Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (217)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata

poftiti la o !

grati multumesc! o sa-i iau si eu evei jucaria sa vad daca ii place ..

codruta multa sanatate alexiei!

ereena tin pumnii sa rezolvi repede cu masinuta si poate mai facem o intalnirea in parc.

alinact ce cumintica ai tu acolo .. super! a mea nu sta frate intr=un loc nici s-o bati .. umbla peste tot, scoate din dulapuri, butoneaza tv-ul .. se catara pe mase, scaune, canapea, pat .. nu pot s-o las nesupravegheata ..

stancutza multumim de pozute! tare frumoase sunt! poti sa le pui si pe transfer.ro sa le luam noi de acolo? te rugam .. despre programel .. hmm .. ar fi bine sa reusesti sa-i faci un singur somnic sofiucai .. am citit ce scriai despre iaurt .. asa am vazut si eu la unele ca pe eticheta ca sunt facute din lapte pasteurizat, la tnuva nu scrie .. ce faza, uite ca n-am citi cu atentie suplimentul ala. iar cu laptele .. no chance .. eva va ramane cu bibe seara si dimineata mult timp de acum incolo, nu am cum sa-i bag laptele intre mese .. asta ar insemna sa nu mai pape nimic ..

gabi asteptam pozute de la serbarica! multumim de cafelutza!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

Buna dimineata!!!

Gabi, multumim de cafeluta, immm tare buna.

Ah, ce frumos, azi sunt serbarile de 1 IUNIE.

Bafta fluturasului, sunt convinsa ca au iesit tare frumoase aripioarele. De abia astept pozele.

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.

luna a8a
luna a7a
lunaa6a

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Si acum un mesaj special pt. puiutii nostri:

LA MULTI ANI!!!

CLOPOTEI scumpi si dragi.

Si fratiorilor si verisorilor de clopotei, de asemeni.

Sa fiti sanatosi si voiosi.

Ascultatori sau nazdravani, noi va iubim mult.

luna a8a
luna a7a
lunaa6a

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Elle, .

luna a8a
luna a7a
lunaa6a

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Diana, Antonia bea de 3 ori pe zi cate 240 ml lapte. Dimineata la 6.30-7, la 12 si seara inainte de culcare.

Dimineata o trezim noi sa-i dam laptele si adoarme la loc, apoi dupa ce se trezeste, mananca branzica cu fruct sau ou fiert cu paine prajita si unt, sau cascaval cu rosie- asta pe la 10.

La 12.30 se culca si inainte bea lapte....nu as putea sa-i dau pranzul ca din cauza oboselii nu-l mananca pe tot.

Cand se trezeste, pe 14.30-15-16 mananca supa.

Apoi pe la 18 banana.

La 20.30 mananca iaurt cu cereale.

La 21.30-22 laptele.

Am incercat sa-i scot laptele de la 12 si i-am dat supa, dar nu a mancat-o pe toata si imi tot cerea laptele.

Ea cand vrea lapte zice tzitzi si arata spre biberon....a facut ea asocierea asta.

luna a8a
luna a7a
lunaa6a

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

La noi mancarea este la cerere.
Adica, ii dau sa manance cand ii este foame si imi cere ea de mancare.
Nu sare nici o masa, chiar mai cere si in plus.
La masa de fruct, de la 18, se duce pe balcon, unde tin fructele si isi alege singura ce fruct vrea, banana, para, mar, vine cu el la mine si zice" mami, papa, mnam, mnam, mnam.

luna a8a
luna a7a
lunaa6a

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

neata, zuze buburuze

elle , daaaaaa si eu sper sa rezolvam cu masina dar cred ca mai repde o vindem si ne luam alta ,caci a reparat-o acum 2 luni si ne-a costat vreo 40 si ceva de milioane si acum iar
imi cer mii de scuze ca nu am mai ajuns sa iau tetina de la tine, nici nu stiu cum sa facem. imi e asa rusine si acum daca are cineva incredere in mine vin cu o rugaminte pentru fete ...... sunt cam tupeista

locuieste cineva pe linga billa titan ,aleea varful cu dor, dispus sa se trezeasca maine dimineata pe la 8 ,sa ma ajute cu ceva ? am gasit jucaria de la plan toys la un magazin online care are sediul pe aleea varful cu dor, dar dimineata deschid la 10 si sotul meu iese la 7,30 din tura si mai cara cu el inca 4 insi care nu sunt dispusi sa astepte pana la ora aia. Intrebarea era daca mi-o poate cumpara cineva azi si sa i-o dea maine sotului

MATEI

POZE
PITICUL URIAS
BBEAUTIFUL

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">PARTICIPAM LA CONCURS - ERE1 - MATEI SI RATUSCA URIASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

daca vorbea crista de programul masa/somn , ne laudam si noi cu al nostru

somnul de seara la 22 ,bea un bibe lapte 7 cupe lapte+5 cupe cereale

intre 4,30 si 6 mai bea un bibe la fel

trezirea la 10-10,30 ,mic dejun , diferite sandwichuri, fructe ,uneori orez cu lapte

la 1,30 ciorbita ,la 2 somn ,doarme 3-4 ore, si la trezire papa mancare gatita

spre seara un iaurt cu putine cereale si banana

mai rontaie ziua dintr-un fruct sau rondele de cereale ,grisine,un biscuite ceva.apa bea sigur o canuta pe zi, daca nu mai mult. mancarea poate parea multa,dar sunt doar mai multe mese, portiile sunt miiiiiici .si in plus am dat-o inapoi pe mancare pasata ,caci nu mai manca deloc si nu pusese un gram pe el in ultima vreme.

MATEI

POZE
PITICUL URIAS
BBEAUTIFUL

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">PARTICIPAM LA CONCURS - ERE1 - MATEI SI RATUSCA URIASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Neatza zuzici!
Gabriela multumim pt cafea! Cum se mai simte Ionut? Asteptam poze de la serbarea Ioanei.
Am vazut si pozele de la intalnire facute de sotul Dianei... Ce mamici si gravidutze frumoase ...sa nu mai zic de clopotei !!!
Am vazut si pozele cu Sarita, Iulia si Vlad

Poze Daria
Cum creste Daria

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

La multi ani tuturor copiilor!
Sa fiti sanatosi, norocosi, destepti, sa va ascultati parintii, sa le aduceti bucurii si sa fiti fericiti!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput