Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (133)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Paula, felicitari sotului si multa sanatate bebelului...

Fetelor ma retrag cu o carticica...va si noapte buna.

Weekend placut ca nu stiu daca mai apuc sa va zic

Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui CD27

giuli daca ma intrebai pe mine, la margine vreau sa dorm dar daca ma strigi si in pat pe alt nume nu mai vin

Mami de Mikul Robert Constantin

Aoleuuuu sunt dusa rau
Ufff am dat-o in bara asa de la inceput.
Pls

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

pentru dr. T:

Dan Tutunaru
Dr. primar obstetrica - ginecologie
Telefon: 0723 999939
pentru programari : 0720 099299

si adresa: Str. Sandu-Aldea nr.86, pe langa manastirea Casin / spitalul Elias

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

heeeo! ati fugit?

tocmai acum cand tati mi-a luat baiatul sa doarma cu el si sunt doar cu radu, care doarme?!

apropos de bagaj, a gasit cineva pana la urma colac pentru copii sub 3 ani (cred ca ala tip "chiloti" ar fi...) De unde? Cat?

Babymom, cum mai e cu mei-tai-ul? I-am promis Dianei ca testez unul, dar inca nu m-am intalnit cu ea...

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Intru si eu sa va salut ...si sa va spun "noapte buna"...

Am reusit sa citesc din urma...dar mai mult pe fuga ...

Ada Am vazut eu un colac ..in Carrefour ...era special de bebelusi ...era ca un colac normal mai mare ..dar interiorul nu era o gaura ..ci avea un locas pentru bebe...
Scuze ..nu stiu daca s-a inteles ceva...dar stiu ca mi s-a parut interesant ..am uitat pret..poate trece cineva pe acolo ..si aprofundeaza subiectul

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

ada, ia uite www.mothercare.com/Swimsafe-Float-suit-1-2yrs-Blue/dp/B001OA2E8Q/sr=1-6/qid=1243628383/ref=sr_1_6/277-1032060-5006046?%5Fencoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=198169031&mcb=core" target="_blank">aici costum de baie cu pluta integrata

zic insa astia ca au marimi de 1 an, dar cred ca i-ar veni si lui radu asa cum e el mai maricel de fel:)

si cortul cica ar costa 150RON, tu ziceai ca ai dat 200ROn, ciudat nu? ca doar sunt aceiasi firma, sper sa imi vanda acelasi lucru, leam zis doar ca vreau cortul hippo

Mergi la inceput

referitor la DURERI DE DINTZI

la noi deja se cronicizeaza problema...adica Izabella a cam luat-o de la capat ..cu tipetele...mai nou .crizele..de suparare..de durere...etc..

Deja numar lunile ..de cind tot zic ca e agitata ...suparata..crizata..de la dintzi..

Suspectez si eu o mica carentza de calciu...dar nu am o parere avizata medical ...BABYMOM ...as putea sa ii dau calciu??????? ...asa profilactic...avind in vedere ca eu sunt "diagnosticata" cu probleme in fixarea calciului...iar ea nu are in meniu brinzica...doar iaurt ...dar de putin timp..

aaaa...BABYMOM am uitat sa iti trimit multe pentru raspunsul legat de petele Izabellei...recunosc ..chiar a reusit sa ma linisteasca...ca intotdeauna tu stiu cum sa pui punctul pe "i"

Mergi la inceput

Cind mi s-a deschis si mie apetitul la scris ...soatza tot ma biziie ..hai ca e tirziu...da ce tot faci acolo

Mergi la inceput

Fetele ...care ati fost la circ (parcul TITAN)...au si animale in program...sau doar numere de acrobatii..clowni..etc..cum au prezentat ei la mini-spectacolul gratuit din IOR ???????

Mergi la inceput

anamona, sigur pluteste ala?! sa nu-mi fac copiii scafandri

referitor la cort/pret/targ.... stiu si eu... doar te-ai mai intalnit cu "reducerile" de la targ.

vezi totusi ca sunt doua modele, sa ti-l aduca pe cel mare...

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput