Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (217)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Buna seara si de la noi! Azi n-am avut timp de nimic, Matei mi-a mancat nervii constant, m-a obosit tare mult! Nu mai are stare copilutul asta! Capra scrie pe el! Peste tot se cocoata...ma dispera!

Acum mai respir si eu un pic si ma mai delectez cu poze frumoase ale clopoteilor nostri si mamaicilor lor!
Sa nu se termine ziua si sa nu urez si eu:

LA MULTI ANI clopotei frumosi si iubiti, sa fiti sanatosi, in primul rand, cuminti si sa le aduceti parintilor cate un zambet in fiecare clipa!

Dienuta, inutil sa mai spun, a "n"-a oara ce "meserias" este al tau husband in ale fotografiei! Faine, faine si iar faine...de 1000 ori!
Daca ai timp si se poate, te rog frumos (mai ales pe domnul sot) sa le puneti undeva sa le putem download-a si noi!
Si sper sa ne "pupacim" intr-o viitoare apropiata intalnire... Hai sa ne vedem numai mamicile, intr-un week-end sau cand vreti voi..ce ziceti? Iesim si noi ca omul la o terasa si stam de vorba...buna ideea voastra! Asa reusim si noi sa discutam mai multe!
Cat despre chestia cu laptele intre mesele principale...chiar daca este asa eu tot nu o sa-i mai schimb programul si ritmul lui Matei ca sa il bulversez...Nici nu stiu daca as putea..pentru ca atunci cand sunt orele de laptic nu vrea altceva decta laptic...Deja stie ce si cum...Orice i-as da, nu vrea si-mi arata sticluta ca vrea laptic!...
Cat despre iaurt eu stiam ca este facut cu lapte pasteurizat (ca doar am manact tone in sarcina, eu care eram obsedata de chestia cu pasteurizarea, cu Listerii, Toxoplasmoze, e-coli si altele)...
Acum am vazut ca cei de la Milli, de exemplu, au facut iaurt-uri cu bacteriile astea bune pentru reglarea tranzitulu si pentru mentinerea unei flore echilibrate...Oricum, am citit ca trebuie saalegem iaurturi de calitate unde bacteriile bune sunt adaugate dupa procesul de pasteurizare..sper ca am retinut ideea a ceea ce s-a adus in discutie, corect...ca am citit repede...

AM vazut, pe langa copilasii dragalasi din pozele Dianei si copiluti dragalasi de Nati (o sirena fermecatoare cu o costumatie faina tare), de Gabi (cu al ei fluturas gingas), de Lala_D (ce-mi place modul tau de educare-dezvoltare aplicat copiilor tai...pe langa faptul ca ai fi fost, cred, un medic f. bun, cred ca ai fi fost si un pedagog excelent...iar Andrei chiar este un mic Picasso! F. tare desnul!), de Lala_20 (wow, dar ce bine sta Bia cu greutatea...Pai Matei nu s-a nascut inainte de termen ca Bia si de-abia are 10.5 kg..chiar ma ingrijoreaza)...

Cristina (aurel) bafta cu condusul...Bine ca nu prea am drum prin Tineretului!!..hi,hi...glumesc, of course! Tinem pumnii samearga totul bine si sa neanunti ca esti fericita posesoare a unui permis auto! sanatate multa soacrei!

Ramo, imi pare rau sa citesc ca ai necazuri cu maseaua! Sunt nasoale rau problemele astea dentare! s atreaca!

Nati, ma gandesc la tine si la Stefi sa fie bine si sa treceti usor peste toate!

Of, Eliza...ce mai trage si Ema cu racelile..mititica! Ma gandesc cu groza ca daca o sa-l duc pe Matei la daycare, vor incepe si la noi chestiile astea..

Dar de Miri, Monicaa, Virgo, Micsunea...nu mai stie nimeni nimic? N-au mai intrat de f. mult timp! Cretzule? Ce faci?

Monica (canada)?De Gina nici nu mai zic...

Mai fetelor, pe mine m-a dat pestecap stirea cu avionul air France prabusit in Atlantic, azi...Eram si eu mai linistita ca avioanele astea transoceanice nu prea se prabusesc...si acum..na... Mi se ridica parul ca se apropie plecarea...si ma mai duc si direct NY la gripa..acolo...

