Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (217)
Raspunsuri - Pagina 12
ginnette spune:
Am admirat-o pe Bianca - ce mare s-a facut! Si ce 'drgastoasa' e cu copii!
Ochelarii de soare sunt speciali?
Bafta la examene!
Mari, off, dintiia stia;
printzesa.
Poate data viitoare, ne-adunam si mai multe.
Off, Ramo, stiu cum e cand te-apuca dintzii ![]()
Cat despre cadoul de 1 iunie, las' ca si aine e bienvenit.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
Ioanact spune:
LA MULTI ANI, CLOPOTEI DRAGI!
SA VA BUCURATI DE ACESTI ANI AI COPILARIEI!
ALBUM
6
si 5 maselute
Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laura_dimitris Natalia, draga mea, pentru puiutul mic sa treaca cu bine de anestezia de maine!!! Bine ca te-ai hotarat sa o faceti cat mai repede!!! Pana la urma, a ramas anestezie generala sau ai reusit sa-l convingi pe medic ... Toate gandurile mele bune si rugaciunile mele pentru maine! Sunteti in sufletul meu si as vrea sa-ti trimit incredere ca va fi bine si sa ne auzim maine cand si sa-mi spui ca esti fericita ca totul a decurs bine!!!Am vazut pozele de la serbare... O adevarata desfatare pentru ochii mei Mai, este ana ta incredibil de frumoasa ![]() ![]() ![]() !!! Era cea mai frumoasa fetita de acolo... Nici nu-mi gasesc cuvinte sa o descriu... Ea este constienta cat de frumoasa este ? Iti taie rasuflarea... Sa te pazesti cati pretentendi la inima ei va avea in curand...Scumpa de Stefi m-a amuzat teribil cum statea culcata pe mocheta din sala... Cazuse sau tragea un pui de somn Si am vazut ca are si ea aceeasi pasiune ca nepoata-mea... sa nu tina in picioare nici pantofi dar nici macar sosetele... Doamne ai doua minunatii de fete ![]() ![]() !!!!Cristina, back! Din pacate fotografii nu pot pune ca mama nu se pricepe cu aparate foto... Dar asta a fost serbarea de 1 iunie... Saptamana viitoare va face serbarea de la grupa lui si atunci ma voi duce si eu.Nu va fi nici pe departe asa de frumoasa ca serbarea pe care am vazut-o in pozele nataliei... Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003 si Eleni - 05.02.2008 www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze povestea nasterii lui eleni |
Pai, ce astepti?? Bag-o la cursuri de foto - eu am 'chinuit-o' pe mama
Poate face vre-un parinte, sa-ti dea pe mail.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
Ioanact spune:
Ploscariu, Ellenuta multumim de
.
Natalia S ce sirena frumoasa am vazut
si pe surioara ei..
Va suntem si noi alaturi
, o sa fie bine dupa operatie.
Lala 20 am vazut-o pe Bianca, ce draguta este
..aveti tricicleta asemanatoare ca Ioanei ...si ce prieten "tatic" si-a intalnit..
ALBUM
6
si 5 maselute
Ioana creste mare
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
Shose spune:
LA MULTI ANI CLOPOTZEI SI FRATIORI DE CLOPOTZEI!
Am vazut niste pozici...
Asa da sa'mi incep dimineata.
Intalnirea se pare ca le'a priit la clopotzei, toti frumosi si veseli iar mamicile asa cum le stiam, cele mai frumoase. Ma bucur ca am vazut si burticile noastre dragi Ema si Elle, chiar eram curioasa sa le vad.
Am vazut'o pe Saratzica, domnisoara mare si frumoasa in niste peisaje superbe.
Nati
maine sunt cu gandul la voi si pumnii stransi sa treceti cu bine operatia. Despre frumusica Ana ce sa zic, ma uit la poze si ma minunez ce trasaturi perfecte are, nasuc, guritza, ochisori, sprancene, desenate.
Vorbitzi despre somn si papa
. De 3,4 zile nu stiu ce e cu Iulia, ii ia o ora sa adoarma la prans, o ora sa adoarma seara, e maraita non stop si nu mananca NIMIC toata ziua. 3 inghitituri si gata. Suspectez dintii ca nu mai stiu ce sa cred altceva.
Cel mai tare ma mira somnul, ea adormea seara la bibe in 5 minute si la prans cu suzeta, deasemenea.
Acum stam de pozvesti, plansete si zvarcoleli in tot patul. Prea e brusca schimbarea. Voi ce credeti ca e?
Seara se culca pe la 10, bea 210 ml lapte, pe la 5 mai bea 210, la 8:30 e in picioare. La 12:30-1 mai trage un somn de o ora, max o ora jumatate. Si gata somnul pe toata ziua.
Mesele le are (sau le avea) cam asa:
dimineata 9:30 cereale cu iaurt/ ou fiert/ branzica
pras: 2:30 ciorbica sau ce inspiratie mai avem
seara 8:00 iaurt cu un fruct/ branzica/ orez cu lapte..etc
Intre masa de prans si seara mai primeste un fruct sau biscuiti (asta la plimbare)
Mi se pare mai putin decat la ceilalti clopotzei, ea nu primeste gustari multe pt ca altfel nu ar mai manca masa principala.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii
NataliaS spune:
Fetele
entru aprecieri si sustinere!Sper si eu din tot sufletul ca va fi bine...
Laurici - Ana mea e constienta in parte ca e frumusica , dar n-are nasu' pe sus
...doar ma-sa de mandra ce e de fetele ei![]()
![]()
La Stefania e boala cu statul desculta...uraste tot ce se poarta in picioare
...iar acolo pe jos "tragea un pui de somn"![]()
Elle - de abia am reusit sa o tin sa nu urce pe scena![]()
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
rlc_sandor spune:
TUTUROR COPIILOR
pentru cele doua gravidute care au fost in parc,am vazut si pozele de la Diana
sper sa traeca repede Stefi peste aceasta incercare
,am vazut si pozele de la serbarea Anei
am vazut si poze cu Bianca,Ioana si Ionut,Iulia,sper ca nu am uitat pe nimeni
http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
NataliaS spune:
Fetele - intrebare de baraj - cat se da la medic si la anestezist pentru o operatie?
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
alina023 spune:
Nati, eu pentru o rezectie de col am dat 3 mil doctorei si 1 mil anestezistei.
Tinem pumnii pentru maine! Doamne ajuta sa vii cu vesti bune! 
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
Emma este iubire!
roli25 spune:
Natalia Doamne ajuta maine la operatie! Ma gandesc la voi!
Stancutza mie una mi se pare stupid sa-i dau lapte intre mese. El are un program foarte bine stabilit, in care masa de dimineata, la trezire si masa de seara inainte de culcare consta in 300 ml lapte cu cereale. L-as da complet peste cap sa-i fac schimbari si in mod sigur nu ar accepta. Si frate-sau a avut fix acelasi program de lapte si chiar si acum la 3 ani primeste lapte la masa de dimineata si la masa de seara (cate o cana).
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Dar asta a fost serbarea de 1 iunie... Saptamana viitoare va face serbarea de la grupa lui si atunci ma voi duce si eu.