Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (133)
Raspunsuri - Pagina 8
anamona spune:
ada, poate gasesti si la noi in magazin ca sa vezi exact cum sunt plutele alea....
eu stiu de la o prietena de a mea care a vazut o fetita imbracata in asa ceva si cica plutea de minune...acum sper sa fie ok, eu m-as risca la anu sa cumpar.....
ce dimensiuni are cortul tau? 142 x 115 x 134.5 cm ?
mamidestefan spune:
Si mai aveam ceva de scris...
Saptamina asta m-am intilnit cu multa lume...cred ca nu trece zi sa nu vad macar un bobocel..si ce bine in pare 

Nu vreau sa nominalizez...ca stiu ei bine cine sunt...dar de pupacit..ii pupacesc pe toti...ca sunt asa dulci si haiosi...si din ce in ce mai mari
si mai sper sa vad si mai multi MARTI..la INTILNEALA..
sper sa fie vreme buna ...ca din ce am auzit..miine va fi urit
LIDIA
de
Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
babytza spune:
anamona foarte interesant costumasul de baie ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Vot pt Maya 
gaia.nevia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamona ce dimensiuni are cortul tau? 142 x 115 x 134.5 cm ? |
daaaaa... mi-am luat tzeapa vietzii?!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
anamona spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gaia.nevia
daaaaa... mi-am luat tzeapa vietzii?! ![]() |
ada, inca nu am verificat cu ei dimensiunile....te intrebam ca sa stiu cum stau....
daca intr-adevar se dovedeste ca ai dat mai mult, eu una in locul tau as incerca sa returnez produsul in speranta ca voi obtine un pret mai avantajos.
dar stai asa sa il cumpar eu ieftin :)))
gaia.nevia spune:
pai ce, crezi ca mi-au dat bon? m-am uitat acum si am doar garantiile.
doi ani garantie la tzeapa.
glumesc acuma, ca doar nu mi-a smuls banii din mana...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
anamona spune:
poate totusi daca le scrii rezolvi ceva
acum ma oftic eu...le-ai mai facut si reclama
babytza spune:
La multi ani rain_lover !!!!!!!!!! Multa sanate , fericire si tot ce iti doresti pe lumea asta alaturi de familie !!!! Sa ai o zi minunata !!!! 
La multi ani andreutac !!!!!!!!!!!! Sa fi iubita si fericita alaturi de cei dragi !!! O zi superba iti doresc !!! 
La multe lunite Robert de aurora , Salih de Banu , Maria de Mariana flo !!! 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Vot pt Maya 
babytza spune:
Giuliana ca sa vezi clasamentul la Maya, dai clic pe album Alba si iti arata acolo 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Vot pt Maya 
kid2003 spune:
Anamona eu am un costumas cu plute primit cadou pe cand avea Alexandra 1 an. Este o idee super, am fost f incantata dar... Nu va recomand sa il achizitionati deocamdata! Este super pentru copilasii de 3-4 ani, nu pentru astia mai mici.
Alex avea 1 an si 9 luni cand l-a incercat prima data in Grecia. A venit numai in nas. Practic, ei nu stiu sa se tina drept in apa si degeaba ii tine la suprafata daca nasul si fata ajung in secunda doi in apa. Tb sa ii tii de manute, teoretic, ca sa pluteasca, dar ea nu se simtea in siguranta, asa ca nu am putut sa o tin doar de manute. S-a agatat de gatul meu si a stat in brate cu totul, lucrul asta il realizam si fara costumul de baie minune.
Norocul a fost ca e elastic, se intinde, Alex e slabuta si i-a venit inclusiv la 3 ani, asa ca abia pe la varsta asta, a vrut sa se desprinda din bratele mele si sa o tin doar de maini. Sper ca vara asta sa aprofundam miscarila si sa ramana doar cu aripioarele de inot, sau costumul cu plute, la mare!
Cel mai bun pentru bebei mi s-a parut colacul special, cu loc pentru picioare, costumul cu plute e un moft, deocamdata. Ceva de genul acesta www.mothercare.com/Mothercare-Baby-swim-seat-12-24mths/dp/B001O9YUHU/sr=1-11/qid=1243632679/ref=sr_1_11/275-3820320-3316205?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=72412031&mcb=core" target="_blank"> daca gasiti