Ereena, cu mare drag te-as fi ajutat..Stau f. departe de Titan, din pacate!

SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13...[/red]

----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
----------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Gabi ce fluturas dulce, galbior ai tu acolo! Nu s-a emotionat la serbare?
LalaD e super talentat frumuselul tau! Si tu esti o curajoasa ca l-ai lasat sa faca asa minune! Io n-am tupeu sa o las sa se faca purcica, desi tare mi-ar placea! Se duc acuarelele de pe hainute?
Despre papica, eu nu-i dau nici macar pastramute decat daca gasesc de pui/curcan care-s preparate doar prin fierbere (deci fara afumare), iar iaurtele ii dau milli cu omega, campina si cele cu fructe de la Humana. Papa cam 250ml iaurt/zi si 630ml lapte/zi.
Lauriciule nu zice Luceafarul, nici macar "Catelus cu parul cret" A lasat-o mai moale cu "studiatul", fatza de ce cuvinte am vazut ca spun alti clopotei.
Ia chiar sa fac o recapitulare cu ce cuvintele spune: mama, tata, papa, apa, caca, pipi, catea (asta-i tot cartea), teas (ceas), pat, bila (asta-i pt mingea, bila, balon), pa, buliba (bunica), pisica, mami, tati, bebe, boala (zboara), pu-pu (pui-pui si pufuleti), Dadi (David), Pia (Poliana), pete (peste), ata (asta), ala (aia si ala), baia, didisi (adidasi),...nu mai stiu, nu-mi mai vine in minte nimic, oricum incearca sa repete cam tot si vorbeste o bebeluseasca impecabila, rapida si zgomotoasa, de-mi innoada urechile...adica, nu stiu daca intelegeti, dar vorbeste MEREU muuuult, se trezeste vorbind si noaptea, e simpatica foc! A invatat sa tzipe ascutzit si-i place de numa: inchide ochii si tzipa scurt si f tare
De cateva zile ma striga MAMI, MAMI, MAMIII si e numai dupa picioarele mele, sta agatata ca o lipitoare, incolacita de mine si nu ma lasa nici sa merg! Daca o cert sare cu gura la mine: MAMA! bla-bla-bla lafaoklan amjaoai ajdoao das (adica multe, multe pe limba ei, se intelege )! A invatat si ea sa se urce pe scaunul de calculator si ma termina ca se cocoatza peste tot (scaunele din bucatarie le tzin rasturnate)!
Daca-mi mai amintesc nazdravaniile ei, va scriu! A facut si ea un prim desen (de fapt doua) cu carioci lavabile (de la diverta speciale pt 12+) si l-am (le-am) pus cu magnetzei pe frigider

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Chiar dc e trecut de miezul noptii clopoteii vor primi si de la mine o urare
LA MULTI ANI copiluti frumosi!Sa ne traiti si sa ne incantati fiecare clipa!

Am vazut o gramada de poze cu pitici si burtici, la intalneala, la tara, pictand, la serbare, toti sunt absolut minunati

Nati un gand bun si de la noiNe rugam sa scapati repede si bine!Ana este incantatoare, iar costumatia super.Tu i-ai croit-o?

Madalina & Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Hi there!

Am citit si eu ce s-a mai postat lately, dar nu pot sa spun ca am retinut mare lucru, ca de obicei, .. Sunt putin bulversata in urma FITS, am trait doua zile de vis, emotii cat cuprinde, a fost splendid! O sa postez si pe blog, pentru cine e interesat sa vada ce a fost pe acolo, sau mai bine spus, ce am vazut eu in alea 2 zile cat am stat.

Asa... Acum sa revin, am retinut ca Stefi mica de Nati are maine o interventie la piciorus? Ii tinem pumnii si eu si Conrad, simt ca o sa iasa totul ok, stiu ca nu se poate fara emotii, e greu tare.. EU iar nu stiu despre ce e vorba, dar am incredere ca sunteti niste fete curajoase si o sa depasiti momentul! Va pup apasat!

