Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (217)
Raspunsuri - Pagina 11
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui NataliaS In alta ordine de idei...sunt stresata la maxim...sa nu zic crizata! maine o opereaza pe Stefanita mea la piciorus si simt ca se desface pamantul sub mine de emotii...sper sa fie totul bine! Va rog sa va ganditi la noi maine si sa ne tineti pumnii... Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005 Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/ Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian) http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw |
of saracuta...te inteleg ca esti stresata, nu ai cum sa nu fii...
dar sunt sigura ca totul va iesi ok...e bine ca e mititica si ca faceti acum interventia...recuperarea va fi mai usoara...
curaj mami, tinem pumnii pt voi!am avzut pozele..o sirena minunata, ca din povesti...
sa moara toti pescarii din zona*********************************************************
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
laura_dimitris spune:
Natalia,
draga mea,
pentru puiutul mic sa treaca cu bine de anestezia de maine!!! Bine ca te-ai hotarat sa o faceti cat mai repede!!! Pana la urma, a ramas anestezie generala sau ai reusit sa-l convingi pe medic ... Toate gandurile mele bune si rugaciunile mele pentru maine! Sunteti in sufletul meu si as vrea sa-ti trimit incredere ca va fi bine si sa ne auzim maine cand si sa-mi spui ca esti fericita ca totul a decurs bine!!!
Am vazut pozele de la serbare... O adevarata desfatare pentru ochii mei ![]()
Mai, este ana ta incredibil de frumoasa 

!!! Era cea mai frumoasa fetita de acolo... Nici nu-mi gasesc cuvinte sa o descriu... Ea este constienta cat de frumoasa este ? Iti taie rasuflarea... Sa te pazesti cati pretentendi la inima ei va avea in curand...![]()
Scumpa de Stefi m-a amuzat teribil cum statea culcata pe mocheta din sala... Cazuse sau tragea un pui de somn
?
Si am vazut ca are si ea aceeasi pasiune ca nepoata-mea... sa nu tina in picioare nici pantofi dar nici macar sosetele...![]()
Doamne ai doua minunatii de fete 

!!!!
Cristina,
back! Din pacate fotografii nu pot pune ca mama nu se pricepe cu aparate foto...
Dar asta a fost serbarea de 1 iunie... Saptamana viitoare va face serbarea de la grupa lui si atunci ma voi duce si eu.
Nu va fi nici pe departe asa de frumoasa ca serbarea pe care am vazut-o in pozele nataliei...![]()
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
LaLa_20 spune:
...hello!
LA MULTI ANI TUTUROR COPIILOR!SA FITI SANATOSI,VOIOSI SI NOROCOSI!
LauraD...
Va citesc la ore tarzii si chiar nu reusesc sa ma adun sa scriu si cate un mesaj.
Am vazut toate pozele,cu clopotei,mamici,surioare...

Am inceput sesiunea...Bia vrea toata ziua afara si nu sta locului o clipa,of cat mi-am dorit sa merga...iar acum ma oboseste teribil...si e si haioasa foc merge cu mainile in sus ,de parca ar tine-o cineva...![]()
Sa ne laudam si cu ...13,200 kg...si 88 de cm
Sicateva poze noi,daca aveti timp,la semnatura...
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
POZE-->NOU!!!
Video-->NOU!!!
Ma fac mare
Povestea nasterii
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
Ellenuta spune:
nati tinem pumnii stransi stransi pentru operatia de maine! sunt sigura ca totul o sa fie bine! pupam printesica sa iasa repede din operatie si sa-i fie bine dupa anestezie! am adimrat si pozutele .. ce printese frumoase are mami acolo! ce par lung are anita .. si stefi .. vroia sa-i ia palarioara din cap fetitei? nazdrava mica .. ma mir ca nu s-a urcat pe scena .. ![]()
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
cristacoman spune:
Lala20, bafta multa la examene.
Bianca e tare bine. Bravo ei.
fetele.
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
Ellenuta spune:
lala ce pupacioasa ai tu acolo .. mama mama .. stai sa vezi cand or sa inceapa sa bata pretendentii la usa .. e o scumpica bibilica! ce haioasa e cu ochelari de soare ... 
cu scoala de soferi cum mai stai? hai ca te asteptam la intalnire!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
ramonab spune:
Ziua buna fetelor!
LA MULTI ANI CLOPOTEI DRAGI SI IUBITI, SA CRESTETI MARI, SANATOSI SI DESTEPTI!!!!!!!VA IUBIM PE TOTI
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI DE LA 1 AN si 4 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
nemary spune:
LA MULTI ANI! tuturor clopoteilor de ziua copilului, sa creasca mari si sanatosi si sa se bucure cat mai mult de farmecul copilariei si de jocurile ei.
in alta ordine, ne pare rau ca nu am reusit sa venim la intalnire, am vazut pozele facute de Elle, ce mari au crescut frumosii. ii pupam cu drag si poate la urmatoarea reuniune reusim sa ajungem si noi.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
ramonab spune:
Eu sunt intr-o pasa proasta, am o masea umflata foarte tare.Noroc ca nu ma si doare ca oricum ma simt destul de rau de la ea.Mai tare mi ciuda ca nu pot iesi sa ii cumpar ceva puiului de 1 iunie.
Am vazut foarte multe pozici: cu Ozana cea frumoasa, Sara, o alta minunata la tara la bunici, poze de la intalnire (ma bucur ca v-ati simtit bine), o sirena minunata cu sora ei alta frumoasa, si cu Bianca vesela tare.(Si eu l-am dus pe Razvi la masinute si minunatii de alea da nu i-a placut, asteptam sa mai creasca
)
Ptiu, numa poze cu gagici faine am vazut.

Nati ne vom gandi si ruga pt voi sa fie bine.
O sa fie totul bine, ai sa vezi.
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI DE LA 1 AN si 4 luni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
nemary spune:
Nati, suntem alaturi de voi. pupam printesa frumoasa si sa ne dai vesti bune cat mai curand.
Roxi, i-am dat Dariei un regim usor pt kk, ceai de menta si o mancarica cu orez, morcov si dovlecei. acum este mai bine, nu face temperatura; cred ca este de la dinti pt.ca este si fff maraita.
Mari
de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangaciossunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.