Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (133)
Raspunsuri - Pagina 9
kid2003 spune:
Si acum sa va povestesc ultimele intamplari ca iar dispar cateva zile...
In seara asta am culcat una bucata bebelus si dupa 20 de minute a inceput sa planga, m-am dus sa ii dau lapte, nu ii gaseam suzeta, am aprins lumina sa o caut si stupoare...sange pe cearsaf. Luat bebelus in brate si vazut ca are urechea stanga plina de sange. Am inceput sa tip si am aterizat in sufragerie cu ea in brate la tati care, relaxat, dupa ce culcase copilul cel mare, statea la o bere la tv....A sunat el repede la pediatra, aia ne-a trimis de urgenta la Grigore si iata-ma-s pe mine in masina la 11 noaptea in drum spre Grigore, singura (ca deh, tati tb sa pazeasca si printesa cea mare). Am intrat de urgenta (s-au schimbat treburile un pic in spitale la noi) si verdictul a fost ca sangele nu curge din ureche, totul e ok la ureche, probabil de la unul din degete (avea aratatorul si degetul mare de la mana stanga si alea insangerate)...nu stiu nici pana acum de unde....dar macar m-am linistit ca nu e din ureche. O puric maine mai atent sa vad ce zgaiba are la deshte...
Doamne, copiii astia pot sa iti dea atac de cord pe bune!
Noroc cu dr de la ORL urgente Gr. Alexandrescu, ca a fost f f draguta si a vorbit f frumos si m-a linistit ca tremuram toata acolo, singura cu Maria!
Acum ingerasul doarme si sper sa fie totul ok ca mami si tati plimbaretii maine pleaca pentru cateva zile!
Felicic
Falkone si mami!
CD si Babytza da, da, vreau in herastrau, ma mai pasuiti pana vinerea viitoare? Hai sa punem de o intalneala mare. Maine cica ploua! Oricum maine plec, nu pot veni, dar as vrea tare sa ne vedem, cat mai multe si cu cat mai multi bobocei 
laureta spune:
Ete si kukuveaua care haleste Kinder pinguinu fetei
, mdea ce poti sa faci la 12 noaptea, halesti nu?![]()
Colacul pus de Kid este super. La Inisa aveam ceva asemanator dar rotund, un colac chilotel
Cu ea am mers prima data la mare la 11 luni si a fost super colacul.
Pi avem voie sa dam calciu asa profilactic? Is capiata de somn
, sa iasa odata mostruletzi mici din guritza ce ies asa unul cate unul
.
Nocom bafta la impuscat urechiusele, doare 1 secunda si gata
Babytza, o recunosc pe Inisa din povestirea ta despre Valentina. Ea a lovito din greseala asta mica urla si Inisa zicea ca nu stie ce are, da se vedea pe fatza ei ca mintea. I am zic ca stiu ca minte ca mamele stiu tot
, asa ca mai bine sa imi zica adevarul , si a zis ca a lovito din greseala. Ele probabil ne vad cat de grijulie suntem si stiu ca bebei sunt delicati si le este frica ca ne suparam pe ele, sunt si ele copilasi
felicic pi esti hotarata nu gluma
. Si noi ne udam ca deh e mai interesant sa musti tetina si totul sa curga pe langa
Si pune parola la calculator![]()
giulianna ti l dau pe al meu , e Varsator si face fete![]()
Kid ce sperietura. Da e taiata la degetel?Bine ca nu este nimic, uf
Noapte buna
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
Ankussa spune:
Aoleo Kid, bine ca n-a fost nimic, ufffff....cred ca albeam de tot pana la spital, si pana la urma de unde era sangele? Si cum? Sanatate multa ;-)
Paula sarumana de raspuns, o sa incerc si eu sa nu-I mai dau asa des cu vreo 2 sapatamani inainte sa incep serviciul...sa vedem daca-mi iese (o sa ma mulg si eu sa-I las de-o masa).
La Multi Ani !!!! Rain lover si Andreutac, sa fiti sanatoase, iubite si sa va bucurati de puiutii vostri!
Eva petrecere frumoasa, e cel mai fain asa mai restrans! Pupam viitorul crestin Luca - Noah.
Niko mi-au venit rusii la o zi dupa tine si nu se mai opresc! Stie cineva cat tine prima data ca parca m-am dezobisnuit de atata timp fara si nu de alta da` pe 9 plec la mare ;-(
Felicic he he faza cu locul cu celulita mi-a venit in cap din prima. Si eu mai folosesc sintagma la nevoie ;-p
Fetelor apropos de cadouri, eu mi le cam iau singurica ca sa nu am surprize, mi-as dori sa ma cunoasca soata intr-atat incat sa stie ce-mi place dar acu` n-o sa omor omu` nu? Asa ca (virgula de rigoare) de ziua-mi proprie si personala balotai 2 perechi de sandale si o geanta..numa` de-a naibii ;-)
Khristin sper ca e mai bine piticuta ta, va pup si da sunt si eu `matusalema` am.....33...bine la cap inca....12 ;-)
Gagici ma duc la soamne ( fii-miu doarme cu posterioru`n sus, n-are nici o treaba)
Weekend placut!
Ankussa spune:
Uitasem, Babytzule nu certa fata sunt sigura ca nu ti-a zis din prima ca nu cumva sa crezi ca nu poti avea incredere in ea cat sta cu fratiorul ei si sa n-o mai lasi.
Babymom, uite neste floricele de la mine
si nu-l mai trosni pe Victor, e si el mic.
Gata, nighty night!
CosmyB. spune:
primiti o tatuata? ![]()
![]()
Fetelor multumesc pentru sustinere, petele de tus au iesit, iar mainile mele arata ceva mai bine
spre supararea piticei, care are o noua activitate si cauta cu degetelul petele ![]()
Am fost cu lucrarea la profu, sa speram ca e totul ok si munca mea da roade. Sustinerea e abia la sfarsitul lunii, pana atunci mai am de pus la punct prezentarea.
Cuscra draga, 