A, si vorbeati despre mancare.. Pai. Cu toate maselutele care ii ies si ii taie apetitul, deduc ca Conrad mananca mult Bine, poate nu cat Eleni cea pofticioasa, da' oricum, destul. Inca are 5 mese, din care 2 de lapte, da' ar putea mama sa ii bage si o gustare pe langa el, mai ales ca nu mananca mult - 200 si ceva- 300 ml cu/fara cereale.

Aaa, cum puteam sa uit! Am vazut poze de la serbari, am vazut=o pe Bibi de care chiar ma intrebam ce mai face, cum mai e cu tati & stuff.. Am vazut si poze de la intalnire si mi-am muscat pumnii de ciuda.. Ca nu am ajuns si noi. Bine, nu regret ca am fost la Sibiu, dar mi-ar fi placut niste eye-contact cu mamicile si sa vad cum se integra Conrad in grupu' de clopo'.

Si, last but not least, cu intarziere: La Multi Aaaaani! Tuturor copilutilor, sa aiba parte de tot ce e mai bun in viata, dar pentru moment de tone de jucarii, multa intelegere si iubire cu carul! Un pup mare de la mine!

Sunt cam ametita, am scris in dodii.. Sa nu mi=o luati in nume de rau.

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
Blog CONRAD!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Ha, am reusit in sfarsit sa postez pe blog aventurile mele la FITS. Ma duc la somn! Sau sa dau eu prima cateva cesti de ? Luati aici, fetelor. De mult nu am am mai facut cinste
Eu va spun noapte buna!

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
Blog CONRAD!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata

poftiti la .. eu imi iau portie dubla caci mor de somn. am fost ieri in parc cu niste prieteni si cu nasa, plus copiii din dotare si apoi s-au gandit baietii sa mergem acasa la unul dintre ei sa bea cate o bere .. am ajuns acasa pe la 11 si ceva, cu tot cu eva .. care era zombi de somn .. m-am culcat pe la 12.30 si acum chitai de ..

nati sunt cu gandul la voi! sa fie totul bine, tin pumnii stransi stransi!

shose hai nu mai fii supi pe pipe .. o dor si pe ea dintisorii, lasa ca trec si astea si o sa se faca fetita cuminte iara.

ereena imi pare tare rau ca nu pot sa te ajut cu jucaria ..

lala chiar ca are talent micul picasso .. pupa mami pe el de baiat frumos si istet!

cristina Doamne ajuta! cat ma bucur ca nu e cancer .. ce sperietura! sanatate multa!

gabita ce fluturas frumos am vazut eu acolo! tare scumpa e ioana ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna dimineata!MISHU,ELLENUTA multumim ptr cafea!Eu am nevoie de una dubla ptr ca de cateva zile Darius parca a luat-o razna.Ma bucuram ca si-a facut un program acceptabil cu 4 treziri ptr titi pe noapte si adormit cu titi in gurita dar vad ca de cateva nopti se trezeste si are chef de conversatie ,de plimbat prin casa,de povestit si de urlat.Ma dispera ca ii trezeste si pe ceilalti doi asa ca pe la 1 noaptea e numai un plans la noi in casa.Se plange din toate camerele si pe trei voci.Dupa trezirea de la 1 urmeaza inca una pe la 3-4 care tine cam doua ore dar fara urlat asa ca sunt rupta! tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Nu v-am spus ca nu accepta suzeta desi am incercat toate modelele.Mor de ciuda cand vad copii care se linistesc cu suzete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Nati, Doamne ajuta sa iasa bine operatia fetitei!

Stancutza, pozicile facute de sot sunt o adevarata poezie...tare sensibile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

danutza imi pare rau ca piticul iti face problemute. imi dau seama ce greu e si ce harababura e in casa cand se pune darius pe urlat. nu ai decat sa-l scoti la o mica plimbare in jurul blocului .. asa facea o cunostinta de-a mea .. cand incepea sa tipe, imbraca fetita si se ducea cu ea afara .. mi-e si mie groaza de aceste momente .. hai mami, capul sus ca or sa treaca .. pupam piticii frumosi!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput