Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (133)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Hello!
Aseara mi-a mers net-ul atat de incet incat am renuntat si m-am dus la culcare, asa ca acum recuperez.

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia
apropos de bagaj, a gasit cineva pana la urma colac pentru copii sub 3 ani (cred ca ala tip "chiloti" ar fi...) De unde? Cat?

Babymom, cum mai e cu mei-tai-ul? I-am promis Dianei ca testez unul, dar inca nu m-am intalnit cu ea...

Colac pt. bebe am avut la Victor si l-am pus prima data in el cand avea 6 luni - prima baie la Felix. E un colac galben ( cele de bebe toate sunt galbene din cate am vazut ) cu dublu inel, iar in locul unde intra picioarele are un X pe care se sprijina popoul. Cele tip chiloti nu sunt OK pt. ca marginea aceea din jurul pulpei e taioasa si-i jeneaza la caltabosi.

Mei-tai-ul mi-e de mare folos, mai ales cand sunt singura cu bebe si am treaba, ca altfel nu ma lasa sa misc nimic. Daca il leg pe spate e multumit si pot sa-mi fac treaba. La plimbari nu prea-l folosesc, in schimb cand merg la cumparaturi e de ajutor - Dragos nu sta in caruciorul de supermarket.
Nu v-am povestit ca de 1 mai au venit ai mei sa ne ajute la sapat gradina ca sa semanam gazonul. Avem cam 1000 m2 de gradina, deci ne-m mobilizat toata echipa la sapat, inclusiv eu cu Dragos in spate legat in mei-tai. Tata s-a distrat copios vazandu-ne - cica asa aratam ca o chinezoaica pe plantatiile de orez. I-am spus sotului sa imortalizeze momentul, caci cu siguranta intr-o ipostaza asemanatoare nu ma mai prinde el in veci. Dar... n-am gasit nici camera, nici ap. foto - erau ratacite printre bagajele inca nedespachetate. So... am ratat... dar poate mai "regizam" o data special pt. poze.

Acum imi iese foarte bine si usor si legatura tibetana pe spate cu wrapul. Eu in continuare spun ca wrapul e cel mai comod. Si copilul se simte mai bine.

Mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamidestefan

referitor la DURERI DE DINTZI

la noi deja se cronicizeaza problema...adica Izabella a cam luat-o de la capat ..cu tipetele...mai nou .crizele..de suparare..de durere...etc..

Deja numar lunile ..de cind tot zic ca e agitata ...suparata..crizata..de la dintzi..

Suspectez si eu o mica carentza de calciu...dar nu am o parere avizata medical ...BABYMOM ...as putea sa ii dau calciu??????? ...asa profilactic...avind in vedere ca eu sunt "diagnosticata" cu probleme in fixarea calciului...iar ea nu are in meniu brinzica...doar iaurt ...dar de putin timp..

Lidia, in mod normal la copiii alaptati, cum e Iza, nu prea apar carente de Ca, pt. ca dat. compozitiei LM, Ca se absarbe f. bine. Oricum, poti sa-i dai cate 10 zile pe luna, ca de stricat, nu-i strica. Nu stiu insa in ce masura va grabi asta eruptia dentara, pt. ca dintisorii sunt deja formati, iar eruptia lor e conditionata pana la urma genetic.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamona

ada, ia uite www.mothercare.com/Swimsafe-Float-suit-1-2yrs-Blue/dp/B001OA2E8Q/sr=1-6/qid=1243628383/ref=sr_1_6/277-1032060-5006046?%5Fencoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=198169031&mcb=core" target="_blank">aici costum de baie cu pluta integrata

zic insa astia ca au marimi de 1 an, dar cred ca i-ar veni si lui radu asa cum e el mai maricel de fel:)

Super fain costumul, dar cred ca e potrivit pt. copii mai maricei.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ankussa
Babymom, uite neste floricele de la mine si nu-l mai trosni pe Victor, e si el mic.

Ankussa, ai dreptate . Mi-a parut tare rau ca l-am trosnit si i-am si spus. Acum dimineata mi-am cerut iertare ca m-am enervat atat de tare si ca l-am plesnit si el mi-a spus: "Mama, dar a fost vina mea". Ce copil bun am, nu?

Apropo de asta, voi recunoasteti cand gresiti fata de copiii vostri? ma refer la cele care aveti copii mai maricei.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui baby_boy

fetelor help

revin cu intrebarea
Radu..de ieri imi tuseste de cateva ori..nu-i curg mucii..insa azi-noapte a harait pe nas.temperatura nu are. ce as putea sa-i dau??
Babymom help!!!!

Daca tusea e productiva merge Prospan sau Eurespal. Poti asocia si Ambroxol pic., dar ultima doza nu se da chiar inainte de culcare.
LE: acum am vazut... Paxeladine NU! se da doar la copii mai mari, daca tusea e seaca, emetizanta si copilul nu se poate odihni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

M-am uitat acum la Gruia in guritza si la gingiuta de jos se vede cumva o portiune putin transparenta, parca ar fi sparta, dar nu e gaura si nici nu se vede dintele alb ... ce sa fie?

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Hypnotic Parade

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

M-am uitat acum la Gruia in guritza si la gingiuta de jos se vede cumva o portiune putin transparenta, parca ar fi sparta, dar nu e gaura si nici nu se vede dintele alb ... ce sa fie?

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Hypnotic Parade

Un dintisor care sa pregateasca sa rasara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

eu cred ca se vede dintzisorul in guritza lui Gruia

de Andrei Petru(18.08.2008)

Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Pai n-ar trebui sa vad ceva alb? Care sa intepe? (ca am bagat degetul, dar nu zgarie nimic) Febra n-avem, nu plangem mai mult decat de obicei, doar muci inca si lipsa pofta de mancare ..

Hypnotic Parade

Mergi la inceput

Cosmy, ai toata admiratia mea!
Si eu ar trebui sa-mi finalizez lucrarea de dizertatie pt. master, dar... n-am niciun chef si o aman deja de anul trecut.

Lumi, hunii sa le treaca repede mucii. Mereu ma intreb cum reusesti tu sa te descurci cu amandoi bebelacii pe cap? Esti o super-mama!

Andy_galro, esti o fericita cu un asa sot!

Mergi la inceput