esti THE BEST!!!! Maya conduce detasat 

Multumim mult pentru ajutorul dat!!! 

Am vazut filmuletul cu iubitelul nostru 
ce bine sta in piciorute 
Tina e deja mare, dar e si ea copil, probabil ea a vrut sa nu te dezamageasca si a ales sa zica o minciunica. Oricum te admir ff mult pentru felul in care te comporti cu ea 
Cand eram mica tatal meu avea o vorba si mi-o tot repeta: "Greseala marturisita e pe jumatate iertata". Asa de bine mi-a intrat chestia asta in cap, incat niciodata nu l-am mintit si i-am spus adevarul cand ma intreba prima data, nu trebuia sa insiste. Asta pana am mai crescut si ma intreba la ce ora am ajuns noaptea acasa si eu spuneam ca "nu mai stiu" ![]()
si dupa mi-a iesit vorba din cap ![]()
![]()
Esti albastra, rapid am vazut schimbarea 
Giuli daca vrei sa vezi clasamentul dai pe "Album Alba"
concursul se termina duminica si nu castigam nimic, adica castigam titlul de "cel mai po pu lar".
Babymom imi pare rau pt buba lui Dragos.
sa treaca repede!
Laurica 
Joy ce dragalasa e Sofia!
Paula-Laura felicitari pentru tati descurcaret 
Feli e superb filmul "Legendele toamnei" 
Eva petrecere frumoasa maine! Am vazut filmuletul unde Noah dragalasul merge cu tati, mie doctorita mi-a spus ca atunci cand o tin pe Maya sa mearga sa o sustin de subsuori, nu de manute, pentru echilibru si coloana. Eu nu o tin de manute, inca 
Ratonel, Baby_boy, CD, Laureta
ici
Vroiam sa va zic ca Maya face "taiii"
cu manuta, ii face la tati, buni, la toata lumea in parc
si bate si din palme cand ii zic "bravo"
si mai nou vrea sa mearga pe jos si alearga nu gluma
Avem 8700 g
cu toate ca nu se prea omoara cu mancarea, suspectez niste dintzoci sus. Acum ca ne-am laudat, pot fugi la somn. 
AAa si cineva intreba de colac pentru bebe.. eu la www.piscinexpert.ro/Relax/Swimways/Colac_cu_suport_pentru_bebelusi_Baby_Spring_Float" target="_blank">asta m-am gandit ca ar fi potrivit, mai putin pretul 
Pozici
Mamica
de
Maya
VOT PT MAYA!
"Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!"
CosmyB. spune:

rain_lover

andreutac

Pozici
Mamica
de
Maya
VOT PT MAYA!
CosmyB. spune:
Pe Monyca n-am vazut-o deloc, sau am ratat-o eu. Ce face frumoasa ta?
Moni 
pentru cea mai frumoasa burtica 
Pozici
Mamica
de
Maya
VOT PT MAYA!
bitza2008 spune:
Neatzaaa!
si
la discretie!!
O zi frumoasa tuturor!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
Muuh spune:
baytza mie povestile cu si despre Valentina mi se par foarte utile, cred ca am foarte multe de invatat din ele si iti multumesc ca iti faci timp sa mai scrii despre ea.
mamidestefan circul din parcul Titan e super tare. Are o groaza de animale, zebre, elefanti, ursi si altele. Alexei a fost ieri cu sotul si a venit super mega extra incantat. Biletul cel mai ieftin a fost 30 Ron dar ei s-au fofilat si au stat pe locuri mai bune.
baby_boy spune:
fetelor help
revin cu intrebarea
Radu..de ieri imi tuseste de cateva ori..nu-i curg mucii..insa azi-noapte a harait pe nas.temperatura nu are. ce as putea sa-i dau??
Babymom help!!!!
Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez