Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (217)
Raspunsuri - Pagina 10
kalosalina spune:
Stiam eu ca vroiam sa mai scriu ceva, dar nu-mi aminteam
...

LA MULTI ANI CLOPOTEI DRAGI!!!
Sa fiti sanatosi, fericiti, norocosi si sa va bucurati mereu parintii!

Poze Daria
Cum creste Daria
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
godzila spune:
Alina super programul Ioanei.
Din pacate nu am reusit sa ne intalnim ieri in Pl din cauza de programe de somn diferite. Eu pe Vlad il culc pe 10.30-12 si dupa amiaza de la 15 la 18. Iar seara sunt in pat la 21 si doarme pana in jur de ora 7.30.
Stancuta
am admirat si eu pozele tale, super . Cat despre lapte…eu inteleg ca trebuie sa mai adaugi la masa de lapte si alte chestii, ca de exemplu cereale, nu sa ii dai lapte simplu pt ca nu mai e suficient.
Gabriela ce frumos te-ai pregatit de serbare. Noi avem maine la Iulia, care o sa fie mac…abia astept. Sa ne pove. cum a decurs.
Ah, zicea cineva mai de mult ca are un copil stangaci. Pana la varsta de 3 ani copiii sunt ambidextrii. Iulia prefera stanga dar nu am fortat-o niciodata sa folosesca dreapta. Acum sigur e dreptace…oricum chestiunea e legata de aranjamentul in cortex si nu poate fi influentata prin mediu. Sotul e stangaci si saracul a fost obligat sa scrie cu dreapta…nu va spun cum scrie…slava D-lui ca nu mai traim in comunism.
Multumim inca o data pt aprecieri.
NataliaS spune:
'Neata!
In primul rand 

tuturor copiilor! Sa fiti sanatosi , fericiti, voiosi si norocosi!
Am vazut o multime de poze superbe cu Buburuza (ador poza dintre flori), Sara care se vede ca se simte minunat la buni, Vlad si Iulia - niste frumosi, clopoteii de la intalnire, alaturi de mamicile lor frumoase si taticii rebdatori![]()
Am avut si noi serbare si am pus cateva poze , daca vreti sa imi vedeti Mica Sirena: http://community.webshots.com/user/natalias103
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
NataliaS spune:
In alta ordine de idei...sunt stresata la maxim...sa nu zic crizata! maine o opereaza pe Stefanita mea la piciorus si simt ca se desface pamantul sub mine de emotii...sper sa fie totul bine! Va rog sa va ganditi la noi maine si sa ne tineti pumnii...
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
cristacoman spune:
Vera, imi pare rau ca nu ne-am "potrivit" ieri. Azi vreau sa mergem la circ, de la 19 la 21.
Daca sunteti amatori, poate ne vedem.
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
laura_dimitris spune:
Buna dimineataaaa pentru zuzulici abia sculate si hello-hello pentru vitregitele de soarta aflate la serviciu ca si mine
!!!!
Pentru inceput, eu chiar simt ca este sarbatoare...
Am o stare euforica de astazi de dimineata si zambesc ca tampa intr-una ![]()
LA MULTI ANI, SA FITI SANATOSI, SA FITI CUMINTI,
SA FITI MANCACIOSI, SA VA ASCULTATI PARINTII, 
SA-I FACETI MANDRII DE VOI CLOPOETI DRAGI !!!!
Fiul meu are serbare la ora aceasta si am delegat-o pe bunica sa mearga la spectacol impreuna cu printesa mica.
Era tare fericita, am "vorbit" cu ea la telefon si am intrebat-o unde pleaca si mi-a raspuns: "mama, mama, aaaaa aaaaa Ate, Ate " ![]()
"Ate " este numnele lui frate-sau
Cred ca vine de la "frate" ca de la dimitris, dimitrakis nu prea are cum sa vina...
cert este ca era tare fericita ca merge la el la gradinita...
Scumpa lui mama !!! Am asa un dor de ea si de frate-sau...
Mie imi place si sa lucrez,... sincera sa fiu mi-ar placea sa-i pot cara dupa mine la serviciu ca nu as putea nici sa renunt la munca ![]()
Diana, eleni a mea mananca imediat dupa bibele de lapte si niscai mancare solida.. Dar eu nu aveam in vedere unul din principiile enuntate de tine ci, pur si simplu fata mea este o mare mancacioasa
Astazi si-a baut laptele ( 260 ml.0 la 7 dimineata si la ora 8 era in scaunelul de masa unde a mancat out fiert moale, branzica telemea , o jumatate de rosie si putin cascaval...
Chiar vroiam sa va intreb... au voi ou fiert moale la varsta asta
????????
Eu i-am spus mamei sa nu-i dea dar ea imi spune ca nu-l mai mananca deloc fiert tare...
ereena,
eu stau in militari... tare departe de titan ... cu placere te-as fi ajutat ca eu oricum ma trezesc intotdeauna foarte devreme...![]()
Elle, tare ce m-a amuzat descrierea facuta de tine evitei...
laura fata nazdravana! Parca ar fi sora cu fii-mea...![]()
Roxanici, tu nu spui nimic
? 
si ajungem din nou pe pagina 1 cu aceasta ocazie...![]()
ce face vremea asta frumoasa din zuzulici...![]()
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
cristacoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui NataliaS In alta ordine de idei...sunt stresata la maxim...sa nu zic crizata! maine o opereaza pe Stefanita mea la piciorus si simt ca se desface pamantul sub mine de emotii...sper sa fie totul bine! Va rog sa va ganditi la noi maine si sa ne tineti pumnii... Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005 Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/ Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian) http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw |
Nati, ne gandim la voi si va tinem pumnii sa decurga bine operatia si sa fie bine Stefanita.....
fetele frumoase.Pozele le vad de acasa...
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
ginnette spune:
Neata .. la pranz!
N-am apucat decat sa vad pozele Dianei - minunate
!
Si, le-am admirat pe printzesele Nataliei: stii ca ai doua fetite superbe: Ana este minunata iar little Fanny, o dulceata
.
Ce mai, tati cred ca si-a deschis 'sala de arme' deja!
Doamne ajuta sa fie bine , maine! 
Am vazut ca vorbiti de lapte: eu ii dau buburuzei doar dimineata (270ml) si seara (300ml), simplu.
Stiam si eu de la pediatra ca laptele ar trebui dat intre mese, dar eu nu fac chiar tot ce-mi spune dr.
sa ne traiasca totii clopotzeii, sa fie sanatosi si norocosi

Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
eladea2005 spune:
LA MULTI ANISORI, CLOPOTEI DRAGI! SA FITI SANATOSI SI NOROCOSI!SA AVETI O VIATA MINUNATA!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
cristacoman spune:
Laura, nu stiu ce sa spun despre oul fiert moale. Si eu am incercat sa-i dau Antoniei, dar nu-i place...asa ca ea il mananca fiert tare.
fetele si baiatul. Asteptam poze de la serbare.
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a