nepotica este de ieri in spital cu pneunomie interstitiala,cred ca am pasit cu stangul cand am venit acasa.
Am uitat sa va zic ca m-am apucat si eu de scoala de soferi
,deci daca aveti drum pe Tineretului feriti-va
.
Pupici la toate zuzele si la clopotei.
Sa ne traiti scumpi copilasi.
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu

LA MULTI ANI, SA FITI SANATOSI, SA FITI CUMINTI,
????????