Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (133)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

neatza! Multu de

bitza: poate iti faci timp sa-mi trimiti un Pm, Cred ca marti vine dr la Prevenar

babyboy: noi avem Eurespal prescris pentru tuse si muci, cand este cazul si sanatate

kid: bine ca nu a fost nimic la ureche ce sperietura ati tras

ankussa: sa stapanesti sanatoasa cadoul pupam tizul

cosmy: filmul a fost super, iarasi mai ai cu examenele? votat si eu Maya, dar nu am mai scris, votez dimineatza

laureta: ma lasi cu Kinderul mancat in crucea noptii? tu poti manca o tona, ca tot40 kg bagiin haine nah, recunosc, sunt invidioasa nitzel pe silueta ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Neatza.

Aseara am bulit putin laptopul... am crezut ca ii era sete si i-am dat niste apa sa bea. nu-i era sete... a trecut, acu' merge.... mai rau e ca hunii sunt muciosi rau... nu febra, nu tuse, doar muci imensi si rai... se inneaca atat sunt de multi... si nu pot decat sa ii aspir in urlete.... asa ca azi si maine cred ca vom fi arestati la domiciliu...... sper sa rezistam.

Preety, din experienta unei cazaturi, din fericire usoara!, iti zic ca cel mai bine e s-o lasi pe jos. eu le-am facut loc de joaca pe jos si la ei in camera, si in sufragerie - merci Paula!!. Oricum se va lovi si asa, de parchet, pereti, usa... n-ai ce face, sunt lucruri firesti... dar e muuuult mai bine asa, decat sa-ti mai cada din pat... si sper sa fie totul bine!!

Aly, eu inca le spal hainele separat de ale noastre, cu detergent ptr bebei, DERMALIN. Da' stiu ca ai mai intrebat ceva.... aaaa, vitD3, tot 2 pics/zi le dau, exact ca la Vigantol.

Alexa, de unde zici ca ai luat aspiratorul ala asa baby friendly, ca taaare as vrea si eu unul.... pls, sar'na mult...

Sabinel

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Felicia multu de raspuns.
Am o dr. de familie vecina si-mi recomanda sa-i dau paxeladine sirop. Ati mai auzit? Oricum ii iau Eurespalul.
Si deasemenea sa-i dau fier Haussman deoarece el transpira foarte rau la caput cand doarme..mereu e ud asternutul.
Ce parere aveti?

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Lumi imi pare rau ca si hunii sunt muciosi

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Salutari si de la noi! Eu il declar pe sotul meu Super-Daddy!!!!(al nostru desigur)...ieri a stat aproape toata ziua cu copilu pentru ca eu am avut o zi plina: examen, coafor, intalnire de 10 ani cu colegii de liceu si am ajuns acasa doar pe la 12 noaptea: asa ca el i-a dat sa pape ca i-am lasat mancare in recipientele Avent, l-a culcat, l-a plimbat , plus ca a si culcat copilul seara cu biberon....si cand am intart pe usa tocmai se trezise asa ca l-am mufat repede la tzitzi si apoi am trecut toti la somnic....asa ca sa imi amintiti sa nu ma plang niciodata de el

Andreutac cuscra La multi ani plini de fericire si sanatate!!! Sa ai parte numai de bucurii alaturi de familie si cei dragi!!!!
Rain_lover la multi ani!!!!!

de Andrei Petru(18.08.2008)

Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Feli, ce tip de Calciu? Fiole? Sau exista unul special ptr bebei...? intreb ca tuta, habar n-am...
Vazut si io Legendele Toamnei aseara... ca sotul a ajuns pe la 02.30 din cursa... dar ce zic vazut, de fapt, revazut, ptr a treia oara... iar bocit, fi-mi-ar capu'.... tot superb mi s-a parut. filmul, nu brad, chiar daca angelina e o scorpie, da.

Ada sar'na mult, mult... ptr listuta, abia acum am apucat s-o citesc, am salvat-o... . Cum mai e Radu azi???

Alexa, filmuletul ala e muuult departe de realitate... muuult, muuult mai frumos cu 2 in realitate!!!

Paula, sanatate multa puiului! va calcam pe urme, din pacate....

La multi ani Andreutac si tuturor sarbatoritilor de azi!!!!

Andreea_ada, UNDE ESTI???????????? Nu mai dai si pe la noi? Sunteti bine, sper...

_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori

Mergi la inceput

noi am papat zilele astea zarzare si piersici. delicioase.
si branza fagaras cu smantana. amestecata cu banana. ff delicioasa, azi vreau sa o fac cu cirese.

giulianna, sa stii ca de vreo sapt si hunii mei varsa de la iaurt, apropos de ce spuneai despre leut.... nu pe tot, doar vreo 3-4 guri, dar nu e ok. eu le dau iaurt humana cu fructe, de la asta varsa, nu de la cel facut de mine acasa, pe care-l papa cu legume. asa ca l-am inlocuit cu branza fagaras cu smantana + fructe si e f ok.

ah si fi-miu Edi bea apa din cana. sau pepene galben blenduit din pahar avent.
nu, nu numai din cana cu cioc, si din cana de copii mari.... o ia pe urmele lui Razvanel de Claudinna, apropos, unde sunteti???? nu mai venirati de la munte???? ne e dor de voi!!

kid, asta da sperietura!! ufff. bine ca e totul in regula.
treci mai des pe aici, ook?

baby_boy, stodal sirop. la noi a mers. sanatate!

_
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata si de la noi

Bitza multam de cafea

Laureta tare asta cu "mami stie tot " E universal valabila la toti princhindeii Si Tina crede la fel , ca nu poate ascunde nimik de mine, ca imi dau seama. Exact cum povestesti tu, vedeam pe fata ei ( care se dorea inocenta ) ca ceva s-a intamplat

Simo Doamne ce spaima ai tras , bine ca nu are fata nimik Distractie placuta in WE

Lumi imi pare rau de hunii muciosi, sa va faceti bine repede

Cosmy

Miruna

Revin, am un pici urlator de fomica , cred ca suntem in puseu, imi papa si urechile daca nu sunt atenta

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Bune diminetile,

Ralin lover, !!! Numai bune sa se-adune!

Poate te prind si eu prin IOR of de-as avea voie sa conduc o masina as fi regina soselelor...cred!

Andyyyy ce tatic model! Suuuper! Buuun, daca te prindem ca te plangi dam quote la postul tau de azi . Da e adevarat ca si taticii sunt foarte priceputi daca n-au de ales. Acum, ca stii, poate nu-l exploatezi la maxim mwahahaa.

Copii bolnaviori? Altii? Mai multi? Ofofof, insanatosire grabnica, lacrimi cat mai putine, ce s a mai zic? Curaj sa treceti peste toate.

Fata mea avea ieri muci de la plansetul de ieri noapte, am incercat sa trag sa vad daca nu e si altceva, am petrcut 10 minute de cosmar cu aspiratorul ornit. Ma rog sa nu mai faca muci pana nu intelege ce-i spun si nu coopereaza. Vad ca acum e genul care zice "ma doare" dar nu ma lasa sa vad ce-o doare.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Feli sarumana! Ai PM cat o zi de post de la mine!
Baby boy Stodal sirop recomand si eu! Multa sanatate, Raducu!
Luminita hunilor si sa treaca repede mucii! Si tie multe multe. Da' laptopu' de ce-a baut apa daca nu-i era sete??
Andy.g Babytza 300

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput